FacebookTwitterLinkedIn

Hoe u kunt voorkomen dat greatcaptchahere.top meldingen verzendt

Ook bekend als: Advertenties van greatcaptchahere.top
Schadeniveau: Medium

Wat voor soort pagina is greatcaptchahere[.]top?

Greatcaptchahere[.]top is een van de pagina's die misleidende inhoud weergeeft om bezoekers ertoe te verleiden meldingen te tonen. We ontdekten greatcaptchahere[.]top tijdens het inspecteren van sites die malafide advertentienetwerken gebruiken. Gebruikers openen niet met opzet pagina's zoals greatcaptchahere[.]top.

greatcaptchahere[.]top pop-up redirects

Greatcaptchahere[.]top in detail

Greatcaptchahere[.]top zegt dat bezoekers op de knop "Toestaan" moeten klikken om te bevestigen dat ze geen robots zijn. De CAPTCHA die wordt weergegeven door greatcaptchahere[.]top is nep. Als u op die knop klikt terwijl u greatcaptchahere[.]top (of een andere pagina) bezoekt, kunnen er meldingen worden weergegeven.

We ontdekten dat meldingen van greatcaptchahere[.]top beweren dat een computer is geïnfecteerd met meerdere virussen en andere misleidende berichten kan bevatten. Ze kunnen doorverwijzen naar allerlei onbetrouwbare sites, waaronder phishing-pagina's en websites die adware, browserkapers of zelfs schadelijke software hosten.

Bovendien kan greatcaptchahere[.]top bezoekers omleiden naar andere soortgelijke sites. Die pagina's kunnen onbetrouwbare software hosten en ook verschillende vormen van oplichting uitvoeren. Het is dus ten zeerste aan te raden om greatcaptchahere[.]top en pagina's die erdoor worden gepromoot, niet te bezoeken.

Overzicht bedreiging:
Naam Advertenties van greatcaptchahere.top
Type bedreiging Advertenties met pushmeldingen, ongewenste advertenties, pop-upadvertenties
Detectienamen Combo Cleaner (Malware), Fortinet (Spam), G-Data (Malware), volledige lijst van detecties (VirusTotal)
Dienend IP adres 155.138.161.229
Symptomen Advertenties zien die niet afkomstig zijn van de sites die u bezoekt. Opdringerige pop-upadvertenties. Verlaagde surfsnelheid op internet.
Verspreidingsmethodes Misleidende pop-upadvertenties, valse claims binnen bezochte websites, ongewenste applicaties (adware)
Schade Verminderde computerprestaties, browsertracering - privacyschendingen, mogelijke extra malware-infecties.
Malware verwijderen (Windows)

Om mogelijke malware-infecties te verwijderen, scant u uw computer met legitieme antivirussoftware. Onze beveiligingsonderzoekers raden aan Combo Cleaner te gebruiken.
▼ Combo Cleaner voor Windows Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.

Meer over dit type websites

Pagina's zoals greatcaptchahere[.]top zijn toegankelijk via schaduwrijke advertenties en websites die dubieuze advertentienetwerken gebruiken (zoals sites voor het streamen van illegale films, torrent-pagina's, sites voor volwassenen, enz.). Gebruikers komen ook op deze pagina's terecht als er adware op hun computers of browsers is geïnstalleerd.

Voorbeelden van soortgelijke websites zijn updaterlife[.]com, uddininc[.]com en getcaptcha[.]top.

Hoe kreeg greatcaptchahere[.]top toestemming om spammeldingen te bezorgen?

Webpagina's kunnen geen meldingen weergeven zonder toestemming van de bezoeker. Pagina's krijgen deze toestemming wanneer bezoekers op de knop "Toestaan" (of "Meldingen toestaan") klikken die door hun internetbrowser wordt gepresenteerd. Greatcaptchahere[.]top geeft dus meldingen weer omdat dit is toegestaan.

Hoe voorkomt u dat misleidende sites spammeldingen leveren?

Wees voorzichtig met pagina's die u vragen om op de knop "Toestaan" te klikken voor taken zoals bewijzen dat u geen robot bent/een CAPTCHA doorgeven, een video afspelen, een bestand downloaden, enz. Klik op de knop "Blokkeren" (of vergelijkbaar) wanneer het bezoeken van verdachte pagina's die om toestemming vragen om meldingen weer te geven of te sluiten.

Als u ongewenste meldingen ontvangt, raden we u aan een scan uit te voeren met Combo Cleaner om ze automatisch te verwijderen.

Uiterlijk van greatcaptchahere[.]top website (GIF):

Uiterlijk van greatcaptchahere[.]top website (GIF)

Een melding getoond door greatcaptchahere[.]top:

greatcaptchahere.top notification

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Schakel ongewenste browsermeldingen uit:

Video die laat zien hoe u web browser meldingen uitschakelt:

Google Chrome logoVerwijder spammeldingen uit Google Chrome:

Klik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechter bovenhoek van het scherm en selecteer "Instellingen". In het geopende venster selecteert u "Privacy en beveiliging", vervolgens klikt u op "Site-instellingen" en kiest u "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Google Chrome uitschakelen (stap 1)

Zoek in de lijst "Toegestaan om meldingen te verzenden" naar websites waarvan u geen meldingen meer wilt ontvangen. Klik op het pictogram met de drie puntjes naast de URL van de website en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Google Chrome uitschakelen (stap 2)

Android logoVerwijder spammeldingen uit Google Chrome (Android):

Tik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer "Instellingen". Scroll naar beneden, tik op "Site-instellingen" en vervolgens op "Meldingen".

Webbrowser-meldingen uitschakelen in Google Chrome - Android (stap 1)

Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en tik er één voor één op. Zodra de pop-up verschijnt, selecteert u ofwel "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" tikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowser-meldingen uitschakelen in Google Chrome - Android (stap 2)

Mozilla Firefox logoVerwijder spammeldingen van Mozilla Firefox:

Klik op de Menu knop (drie balkjes) in de rechter bovenhoek van het scherm. Selecteer "Instellingen" en klik op "Privacy & Beveiliging" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm. Scroll naar beneden naar de sectie "Machtigingen" en klik op de knop "Instellingen" naast "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Mozilla Firefox uitschakelen (stap 1)

Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en blokkeer ze met behulp van het vervolgkeuzemenu of verwijder ze door te klikken op "Website verwijderen" onderin het venster (als u klikt op "Website verwijderen" en de kwaadaardige site nogmaals bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Mozilla Firefox uitschakelen (stap 2)

Microsoft Edge logoVerwijder spammeldingen uit Microsoft Edge:

Klik op de menuknop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het Edge-venster en selecteer "Instellingen". Klik op "Cookies en site-toestemmingen" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm en selecteer "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Microsoft Edge uitschakelen (stap 1)

Klik op drie puntjes aan de rechterkant van elke verdachte URL onder "Toestaan" en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de kwaadaardige site nogmaals bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Microsoft Edge uitschakelen (stap 2)

Safari logoVerwijder spammeldingen uit Safari (macOS):

Klik op de knop "Safari" in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer "Voorkeuren...". Selecteer het tabblad "Websites" en vervolgens de sectie "Meldingen" in het linkerdeelvenster.

Webbrowsermeldingen in Safari uitschakelen - macOS (stap 1)

Controleer op verdachte URL's en pas de "Weigeren" optie toe via het drop-down menu of verwijder ze door op "Verwijderen" te klikken onderaan het venster (als u op "Verwijderen" klikt en de kwaadaardige site opnieuw bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen)

Webbrowsermeldingen in Safari uitschakelen - macOS (step 2)

Hoe kan ik spam in browsermeldingen vermijden?

Internetgebruikers moeten zeer sceptisch zijn wanneer ze gevraagd wordt om meldingen toe te staan. Hoewel dit een nuttige functie is waarmee u tijdig nieuws kunt ontvangen van websites die u leuk vindt, maken bedrieglijke marketeers er vaak misbruik van.

Sta alleen meldingen toe van websites die u volledig vertrouwt. Voor extra veiligheid - gebruik een anti-malware applicatie met een real-time web browser monitor om louche websites te blokkeren die u proberen te verleiden tot het toestaan van spam meldingen. Wij raden u aan Combo Cleaner te gebruiken.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Waarom zie ik advertenties (browsermeldingen) geleverd door greatcaptchahere[.]top in de rechterbenedenhoek van mijn bureaublad?

Als greatcaptchahere[.]top meldingen verstuurt, betekent dit dat het is toegestaan om deze te tonen door op de knop "Toestaan" te klikken terwijl het werd bezocht.

Ik heb op meldingsadvertenties geklikt, is mijn computer geïnfecteerd?

Meldingen van websites zoals greatcaptchahere[.]top kunnen computers niet infecteren. Niettemin kunnen ze doorverwijzen naar kwaadaardige pagina's.

Is greatcaptchahere[.]top een virus?

Websites zoals greatcaptchahere[.]top zijn geen virussen. In de meeste gevallen is het doel van deze sites het promoten van verschillende vormen van oplichting en andere schaduwrijke websites en mogelijk schadelijke toepassingen.

Zal Combo Cleaner greatcaptchahere[.]top-advertenties automatisch verwijderen of zijn er nog steeds handmatige stappen vereist?

Ja, Combo Cleaner scant uw computer, verwijdert de verleende machtigingen voor greatcaptchahere[.]top en blokkeert verdere toegang tot greatcaptchahere[.]top. Er zijn geen extra stappen nodig.

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
Advertenties van greatcaptchahere.top QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Advertenties van greatcaptchahere.top op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.