FacebookTwitterLinkedIn

Hoe captchaglow.top laten stoppen met het tonen van meldingen

Ook bekend als: Advertenties van captchaglow.top
Schadeniveau: Medium

Wat voor soort website is captchaglow[.]top?

Ons team heeft captchaglow[.]top geïnspecteerd en vastgesteld dat het een bedrieglijke website is die is ontworpen om bezoekers te verleiden in te stemmen met het ontvangen van meldingen en hen om te leiden naar andere onbetrouwbare pagina's. We hebben captchaglow[.]top ontdekt tijdens het bezoeken van sites die schaduwrijke advertentienetwerken gebruiken.

captchaglow[.]top ads

Captchaglow[.]top in detail

Captchaglow[.]top toont een misleidend bericht om bezoekers te verleiden om het toe te staan meldingen te tonen. Het instrueert bezoekers op de knop "Toestaan" te klikken om te bewijzen dat ze geen robots zijn. Door op de knop "Toestaan" te klikken tijdens een bezoek aan captchaglow[.]top kan het meldingen weergeven.

Meldingen van captchaglow[.]top sporen bezoekers aan om hun antivirus software abonnement te heractiveren, bieden aan om bonussen te claimen op verschillende goksites, enz. Door op deze meldingen te klikken kunnen schaduwrijke pagina's worden geopend die ontworpen zijn om bezoekers te verleiden gevoelige informatie te verstrekken, twijfelachtige software te downloaden, valse technische ondersteuningsnummers te bellen, enz. Sommige van die pagina's kunnen kwaadaardig zijn.

We vonden ook dat captchaglow[.]top een zwendel promoot die lijkt op de "AMAZON TRIAL" zwendel. Die pagina is ontworpen om persoonlijke informatie en mogelijk geld van nietsvermoedende bezoekers te stelen. Het wordt dus ten zeerste afgeraden om captchaglow[.]top, zijn meldingen of de door hem geopende websites te vertrouwen.

Overzicht bedreiging:
Naam Advertenties van captchaglow.top
Type bedreiging Push meldingen advertenties, Ongewenste advertenties, Pop-up advertenties
Detectienamen N/A (VirusTotal)
Dienend IP Adres 5.181.203.24
Symptomen Het zien van advertenties die niet afkomstig zijn van de sites die u bezoekt. Opdringerige pop-up advertenties. Verminderde internetsnelheid.
Verspreidingsmethodes Misleidende pop-up advertenties, valse beweringen binnen bezochte websites, ongewenste toepassingen (adware)
Schade Verminderde computer prestaties, browser tracking - privacy problemen, mogelijke extra malware infecties.
Malware verwijderen (Windows)

Om mogelijke malware-infecties te verwijderen, scant u uw computer met legitieme antivirussoftware. Onze beveiligingsonderzoekers raden aan Combo Cleaner te gebruiken.
▼ Combo Cleaner voor Windows Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.

Meer over dit type websites

Pagina's zoals captchaglow[.]top gebruiken vaak clickbait technieken om bezoekers te verleiden in te stemmen met het ontvangen van meldingen. Soms zijn deze sites eigendom van affiliates die illegale commissies willen innen voor het promoten van legitieme software.

Voorbeelden van soortgelijke websites als captchaglow[.]top zijn menispirfly[.]com, aguhoa[.]com, en vividcaptcha[.]top. Gewoonlijk worden deze sites gepromoot via illegale filmstreamingpagina's, torrentsites, pagina's voor volwassenen, enz. en louche advertenties. Gebruikers bezoeken ze niet met opzet.

Hoe heeft captchaglow[.]top toestemming gekregen om spam meldingen af te leveren?

Captchaglow[.]top kan geen meldingen tonen zonder toestemming. Dus, captchaglow[.]top toont meldingen omdat het toestemming heeft gekregen om dit te doen door te klikken op de "Toestaan" knop tijdens het bezoek. Zoals vermeld in ons artikel hierboven, gebruikt captchaglow[.]top een clickbait techniek om bezoekers te verleiden om in te stemmen met het ontvangen van meldingen.

Hoe kan worden voorkomen dat bedrieglijke sites spammeldingen afleveren?

Klik op de knop "Blokkeren" (of "Meldingen blokkeren") wanneer louche webpagina's om toestemming vragen om meldingen te tonen of te sluiten. Vertrouw geen pagina's die u opdragen op de knop "Toestaan" te klikken om te bewijzen dat u geen robot bent, een video af te spelen, een bestand te downloaden, enz.

Als u ongewenste meldingen ontvangt, raden we u aan een scan uit te voeren met Combo Cleaner om ze automatisch te verwijderen.

Verschijning van captchaglow[.]top website (GIF):

captchaglow[.]top uiterlijk van de website (GIF)

Meldingen van captchaglow[.]top:

captchaglow.top kennisgeving captchaglow.top kennisgeving 2 captchaglow.top kennisgeving 3

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Schakel ongewenste browsermeldingen uit:

Video die laat zien hoe u web browser meldingen uitschakelt:

Google Chrome logoVerwijder spammeldingen uit Google Chrome:

Klik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechter bovenhoek van het scherm en selecteer "Instellingen". In het geopende venster selecteert u "Privacy en beveiliging", vervolgens klikt u op "Site-instellingen" en kiest u "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Google Chrome uitschakelen (stap 1)

Zoek in de lijst "Toegestaan om meldingen te verzenden" naar websites waarvan u geen meldingen meer wilt ontvangen. Klik op het pictogram met de drie puntjes naast de URL van de website en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Google Chrome uitschakelen (stap 2)

Android logoVerwijder spammeldingen uit Google Chrome (Android):

Tik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer "Instellingen". Scroll naar beneden, tik op "Site-instellingen" en vervolgens op "Meldingen".

Webbrowser-meldingen uitschakelen in Google Chrome - Android (stap 1)

Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en tik er één voor één op. Zodra de pop-up verschijnt, selecteert u ofwel "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" tikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowser-meldingen uitschakelen in Google Chrome - Android (stap 2)

Mozilla Firefox logoVerwijder spammeldingen van Mozilla Firefox:

Klik op de Menu knop (drie balkjes) in de rechter bovenhoek van het scherm. Selecteer "Instellingen" en klik op "Privacy & Beveiliging" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm. Scroll naar beneden naar de sectie "Machtigingen" en klik op de knop "Instellingen" naast "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Mozilla Firefox uitschakelen (stap 1)

Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en blokkeer ze met behulp van het vervolgkeuzemenu of verwijder ze door te klikken op "Website verwijderen" onderin het venster (als u klikt op "Website verwijderen" en de kwaadaardige site nogmaals bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Mozilla Firefox uitschakelen (stap 2)

Microsoft Edge logoVerwijder spammeldingen uit Microsoft Edge:

Klik op de menuknop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het Edge-venster en selecteer "Instellingen". Klik op "Cookies en site-toestemmingen" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm en selecteer "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Microsoft Edge uitschakelen (stap 1)

Klik op drie puntjes aan de rechterkant van elke verdachte URL onder "Toestaan" en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de kwaadaardige site nogmaals bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Microsoft Edge uitschakelen (stap 2)

Safari logoVerwijder spammeldingen uit Safari (macOS):

Klik op de knop "Safari" in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer "Voorkeuren...". Selecteer het tabblad "Websites" en vervolgens de sectie "Meldingen" in het linkerdeelvenster.

Webbrowsermeldingen in Safari uitschakelen - macOS (stap 1)

Controleer op verdachte URL's en pas de "Weigeren" optie toe via het drop-down menu of verwijder ze door op "Verwijderen" te klikken onderaan het venster (als u op "Verwijderen" klikt en de kwaadaardige site opnieuw bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen)

Webbrowsermeldingen in Safari uitschakelen - macOS (step 2)

Hoe kan ik spam in browsermeldingen vermijden?

Internetgebruikers moeten zeer sceptisch zijn wanneer ze gevraagd wordt om meldingen toe te staan. Hoewel dit een nuttige functie is waarmee u tijdig nieuws kunt ontvangen van websites die u leuk vindt, maken bedrieglijke marketeers er vaak misbruik van.

Sta alleen meldingen toe van websites die u volledig vertrouwt. Voor extra veiligheid - gebruik een anti-malware applicatie met een real-time web browser monitor om louche websites te blokkeren die u proberen te verleiden tot het toestaan van spam meldingen. Wij raden u aan Combo Cleaner te gebruiken.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Waarom zie ik advertenties (browsermeldingen) geleverd door captchaglow[.]top in de rechter benedenhoek van mijn bureaublad?

Als een website browsermeldingen levert, betekent dit dat het toestemming heeft om dit te doen. Deze toestemming wordt verleend door te klikken op de "Toestaan" knop tijdens het bezoeken van pagina's (in dit geval, captchaglow[.]top).

Ik heb op meldingen van advertenties geklikt, is mijn computer geïnfecteerd?

Meldingen van websites zoals captchaglow[.]top of andere pagina's kunnen een computer niet infecteren. Ze kunnen echter wel kwaadaardige pagina's openen.

Is captchaglow[.]top een virus?

Websites zoals captchaglow[.]top zijn geen virussen. In de meeste gevallen promoten ze verschillende scams, louche websites en twijfelachtige toepassingen.

Zal Combo Cleaner de captchaglow[.]top advertenties automatisch verwijderen of zijn er nog manuele stappen nodig?

Ja, Combo Cleaner zal uw computer scannen en alle toestemmingen voor captchaglow[.]top verwijderen. Het zal ook verdere toegang tot captchaglow[.]top blokkeren. Er zijn geen extra stappen nodig.

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
Advertenties van captchaglow.top QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Advertenties van captchaglow.top op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.