FacebookTwitterLinkedIn

Hoe nowcaptchahere.top te laten stoppen met het tonen van meldingen

Ook bekend als: Advertenties van nowcaptchahere.top
Schadeniveau: Medium

Wat voor soort pagina is nowcaptchahere[.]top?

Ons team heeft geconcludeerd dat nowcaptchahere[.]top een onbetrouwbare website is die een misleidend bericht toont om bezoekers te verleiden in te stemmen met het ontvangen van meldingen. Het komt vaak voor dat personen per ongeluk toegang krijgen tot websites als nowcaptchahere[.]top. We vonden nowcaptchahere[.]top tijdens het onderzoeken van andere dubieuze pagina's.

nowcaptchahere[.]top ads

Nowcaptchahere[.]top in detail

Het bericht op nowcaptchahere[.]top vraagt bezoekers op de knop "Toestaan" te klikken om te verifiëren dat ze geen robots zijn via een CAPTCHA. Het verlenen van toestemming voor het weergeven van meldingen is echter wat de knop in feite doet.

Uit ons onderzoek bleek dat nowcaptchahere[.]top meldingen gebruikt die ten onrechte waarschuwen voor computerinfecties. Deze meldingen worden gebruikt om reclame te maken voor dubieuze websites die kunnen proberen bezoekers te misleiden tot het vrijgeven van gevoelige informatie, het downloaden van adware, browser hijackers, malware, het contacteren van valse technische ondersteuningsnummers, enz.

Daarom wordt aanbevolen dat bezoekers niet instemmen met meldingen van nowcaptchahere[.]top Het is belangrijk op te merken dat nowcaptchahere[.]top bezoekers kan omleiden naar andere verdachte websites.

Overzicht bedreiging:
Naam Advertenties van nowcaptchahere.top
Type bedreiging Push meldingen advertenties, Ongewenste advertenties, Pop-up advertenties
Detectienamen N/A (VirusTotal)
Dienend IP adres 155.138.207.75
Symptomen Het zien van advertenties die niet afkomstig zijn van de sites die u bezoekt. Opdringerige pop-up advertenties. Verminderde internetsnelheid.
Verspreidingsmethodes Misleidende pop-up advertenties, valse beweringen binnen bezochte websites, ongewenste toepassingen (adware)
Schade Verminderde computer prestaties, browser tracking - privacy problemen, mogelijke extra malware infecties.
Malware verwijderen (Windows)

Om mogelijke malware-infecties te verwijderen, scant u uw computer met legitieme antivirussoftware. Onze beveiligingsonderzoekers raden aan Combo Cleaner te gebruiken.
▼ Combo Cleaner voor Windows Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.

Meer over dit type pagina's

Gebruikers komen vaak onbedoeld op websites als nowcaptchahere[.]top via onbetrouwbare advertenties en websites die gebruikmaken van dubieuze advertentienetwerken, zoals illegale filmstreamingpagina's, torrentsites en soortgelijke pagina's. Het is ongebruikelijk dat gebruikers sites als nowcaptchahere[.]top opzettelijk bezoeken.

Soms worden sites zoals nowcaptchahere[.]top geopend door reclame ondersteunde apps. Andere voorbeelden van websites die vergelijkbaar zijn met nowcaptchahere[.]top zijn thecloudvantnow[.]com, 9betdownload[.]com, en worldcommonjournal[.]com.

Hoe heeft nowcaptchahere[.]top toestemming gekregen om spam meldingen af te leveren?

Om meldingen weer te geven, moet nowcaptchahere[.]top eerst toestemming krijgen van de gebruiker. Deze toestemming wordt doorgaans verleend door op de knop "Toestaan" te klikken wanneer er een bericht in de browser verschijnt waarin om toestemming voor het weergeven van meldingen wordt gevraagd. Het is belangrijk op te merken dat geen enkele website meldingen kan weergeven zonder eerst toestemming van de gebruiker te krijgen.

Hoe kan worden voorkomen dat bedrieglijke sites spammeldingen afleveren?

Als een dubieuze website toestemming vraagt om meldingen weer te geven, is het raadzaam de site te sluiten of op de knop "Blokkeren", "Meldingen blokkeren" of een soortgelijke knop te klikken. Het is belangrijk om te vermijden websites te vertrouwen die vereisen dat u op de knop "Toestaan" klikt om specifieke acties uit te voeren, zoals het afspelen van een video, het downloaden van een bestand of het verifiëren dat u geen robot bent.

Als u ongewenste meldingen ontvangt, raden we u aan een scan uit te voeren met Combo Cleaner om ze automatisch te verwijderen.

Verschijning van nowcaptchahere[.]top website (GIF):

nowcaptchahere[.]top uiterlijk van de website (GIF)

Meldingen van nowcaptchahere[.]top:

nowcaptchahere.top notification nowcaptchahere.top notification 2

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Schakel ongewenste browsermeldingen uit:

Video die laat zien hoe u web browser meldingen uitschakelt:

Google Chrome logoVerwijder spammeldingen uit Google Chrome:

Klik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechter bovenhoek van het scherm en selecteer "Instellingen". In het geopende venster selecteert u "Privacy en beveiliging", vervolgens klikt u op "Site-instellingen" en kiest u "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Google Chrome uitschakelen (stap 1)

Zoek in de lijst "Toegestaan om meldingen te verzenden" naar websites waarvan u geen meldingen meer wilt ontvangen. Klik op het pictogram met de drie puntjes naast de URL van de website en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Google Chrome uitschakelen (stap 2)

Android logoVerwijder spammeldingen uit Google Chrome (Android):

Tik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer "Instellingen". Scroll naar beneden, tik op "Site-instellingen" en vervolgens op "Meldingen".

Webbrowser-meldingen uitschakelen in Google Chrome - Android (stap 1)

Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en tik er één voor één op. Zodra de pop-up verschijnt, selecteert u ofwel "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" tikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowser-meldingen uitschakelen in Google Chrome - Android (stap 2)

Mozilla Firefox logoVerwijder spammeldingen van Mozilla Firefox:

Klik op de Menu knop (drie balkjes) in de rechter bovenhoek van het scherm. Selecteer "Instellingen" en klik op "Privacy & Beveiliging" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm. Scroll naar beneden naar de sectie "Machtigingen" en klik op de knop "Instellingen" naast "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Mozilla Firefox uitschakelen (stap 1)

Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en blokkeer ze met behulp van het vervolgkeuzemenu of verwijder ze door te klikken op "Website verwijderen" onderin het venster (als u klikt op "Website verwijderen" en de kwaadaardige site nogmaals bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Mozilla Firefox uitschakelen (stap 2)

Microsoft Edge logoVerwijder spammeldingen uit Microsoft Edge:

Klik op de menuknop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het Edge-venster en selecteer "Instellingen". Klik op "Cookies en site-toestemmingen" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm en selecteer "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Microsoft Edge uitschakelen (stap 1)

Klik op drie puntjes aan de rechterkant van elke verdachte URL onder "Toestaan" en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de kwaadaardige site nogmaals bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Microsoft Edge uitschakelen (stap 2)

Safari logoVerwijder spammeldingen uit Safari (macOS):

Klik op de knop "Safari" in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer "Voorkeuren...". Selecteer het tabblad "Websites" en vervolgens de sectie "Meldingen" in het linkerdeelvenster.

Webbrowsermeldingen in Safari uitschakelen - macOS (stap 1)

Controleer op verdachte URL's en pas de "Weigeren" optie toe via het drop-down menu of verwijder ze door op "Verwijderen" te klikken onderaan het venster (als u op "Verwijderen" klikt en de kwaadaardige site opnieuw bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen)

Webbrowsermeldingen in Safari uitschakelen - macOS (step 2)

Hoe kan ik spam in browsermeldingen vermijden?

Internetgebruikers moeten zeer sceptisch zijn wanneer ze gevraagd wordt om meldingen toe te staan. Hoewel dit een nuttige functie is waarmee u tijdig nieuws kunt ontvangen van websites die u leuk vindt, maken bedrieglijke marketeers er vaak misbruik van.

Sta alleen meldingen toe van websites die u volledig vertrouwt. Voor extra veiligheid - gebruik een anti-malware applicatie met een real-time web browser monitor om louche websites te blokkeren die u proberen te verleiden tot het toestaan van spam meldingen. Wij raden u aan Combo Cleaner te gebruiken.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Waarom zie ik advertenties (browsermeldingen) geleverd door nowcaptchahere[.]top in de rechter benedenhoek van mijn bureaublad?

Websites kunnen geen browsermeldingen weergeven zonder toestemming van de gebruiker. Daarom is het waarschijnlijk dat u eerder nowcaptchahere[.]top hebt bezocht en "Toestaan", "Meldingen Toestaan", of een soortgelijke optie hebt geselecteerd, waardoor de levering van meldingen en advertenties is toegestaan.

Ik heb op meldingen geklikt, is mijn computer geïnfecteerd?

Hoewel het klikken op een browsermelding onschuldig lijkt, kan de inhoud die via deze meldingen wordt geadverteerd behoorlijk schadelijk zijn. Deze meldingen promoten vaak gevaarlijke websites en software die kunnen leiden tot ernstige problemen, waaronder systeeminfecties.

Is nowcaptchahere[.]top een virus?

Websites zoals nowcaptchahere[.]top zijn niet geclassificeerd als virussen, maar ze promoten wel schadelijke inhoud. Websites van deze aard adverteren vaak online oplichting, onbetrouwbare en schadelijke software en zelfs malware.

Zal Combo Cleaner nowcaptchahere[.]top advertenties automatisch verwijderen of zijn er nog manuele stappen nodig?

Combo Cleaner scant uw computer en verwijdert alle rechten die aan nowcaptchahere[.]top zijn toegekend. Bovendien zal het elke toekomstige toegang tot deze site blokkeren, zodat er geen verdere stappen nodig zijn.

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
Advertenties van nowcaptchahere.top QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Advertenties van nowcaptchahere.top op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.