FacebookTwitterLinkedIn

Hoe de allhypefeed.com site te stoppen met het tonen van meldingen (advertenties)

Ook bekend als: Advertenties van allhypefeed.com
Schadeniveau: Medium

Wat voor soort pagina is allhypefeed[.]com?

We vonden de allhypefeed[.]com bedrieglijke pagina tijdens het beoordelen van onbetrouwbare websites. Het werkt door het onderschrijven van spam browser meldingen en het omleiden van gebruikers naar andere (waarschijnlijk dubieuze/misdadige) sites. De meeste gebruikers openen webpagina's zoals allhypefeed[.]com via omleidingen die worden gegenereerd door sites die gebruik maken van malafide advertentienetwerken.

allhypefeed[.]com pop-up redirects

Allhypefeed[.]com overzicht

Er moet worden vermeld dat de inhoud die op en via malafide websites wordt gepromoot, kan variëren afhankelijk van het IP-adres/ de geografische locatie van de bezoeker.

Ten tijde van het onderzoek presenteerde allhypefeed[.]com ons een balk die voortdurend werd geladen, met daaronder instructies om - "Click the Allow button to subscribe to the push notifications and continue watching". Deze misleidende instructies impliceren dat om het bekijken van online inhoud te hervatten - de bezoeker deze pagina moet toestaan om browsermeldingen (advertenties) weer te geven.

Indien toegestaan, zal allhypefeed[.]com advertenties leveren die voornamelijk diverse scams, onbetrouwbare/schadelijke software en malware pushen. Daarom kunnen gebruikers via sites als allhypefeed[.]com - systeeminfecties, ernstige privacyproblemen, financiële verliezen en identiteitsdiefstal ondervinden.

Overzicht bedreiging:
Naam Advertenties van allhypefeed.com
Type bedreiging Push meldingen advertenties, Ongewenste advertenties, Pop-up advertenties
Detectienamen ADMINUSLabs (Malicious), CRDF (Malicious), CyRadar (Malicious), Fortinet (Malware), volledige lijst van detecties (VirusTotal)
Dienend IP adres 172.64.163.11
Geobserveerde domeinen t.allhypefeed[.]com; p.allhypefeed[.]com; a.allhypefeed[.]com; c.allhypefeed[.]com; f.allhypefeed[.]com; i.allhypefeed[.]com; j.allhypefeed[.]com; h.allhypefeed[.]com; d.allhypefeed[.]com; m.allhypefeed[.]com; y.allhypefeed[.]com; e.allhypefeed[.]com; r.allhypefeed[.]com; k.allhypefeed[.]com; etc.
Symptomen Het zien van advertenties die niet afkomstig zijn van de sites die u bezoekt. Opdringerige pop-up advertenties. Verminderde internetsnelheid.
Verspreidingsmethodes Misleidende pop-up advertenties, valse beweringen binnen bezochte websites, mogelijk ongewenste toepassingen (adware)
Schade Verminderde computer prestaties, browser tracking - privacy problemen, mogelijke extra malware infecties.
Malware verwijderen (Windows)

Om mogelijke malware-infecties te verwijderen, scant u uw computer met legitieme antivirussoftware. Onze beveiligingsonderzoekers raden aan Combo Cleaner te gebruiken.
▼ Combo Cleaner voor Windows Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.

Browsermelding spam in het algemeen

We hebben duizenden malafide webpagina's geïnspecteerd; trunapol[.]xyz, ughtsustacheds[.]com, reliablepcmatter[.]com, en finishedwarmth[.]com zijn slechts enkele voorbeelden van onze laatste vondsten. Deze sites tonen browsermeldingen die misleidende en schadelijke inhoud onderschrijven.

Hoewel echte producten/diensten kunnen worden aangetroffen via deze advertenties - is het hoogst onwaarschijnlijk dat ze op deze manier worden gepromoot door hun ontwikkelaars. Het is zeer waarschijnlijk dat deze goedkeuring wordt gedaan door oplichters die misbruik maken van de affiliatieprogramma's van de inhoud om onrechtmatige commissies te verwerven.

Hoe heeft allhypefeed[.]com toestemming gekregen om spam meldingen af te leveren?

Websites kunnen geen browsermeldingen weergeven zonder toestemming van de gebruiker. Daarom, als u deze advertenties van allhypefeed[.]com ziet - betekent dit dat u waarschijnlijk deze webpagina hebt bezocht en hun levering hebt toegestaan (d.w.z., geklikt op "Toestaan", "Meldingen toestaan", etc.).

Hoe kan worden voorkomen dat bedrieglijke sites spammeldingen afleveren?

Als u op een verdachte pagina komt - schakel deze niet in om browsermeldingen te geven. Met andere woorden, selecteer niet "Toestaan", "Meldingen toestaan", of soortgelijke opties. In plaats daarvan raden wij u aan meldingen van dergelijke sites te negeren of te weigeren door op "Blokkeren", "Meldingen blokkeren", enz. te drukken.

Als uw browser voortdurend ongevraagde omleidingen naar twijfelachtige websites genereert, kan dit worden veroorzaakt door de aanwezigheid van advertentie-ondersteunde software (adware) op het apparaat. Als uw computer al geïnfecteerd is met malafide toepassingen, raden we u aan een scan uit te voeren met Combo Cleaner om ze automatisch te verwijderen.

Screenshot van een melding/advertentie getoond door de allhypefeed[.]com website:

Advertentie geleverd door allhypefeed[.]com

Weergave van de allhypefeed[.]com website (GIF):

allhypefeed[.]com uiterlijk van de website (GIF)

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Schakel ongewenste browsermeldingen uit:

Video die laat zien hoe u web browser meldingen uitschakelt:

Google Chrome logoVerwijder spammeldingen uit Google Chrome:

Klik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechter bovenhoek van het scherm en selecteer "Instellingen". In het geopende venster selecteert u "Privacy en beveiliging", vervolgens klikt u op "Site-instellingen" en kiest u "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Google Chrome uitschakelen (stap 1)

Zoek in de lijst "Toegestaan om meldingen te verzenden" naar websites waarvan u geen meldingen meer wilt ontvangen. Klik op het pictogram met de drie puntjes naast de URL van de website en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Google Chrome uitschakelen (stap 2)

Android logoVerwijder spammeldingen uit Google Chrome (Android):

Tik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer "Instellingen". Scroll naar beneden, tik op "Site-instellingen" en vervolgens op "Meldingen".

Webbrowser-meldingen uitschakelen in Google Chrome - Android (stap 1)

Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en tik er één voor één op. Zodra de pop-up verschijnt, selecteert u ofwel "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" tikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowser-meldingen uitschakelen in Google Chrome - Android (stap 2)

Mozilla Firefox logoVerwijder spammeldingen van Mozilla Firefox:

Klik op de Menu knop (drie balkjes) in de rechter bovenhoek van het scherm. Selecteer "Instellingen" en klik op "Privacy & Beveiliging" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm. Scroll naar beneden naar de sectie "Machtigingen" en klik op de knop "Instellingen" naast "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Mozilla Firefox uitschakelen (stap 1)

Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en blokkeer ze met behulp van het vervolgkeuzemenu of verwijder ze door te klikken op "Website verwijderen" onderin het venster (als u klikt op "Website verwijderen" en de kwaadaardige site nogmaals bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Mozilla Firefox uitschakelen (stap 2)

Microsoft Edge logoVerwijder spammeldingen uit Microsoft Edge:

Klik op de menuknop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het Edge-venster en selecteer "Instellingen". Klik op "Cookies en site-toestemmingen" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm en selecteer "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Microsoft Edge uitschakelen (stap 1)

Klik op drie puntjes aan de rechterkant van elke verdachte URL onder "Toestaan" en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de kwaadaardige site nogmaals bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Microsoft Edge uitschakelen (stap 2)

Safari logoVerwijder spammeldingen uit Safari (macOS):

Klik op de knop "Safari" in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer "Voorkeuren...". Selecteer het tabblad "Websites" en vervolgens de sectie "Meldingen" in het linkerdeelvenster.

Webbrowsermeldingen in Safari uitschakelen - macOS (stap 1)

Controleer op verdachte URL's en pas de "Weigeren" optie toe via het drop-down menu of verwijder ze door op "Verwijderen" te klikken onderaan het venster (als u op "Verwijderen" klikt en de kwaadaardige site opnieuw bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen)

Webbrowsermeldingen in Safari uitschakelen - macOS (step 2)

Hoe kan ik spam in browsermeldingen vermijden?

Internetgebruikers moeten zeer sceptisch zijn wanneer ze gevraagd wordt om meldingen toe te staan. Hoewel dit een nuttige functie is waarmee u tijdig nieuws kunt ontvangen van websites die u leuk vindt, maken bedrieglijke marketeers er vaak misbruik van.

Sta alleen meldingen toe van websites die u volledig vertrouwt. Voor extra veiligheid - gebruik een anti-malware applicatie met een real-time web browser monitor om louche websites te blokkeren die u proberen te verleiden tot het toestaan van spam meldingen. Wij raden u aan Combo Cleaner te gebruiken.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Waarom zie ik advertenties (browser meldingen) geleverd door allhypefeed[.]com in de rechter benedenhoek van mijn bureaublad?

Sites hebben toestemming van de gebruiker nodig om browsermeldingen te leveren. Daarom hebt u waarschijnlijk deze webpagina op een bepaald moment bezocht en op "Toestaan", "Meldingen toestaan", of een soortgelijke optie geklikt.

Ik heb op meldingen geklikt, is mijn computer geïnfecteerd?

Nee, klikken op een browsermelding zal geen systeeminfectieketens initiëren. Echter, deze advertenties kunnen schadelijke inhoud promoten die ernstige problemen kan veroorzaken (met inbegrip van malware-infecties).

Is allhypefeed[.]com een virus?

Nee, websites zoals allhypefeed[.]com worden niet beschouwd als virussen, maar ze kunnen wel virus inhoud promoten. Sites van dit soort onderschrijven meestal online oplichting, onbetrouwbare/gevaarlijke software en zelfs malware.

Zal Combo Cleaner allhypefeed[.]com advertenties automatisch verwijderen of zijn er nog manuele stappen nodig?

Ja, Combo Cleaner kan computers scannen en de toestemmingen voor deze pagina intrekken. Bovendien kan het alle verdere toegang tot allhypefeed[.]com en andere bedrieglijke/oplichtende en kwaadaardige websites blokkeren. Daarom zijn er geen extra stappen nodig.

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
Advertenties van allhypefeed.com QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Advertenties van allhypefeed.com op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.