FacebookTwitterLinkedIn

Hoe stop ik meldingen van worldcoolfeed.com

Ook bekend als: Advertenties van worldcoolfeed.com
Schadeniveau: Medium

Wat voor soort pagina is worldcoolfeed[.]com?

Worldcoolfeed[.]com is een bedrieglijke website die wij hebben ontdekt tijdens het onderzoeken van torrent, illegale film streaming, en soortgelijke sites die gebruik maken van dubieuze advertentie netwerken. We ontdekten dat het doel van worldcoolfeed[.]com is om bezoekers te misleiden zodat ze meldingen kunnen tonen en omgeleid worden naar andere pagina's.

worldcoolfeed[.]com advertenties

Worldcoolfeed[.]com in detail

Worldcoolfeed[.]com geeft een bericht weer waarin staat dat het noodzakelijk is om op de knop "Toestaan" te klikken om verder te gaan met het bekijken van website-inhoud (zogenaamd een video). Het gebruikt een clickbait techniek om toestemming te krijgen om onbetrouwbare meldingen te leveren die verschillende oplichting, andere louche websites en twijfelachtige toepassingen promoten.

In sommige gevallen promoten meldingen die worden weergegeven door pagina's als worldcoolfeed[.]com legitieme software of andere producten. Ze worden gebruikt door affiliates die proberen onrechtmatige commissies te innen. Legitieme softwarebedrijven (of andere bedrijven) gebruiken geen websites zoals worldcoolfeed[.]com om reclame te maken voor hun producten/diensten.

Overzicht bedreiging:
Naam Advertenties van worldcoolfeed.com
Type bedreiging Pushberichten advertenties, Ongewenste advertenties, Pop-up advertenties
Detectienamen N/A (VirusTotal)
Symptomen U ziet advertenties die niet afkomstig zijn van de sites waar u surft. Opdringerige pop-up advertenties. Verminderde snelheid bij het surfen op internet.
Verspreidingsmethodes Misleidende pop-upadvertenties, valse beweringen op bezochte websites, ongewenste toepassingen (adware)
Schade Verminderde computer prestaties, browser tracking - privacy problemen, mogelijke extra malware infecties.
Malware verwijderen (Windows)

Om mogelijke malware-infecties te verwijderen, scant u uw computer met legitieme antivirussoftware. Onze beveiligingsonderzoekers raden aan Combo Cleaner te gebruiken.
▼ Combo Cleaner voor Windows downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.

Browsermeldingen spam in het algemeen

Websites zoals worldcoolfeed[.]com kunnen andere pagina's promoten die ontworpen zijn om bezoekers te verleiden op de "Toestaan"-knop te klikken. Voorbeelden van pagina's die lijken op worldcoolfeed[.]com zijn kexvideo[.]ru, gomusic[.]info, silverline-updates[.]com. In de meeste gevallen is het doel van deze pagina's om toestemming te krijgen om meldingen te tonen.

Hoe heeft worldcoolfeed[.]com toestemming gekregen om spammeldingen te bezorgen?

Worldcoolfeed[.]com en andere pagina's van dit type kunnen geen meldingen tonen zonder toestemming. De meeste van hen tonen misleidende berichten om bezoekers te verleiden akkoord te gaan met het ontvangen van meldingen. Bezoekers geven pagina's toestemming om meldingen te tonen door tijdens hun bezoek op de knop "Toestaan" (of "Meldingen toestaan") te klikken.

Hoe kan worden voorkomen dat bedrieglijke sites spamberichten afleveren?

Als u geen meldingen van een website wenst te ontvangen, klikt u op de knop "Blokkeren" of "Meldingen blokkeren" in een pop-up die door een browser wordt weergegeven terwijl die pagina is geopend. Een alternatieve manier om te voorkomen dat u meldingen ontvangt, is het sluiten van louche websites die om toestemming vragen om meldingen te leveren voordat u op de knop "Toestaan" of "Blokkeren" klikt.

Als u ongewenste meldingen ontvangt, raden wij u aan een scan uit te voeren met Combo Cleaner om ze automatisch te verwijderen.

Verschijning van worldcoolfeed[.]com website (GIF):

worldcoolfeed[.]com website weergave (GIF)

Voorbeeld van een browsermelding geleverd door worldcoolfeed[.]com:Browsermelding weergegeven door worldcoolfeed.com website

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Schakel ongewenste browsermeldingen uit:

Video die laat zien hoe u web browser meldingen uitschakelt:

Google Chrome logoVerwijder spammeldingen uit Google Chrome:

Klik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechter bovenhoek van het scherm en selecteer "Instellingen". In het geopende venster selecteert u "Privacy en beveiliging", vervolgens klikt u op "Site-instellingen" en kiest u "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Google Chrome uitschakelen (stap 1)

Zoek in de lijst "Toegestaan om meldingen te verzenden" naar websites waarvan u geen meldingen meer wilt ontvangen. Klik op het pictogram met de drie puntjes naast de URL van de website en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Google Chrome uitschakelen (stap 2)

Android logoVerwijder spammeldingen uit Google Chrome (Android):

Tik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer "Instellingen". Scroll naar beneden, tik op "Site-instellingen" en vervolgens op "Meldingen".

Webbrowser-meldingen uitschakelen in Google Chrome - Android (stap 1)

Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en tik er één voor één op. Zodra de pop-up verschijnt, selecteert u ofwel "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" tikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowser-meldingen uitschakelen in Google Chrome - Android (stap 2)

Mozilla Firefox logoVerwijder spammeldingen van Mozilla Firefox:

Klik op de Menu knop (drie balkjes) in de rechter bovenhoek van het scherm. Selecteer "Instellingen" en klik op "Privacy & Beveiliging" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm. Scroll naar beneden naar de sectie "Machtigingen" en klik op de knop "Instellingen" naast "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Mozilla Firefox uitschakelen (stap 1)

Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en blokkeer ze met behulp van het vervolgkeuzemenu of verwijder ze door te klikken op "Website verwijderen" onderin het venster (als u klikt op "Website verwijderen" en de kwaadaardige site nogmaals bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Mozilla Firefox uitschakelen (stap 2)

Microsoft Edge logoVerwijder spammeldingen uit Microsoft Edge:

Klik op de menuknop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het Edge-venster en selecteer "Instellingen". Klik op "Cookies en site-toestemmingen" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm en selecteer "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Microsoft Edge uitschakelen (stap 1)

Klik op drie puntjes aan de rechterkant van elke verdachte URL onder "Toestaan" en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de kwaadaardige site nogmaals bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Microsoft Edge uitschakelen (stap 2)

Safari logoVerwijder spammeldingen uit Safari (macOS):

Klik op de knop "Safari" in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer "Voorkeuren...". Selecteer het tabblad "Websites" en vervolgens de sectie "Meldingen" in het linkerdeelvenster.

Webbrowsermeldingen in Safari uitschakelen - macOS (stap 1)

Controleer op verdachte URL's en pas de "Weigeren" optie toe via het drop-down menu of verwijder ze door op "Verwijderen" te klikken onderaan het venster (als u op "Verwijderen" klikt en de kwaadaardige site opnieuw bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen)

Webbrowsermeldingen in Safari uitschakelen - macOS (step 2)

Hoe kan ik spam in browsermeldingen vermijden?

Internetgebruikers moeten zeer sceptisch zijn wanneer ze gevraagd wordt om meldingen toe te staan. Hoewel dit een nuttige functie is waarmee u tijdig nieuws kunt ontvangen van websites die u leuk vindt, maken bedrieglijke marketeers er vaak misbruik van.

Sta alleen meldingen toe van websites die u volledig vertrouwt. Voor extra veiligheid - gebruik een anti-malware applicatie met een real-time web browser monitor om louche websites te blokkeren die u proberen te verleiden tot het toestaan van spam meldingen. Wij raden u aan Combo Cleaner te gebruiken.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Waarom zie ik advertenties (browser notificaties) geleverd door worldcoolfeed[.]com in de rechter benedenhoek van mijn desktop?

Een website laat alleen meldingen zien als het daar toestemming voor heeft. Hetzelfde geldt voor worldcoolfeed[.]com. In de meeste gevallen gebruiken pagina's zoals worldcoolfeed[.]com clickbait technieken om bezoekers te verleiden akkoord te gaan met het ontvangen van notificaties.

Ik heb geklikt op advertenties met meldingen, is mijn computer geïnfecteerd?

Een melding kan niet direct schade veroorzaken. Hoewel, het kan een kwaadaardige website openen.

Is worldcoolfeed[.]com een virus?

Nee, worldcoolfeed[.]com is geen virus. Deze pagina promoot verschillende scams, dubieuze apps, websites, enz. Het promoot ze via zijn meldingen.

Zal Combo Cleaner de worldcoolfeed[.]com advertenties automatisch verwijderen of zijn er nog handmatige stappen nodig?

Ja, Combo Cleaner zal het besturingssysteem scannen en de machtigingen verwijderen die zijn toegekend voor worldcoolfeed[.]com. Het zal ook verdere toegang tot worldcoolfeed[.]com blokkeren (het zal niet nodig zijn om bijkomende stappen te ondernemen).

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
Advertenties van worldcoolfeed.com QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Advertenties van worldcoolfeed.com op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.