FacebookTwitterLinkedIn

Lyrics Virus

Ook bekend als: Advertenties door Lyrics
Type: Adware
Schadeniveau: Matig

Lyrics Virus verwijderingsinstructies

Wat is Lyrics?

Lyrics Virus is een algemene naam om alle mogelijk ongewenste browser applicaties te omschrijven die songteksten tonen op YouTube en die verspreid worden via gratis software downloads. Hoewel technisch gezien deze browser plugins geen virussen of malware zijn installeren ze zich in de internet browsers van gebruikers (Internet Explorer, Google Chrome en Mozilla Firefox) zonder hun toestemming, bijkomend tonen ze verschillende ongewenste advertenties en kunnen ze leiden tot enkele ernstige privacy-problemen. De meest voorkomende bron van Lyrics-gerelateerde adware zijn gratis software websites die download-cliënten gebruiken om het aangeboden freeware download proces te beheren. 

Internet-gebruikers zouden zich bewust moeten zijn van het feit dat tegenwoordig de meerderheid van de gratis software download websites (waaronder download.com, soft32.com, filewin.com, enz.) zulke download-cliënten gebruiken om geld te verdienen met hun websites. Het probleem met de vermelde download-cliënten is dat veel van hen misleidende technieken gebruiken om internet-gebruikers gepromote (mogelijk ongewenste) applicaties te laten installeren op hun computers - ze verbergen de "afwijzen"-knop die kan gebruikt worden om te kiezen voor het niet installeren van de geadverteerde browser extensies of laten niet toe het downloaden van de gekozen freeware voort te zetten als de gebruiker ervoor kiest geen bijkomende programma's te installeren.

Lyrics virus

Lyrics gerelateerde browser add-ons veroorzaken na succesvolle installatie Ads not by this site, Nav-links, pop-up en andere ongewenste advertenties tijdens het surfen op internet. Deze browser plugins veroorzaken ook vertragingen in browsers en privacy-problemen. Merk op dat de ontwikkelaars van de Lyrics add-ons constant nieuwe plugins uitgeven die identiek zijn in functionaliteit maar nieuwe namen hebben - dit wordt gedaan om detectie door legitieme antivirus en anti-spyware programma's te vermijden. Deze browser add-ons bieden geen echte toegevoegde waarde aan internet-gebruikers en veroorzaken veel problemen. Het geïnstalleerd hebben van deze plug-ins kan leiden tot virusbesmettingen en identiteitsdiefstal. De beste manier om installatie van zulke frauduleuze browser plugins te vermijden is erg oplettend te zijn bij het downloaden van gratis software. Als je download beheerd wordt door een download-cliënt verzeker je er dan van de installatie van enige gepromote browser add-ons af te wijzen. Als je niet verder kan downloaden na het kiezen voor het niet installeren van de gepromote programma's, annuleer dan het download-proces en ga op zoek naar alternatieve download-bronnen (meestal is het het veiligst freeware te downloaden van de website van de ontwikkelaars). Als je nu reeds verschillende pop-up advertenties ziet en "Ads by Lyrics..."-advertenties tijdens het surfen op internet gebruik dan de hier geleverde verwijderingsinstructies en elimineer de Lyrics-gerelateerde adware van je computer.

Intrusieve pop-up advertenties in internet browsers na de installatie van Lyrics Adware:

Voorbeeld 1:

Lyrics virus genereert pop-up advertenties

Voorbeeld 2:

Lyrics virus genereert pop-up advertenties voorbeeld 2

In-tekst advertenties (Nav-links) veroorzaakt door het Lyrics virus:

Lyrics virus veroorzaakt in-tekst advertenties (nav-links)

Lijst van bekende Lyrics gerelateerde adware (mocht je bijkomende informatie hebben gelieve deze dan te posten in onze commentaar-sectie):

Allyrics     
Auto-Lyrics      
B Lyrics    
Boby Lyrics     
CoolLyrics      
electroLyrics      
FoxyLyrics      
FunkLyrics      
LyricsArt      
Lyrics Bot
LyricsSpeaker
LyricsTab
Lyrics Penguin
Lyrics Buddy
PassWidget
Re-markit
Show-Password
Lyrics-Fan      
LyricsFolder      
Lyrics-Monkey    
LyricsNotes      
Lyrics-Pal
LyricsParty      
LyricsShow      
LyricsSing      
LyricsSmart
ShoutLyrics     
SingTube     
TubeSing
You Lyrics
Lyrics Launcher
Video-Saver
ViewPassword
MarkKit
LyricsViewer
LyricsWoofer
Lyrics Seeker
Lyrmix
OpenLyrics
O-To-Lyrics
Play-Lyrics
Lyrics View
Super Lyrics
LyricsContainer
LyricsDroid
LyricsWatch
Lyrics Plus
TubeSaver
slyrics
oLyrics
Generic Addon
find-a-deal

 

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Lyrics virus verwijdering:

Windows 10 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

macOS (OSX) gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

Lyrics virus verwijdering

In het programma's verwijderen-scherm: zoek naar "Lyrics verwijdering-verwijzingen", selecteer deze verwijzingen en klik op "Verwijderen" of "Deïnstalleren". 

 

Na het verwijderen van Lyrics gerelateerde adware scan je best je computer op enige overblijvende onderdelen of mogelijke malware besmettingen. Aanbevolen anti-spyware software. 

Verwijder het Lyrics virus uit Internet browsers:

Video die toont hoe mogelijk ongewenste browser add-ons te verwijderen:

Internet Explorer logoVerwijder kwaadaardige add-ons uit Internet Explorer:

Lyrics virus verwijdering uit Internet Explorer stap 1

 

Klik op het "tandwiel" icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer) selecteer "Beheer Add-ons". Zoek naar Lyrics-gerelateerde browser add-ons en schakel deze uit.

Lyrics virus verwijdering uit Internet Explorer stap 2

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van advertenties door lyrics dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Google Chrome logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Google Chrome:

Lyrics virus verwijdering uit Google Chrome stap 1

 

Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome options icon (rechterbovenhoek van Google Chrome) selecteer "Instellingen" en klik op "Extensies". Zoek naar Lyrics-gerelateerde browser add-ons selecteer deze en klik op een prullenbak-icoon.

Lyrics virus verwijdering uit Google Chrome stap 2

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van advertenties door lyrics, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder kwaadaardige plugins uit Mozilla Firefox:

Lyrics virus verwijdering uit Mozilla Firefox stap 1

Klik op het Firefox menu firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm) selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies" en schakel alle aan Lyrics gerelateerde add-ons uit.

Lyrics virus removal from Mozilla Firefox step 2

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van advertenties door lyrics kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Verwijder adware uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is, klik op het Safari menu en selecteer Voorkeuren….

Verwijder adware uit Safari - 2

In het geopende venster klik je op Extensies, zoek naar recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze en klik op Verwijderen.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Verwijder adware uit Safari - 3

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Verwijder adware uit Safari - 4

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 1

Klik op het menu-icoon in Edge Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), kiest u "Extensies". Zoek recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons en klik op "Verwijderen" (onder hun naam).

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 2

Optionele methode:

Als u problemen blijft ondervinden met het verwijderen van de advertenties door lyrics, herstel dan de instellingen van uw Microsoft Edge browser. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu kiest u  Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Kies Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de instellingen van Microsoft Edge wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

  • Als dat niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies om de Microsoft Edge browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting adware programmaDe meeste adware of mogelijk ongewenste applicaties infiltreren internetbrowsers van gebruikers via gratis software downloads. Merk op dat de veiligste bron voor het downloaden van gratis software de website van de ontwikkelaar is. Om de installatie van adware te vermijden wees je best erg oplettend met het downloaden of installeren van gratis software.Bij het installeren van het reeds gedownloaden gratis programma kies je best de aangepast of geavanceerde installatie-opties - deze stap zal zlle mogelijk ongewenste applicaties aan het licht brengen die werden geïnstalleerd samen met het gekozen gratis programma.

Hulp bij de verwijdering:
Als je problemen ervaart bij pogingen om advertenties door lyrics van je computer te verwijderen, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over advertenties door lyrics of z'n verwijdering, gelieve je kennis dan te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/7380-lyrics-virus

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
Advertenties door Lyrics QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Advertenties door Lyrics op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.