FacebookTwitterLinkedIn

Hoe de myhypeposts.com advertenties verwijderen

Ook bekend als: Advertenties van myhypeposts.com
Schadeniveau: Medium

Wat soort pagina is myhypeposts.com?

Myhypeposts[.]com is een bedrieglijke website die ontworpen is om bezoekers te verleiden tot het inschakelen van zijn browsermeldingen. Bovendien kan het gebruikers doorverwijzen naar andere verdachte en kwaadaardige sites. De meeste bezoeken aan myhypeposts.com vinden plaats via webpagina's die gebruik maken van misleidende advertentienetwerken.

myhypeposts.com pop-up doorverwijzingen

Myhypeposts.com overzicht

Hoe sites zoals myhypeposts.com werken (welke inhoud ze tonen/promoten) wordt bepaald door de IP-adressen/geolocaties van hun bezoekers.

De webpagina in kwestie probeert gebruikers te lokken door op de knop "Toestaan" te klikken, door te beweren dat ze op die manier online inhoud kunnen blijven bekijken. Bezoekers zullen myhypeposts.com toestaan om meldingen weer te geven als ze hiertoe worden overgehaald.

Deze meldingen/advertenties promoten verschillende onbetrouwbare/schadelijke websites, programma's en oplichting. Elke promotie van legitieme sites/producten via dergelijke advertenties is te danken aan affiliate programma's en niet aan echte ontwikkelaars.

Overzicht bedreiging:
Naam Advertenties van myhypeposts.com
Type bedreiging Pushberichten advertenties, ongewenste advertenties, pop-up advertenties
Detectienamen N/A (VirusTotal)
Symptomen Advertenties zien die niet afkomstig zijn van de sites waar u surft. Opdringerige pop-up advertenties. Verminderde snelheid bij het surfen op internet.
Verspreidingsmethodes Misleidende pop-upadvertenties, valse beweringen op bezochte websites, mogelijk ongewenste programma's (adware)
Schade Verminderde computer prestaties, browser tracking - privacy problemen, mogelijke extra malware infecties.
Malware verwijderen (Windows)

Om mogelijke malware-infecties te verwijderen, scant u uw computer met legitieme antivirussoftware. Onze beveiligingsonderzoekers raden aan Combo Cleaner te gebruiken.
▼ Combo Cleaner voor Windows downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.

Browsermeldingen spam in het algemeen

Er zijn duizenden schadelijke webpagina's op het Internet; payments4u.org, mydesktopdefence.com, goodcaptchastyle.top, en security-scanner.xyz zijn slechts enkele voorbeelden.

Het is opmerkelijk dat de meldingen die door dergelijke sites worden gepusht, vaak worden gebruikt in affiliate-programma's. De oplichters (affiliates in kwestie) promoten legitieme inhoud om onwettige commissies te verkrijgen.

Hoe heeft myhypeposts.com toestemming gekregen om spammeldingen te bezorgen?

Websites zoals myhypeposts.com maken meestal gebruik van misleidende berichten die bezoekers opdragen om de weergave van browsermeldingen in te schakelen. Met andere woorden, gebruikers worden misleid om op "Toestaan", "Meldingen toestaan", of andere toestemmingsopties te drukken. De misleiding is noodzakelijk omdat sites geen meldingen kunnen geven zonder toestemming van de gebruiker.

Hoe kan worden voorkomen dat bedrieglijke sites spamberichten versturen?

Het is van cruciaal belang voorzichtig te zijn bij het surfen om ongewenste en schadelijke inhoud die op het web beschikbaar is te vermijden. Onbetrouwbare websites die vragen om browsermeldingen in te schakelen, mogen hiervoor geen toestemming krijgen (d.w.z. de opties "Toestaan", "Meldingen toestaan", enz. - opties mogen niet worden aangeklikt). In plaats daarvan moeten deze verzoeken worden genegeerd of geweigerd (d.w.z. "Blokkeren", "Meldingen blokkeren", enz.).

Het is opmerkelijk dat als een browser geforceerd schadelijke pagina's opent, dit waarschijnlijk te wijten is aan de aanwezigheid van adware op het systeem. Als uw computer al geïnfecteerd is met schadelijke programma's, raden wij u aan een scan uit te voeren met Combo Cleaner om deze automatisch te verwijderen.

Schermafdruk van een advertentie getoond door myhypeposts.com website:

Advertentie getoond door myhypeposts.com site

Weergave van de myhypeposts.com website (GIF):

myhypeposts.com website weergave (GIF)

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Schakel ongewenste browsermeldingen uit:

Video die laat zien hoe u web browser meldingen uitschakelt:

Google Chrome logoVerwijder spammeldingen uit Google Chrome:

Klik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechter bovenhoek van het scherm en selecteer "Instellingen". In het geopende venster selecteert u "Privacy en beveiliging", vervolgens klikt u op "Site-instellingen" en kiest u "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Google Chrome uitschakelen (stap 1)

Zoek in de lijst "Toegestaan om meldingen te verzenden" naar websites waarvan u geen meldingen meer wilt ontvangen. Klik op het pictogram met de drie puntjes naast de URL van de website en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Google Chrome uitschakelen (stap 2)

Android logoVerwijder spammeldingen uit Google Chrome (Android):

Tik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer "Instellingen". Scroll naar beneden, tik op "Site-instellingen" en vervolgens op "Meldingen".

Webbrowser-meldingen uitschakelen in Google Chrome - Android (stap 1)

Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en tik er één voor één op. Zodra de pop-up verschijnt, selecteert u ofwel "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" tikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowser-meldingen uitschakelen in Google Chrome - Android (stap 2)

Mozilla Firefox logoVerwijder spammeldingen van Mozilla Firefox:

Klik op de Menu knop (drie balkjes) in de rechter bovenhoek van het scherm. Selecteer "Instellingen" en klik op "Privacy & Beveiliging" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm. Scroll naar beneden naar de sectie "Machtigingen" en klik op de knop "Instellingen" naast "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Mozilla Firefox uitschakelen (stap 1)

Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en blokkeer ze met behulp van het vervolgkeuzemenu of verwijder ze door te klikken op "Website verwijderen" onderin het venster (als u klikt op "Website verwijderen" en de kwaadaardige site nogmaals bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Mozilla Firefox uitschakelen (stap 2)

Microsoft Edge logoVerwijder spammeldingen uit Microsoft Edge:

Klik op de menuknop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het Edge-venster en selecteer "Instellingen". Klik op "Cookies en site-toestemmingen" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm en selecteer "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Microsoft Edge uitschakelen (stap 1)

Klik op drie puntjes aan de rechterkant van elke verdachte URL onder "Toestaan" en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de kwaadaardige site nogmaals bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Microsoft Edge uitschakelen (stap 2)

Safari logoVerwijder spammeldingen uit Safari (macOS):

Klik op de knop "Safari" in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer "Voorkeuren...". Selecteer het tabblad "Websites" en vervolgens de sectie "Meldingen" in het linkerdeelvenster.

Webbrowsermeldingen in Safari uitschakelen - macOS (stap 1)

Controleer op verdachte URL's en pas de "Weigeren" optie toe via het drop-down menu of verwijder ze door op "Verwijderen" te klikken onderaan het venster (als u op "Verwijderen" klikt en de kwaadaardige site opnieuw bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen)

Webbrowsermeldingen in Safari uitschakelen - macOS (step 2)

Hoe kan ik spam in browsermeldingen vermijden?

Internetgebruikers moeten zeer sceptisch zijn wanneer ze gevraagd wordt om meldingen toe te staan. Hoewel dit een nuttige functie is waarmee u tijdig nieuws kunt ontvangen van websites die u leuk vindt, maken bedrieglijke marketeers er vaak misbruik van.

Sta alleen meldingen toe van websites die u volledig vertrouwt. Voor extra veiligheid - gebruik een anti-malware applicatie met een real-time web browser monitor om louche websites te blokkeren die u proberen te verleiden tot het toestaan van spam meldingen. Wij raden u aan Combo Cleaner te gebruiken.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Waarom zie ik advertenties (browsermeldingen) van myhypeposts.com in de rechter benedenhoek van mijn bureaublad?

Websites geven meldingen weer met toestemming van de gebruiker. Daarom hebt u waarschijnlijk myhypeposts.com bezocht en toestemming gegeven voor het tonen van de browsermeldingen. Het is relevant om te vermelden dat dergelijke sites zelden opzettelijk worden bezocht, en dat ze clickbait (of andere misleidende inhoud) gebruiken om bezoekers te verleiden hun meldingen in te schakelen.

Ik heb geklikt op advertenties met meldingen, is mijn computer geïnfecteerd?

Nee, klikken op een browsermelding zal geen infectieprocessen veroorzaken. Echter, de websites en programma's gepromoot via deze meldingen/advertenties kunnen worden schadelijke en zelfs leiden tot systeem infecties.

Is myhypeposts.com een virus?

Nee, myhypeposts.com is niet geclassificeerd als een virus. Hoewel het opmerkelijk is dat sites van dit soort meestal worden gebruikt om online oplichting, onbetrouwbare/schadelijke programma's en zelfs malware aan te prijzen.

Zal Combo Cleaner myhypeposts.com advertenties automatisch verwijderen of zijn er nog handmatige stappen nodig?

Ja, Combo Cleaner kan apparaten scannen en de aan deze website gegeven toestemmingen ongedaan maken. Bovendien is het in staat om de toegang tot myhypeposts.com en andere misleidende/schadelijke sites te voorkomen/blokkeren. Er zijn dus geen extra stappen nodig.

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
Advertenties van myhypeposts.com QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Advertenties van myhypeposts.com op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.