FacebookTwitterLinkedIn

Hoe de meldingen van goodcaptchastyle.top stoppen

Ook bekend als: Advertenties van goodcaptchastyle.top
Schadeniveau: Medium

Wat voor soort pagina is goodcaptchastyle[.]top?

Goodcaptchastyle[.]top is ontworpen om bezoekers te verleiden tot het klikken op de "Toestaan" knop in een pop-up die door een browser wordt weergegeven. Ook kan het bezoekers doorverwijzen naar andere verdachte websites. Meestal worden websites zoals goodcaptchastyle[.]top gepromoot door websites die gebruik maken van schadelijke advertentienetwerken.

goodcaptchastyle[.]top pop-up doorverwijzingen

Goodcaptchastyle[.]top in detail

Goodcaptchastyle[.]top toont een valse CAPTCHA die beweert dat bezoekers op de knop "Toestaan" moeten klikken (om akkoord te gaan met het ontvangen van meldingen) om te bewijzen dat zij geen robots zijn. Indien toegestaan, toont goodcaptchastyle[.]top meldingen die verschillende oplichterijen, andere verdachte websites, programma's, enzovoort promoten.

Goodcaptchastyle[.]top kan zelf ook onbetrouwbare websites openen. Op het moment van het onderzoek opende het een oplichting (een nep Google onderzoek). Het kan ook andere pagina's openen die zijn ontworpen om bezoekers te verleiden akkoord te gaan met het ontvangen van meldingen die worden gebruikt om verdachte websites te promoten.

Overzicht bedreiging:
Naam Advertenties van goodcaptchastyle.top
Type bedreiging Pushberichten advertenties, ongewenste advertenties, pop-up advertenties
Detectienamen N/A (VirusTotal)
Symptomen Advertenties zien die niet afkomstig zijn van de sites waar u surft. Opdringerige pop-up advertenties. Verminderde snelheid bij het surfen op internet.
Verspreidingsmethodes Misleidende pop-upadvertenties, valse beweringen op bezochte websites, mogelijk ongewenste programma's (adware)
Schade Verminderde computer prestaties, browser tracking - privacy problemen, mogelijke extra malware infecties.
Malware verwijderen (Windows)

Om mogelijke malware-infecties te verwijderen, scant u uw computer met legitieme antivirussoftware. Onze beveiligingsonderzoekers raden aan Combo Cleaner te gebruiken.
▼ Combo Cleaner voor Windows Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.

Browsermeldingen spam in het algemeen

Goodcaptchastyle[.]top is vergelijkbaar met bruperchrophone[.]com, allcoolnewz[.]com, antirobotsystem[.]com, en vele andere pagina's. Meldingen die door hen worden weergegeven, worden gebruikt in diverse affiliate programma's. Oplichters (affiliates achter pagina's als goodcaptchastyle[.]top) promoten vaak legitieme software om onwettige commissies te innen.

Hoe heeft goodcaptchastyle[.]top toestemming gekregen om spamberichten te tonen?

Goodcaptchastyle[.]top toont een misleidend bericht dat beweert dat het noodzakelijk is om op de knop "Toestaan" te klikken om meldingen te tonen. Net als elke andere pagina kan goodcaptchastyle[.]top geen meldingen tonen tenzij gebruikers het toestemming geven (klik op de knop "Toestaan", "Meldingen toestaan", of een soortgelijke knop terwijl u de pagina bezoekt).

Hoe kan worden voorkomen dat bedrieglijke sites spamberichten tonen?

Klik op de knop "Blokkeren", "Meldingen blokkeren" of iets dergelijks als u onbetrouwbare websites bezoekt of sluit ze gewoon. Klik niet op de knop "Toestaan" of een soortgelijke knop. Websites kunnen geen meldingen tonen als ze daar geen toestemming voor hebben. Als uw computer al geïnfecteerd is met schadelijke programma's, raden wij u aan een scan uit te voeren met Combo Cleaner om ze automatisch te verwijderen.

Weergave van de goodcaptchastyle[.]top website (GIF):

goodcaptchastyle[.]top website weergave (GIF)

Voorbeeld van een browsermelding weergegeven door goodcaptchastyle[.]top:

browser melding weergegeven door goodcaptchastyle.top website

Video die toont hoe advertenties die getoond worden door goodcaptchastyle[.]top verwijderd kunnen worden met Combo Cleaner:

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Schakel ongewenste browsermeldingen uit:

Video die laat zien hoe u web browser meldingen uitschakelt:

Google Chrome logoVerwijder spammeldingen uit Google Chrome:

Klik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechter bovenhoek van het scherm en selecteer "Instellingen". In het geopende venster selecteert u "Privacy en beveiliging", vervolgens klikt u op "Site-instellingen" en kiest u "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Google Chrome uitschakelen (stap 1)

Zoek in de lijst "Toegestaan om meldingen te verzenden" naar websites waarvan u geen meldingen meer wilt ontvangen. Klik op het pictogram met de drie puntjes naast de URL van de website en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Google Chrome uitschakelen (stap 2)

Android logoVerwijder spammeldingen uit Google Chrome (Android):

Tik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer "Instellingen". Scroll naar beneden, tik op "Site-instellingen" en vervolgens op "Meldingen".

Webbrowser-meldingen uitschakelen in Google Chrome - Android (stap 1)

Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en tik er één voor één op. Zodra de pop-up verschijnt, selecteert u ofwel "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" tikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowser-meldingen uitschakelen in Google Chrome - Android (stap 2)

Mozilla Firefox logoVerwijder spammeldingen van Mozilla Firefox:

Klik op de Menu knop (drie balkjes) in de rechter bovenhoek van het scherm. Selecteer "Instellingen" en klik op "Privacy & Beveiliging" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm. Scroll naar beneden naar de sectie "Machtigingen" en klik op de knop "Instellingen" naast "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Mozilla Firefox uitschakelen (stap 1)

Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en blokkeer ze met behulp van het vervolgkeuzemenu of verwijder ze door te klikken op "Website verwijderen" onderin het venster (als u klikt op "Website verwijderen" en de kwaadaardige site nogmaals bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Mozilla Firefox uitschakelen (stap 2)

Microsoft Edge logoVerwijder spammeldingen uit Microsoft Edge:

Klik op de menuknop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het Edge-venster en selecteer "Instellingen". Klik op "Cookies en site-toestemmingen" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm en selecteer "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Microsoft Edge uitschakelen (stap 1)

Klik op drie puntjes aan de rechterkant van elke verdachte URL onder "Toestaan" en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de kwaadaardige site nogmaals bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Microsoft Edge uitschakelen (stap 2)

Safari logoVerwijder spammeldingen uit Safari (macOS):

Klik op de knop "Safari" in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer "Voorkeuren...". Selecteer het tabblad "Websites" en vervolgens de sectie "Meldingen" in het linkerdeelvenster.

Webbrowsermeldingen in Safari uitschakelen - macOS (stap 1)

Controleer op verdachte URL's en pas de "Weigeren" optie toe via het drop-down menu of verwijder ze door op "Verwijderen" te klikken onderaan het venster (als u op "Verwijderen" klikt en de kwaadaardige site opnieuw bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen)

Webbrowsermeldingen in Safari uitschakelen - macOS (step 2)

Hoe kan ik spam in browsermeldingen vermijden?

Internetgebruikers moeten zeer sceptisch zijn wanneer ze gevraagd wordt om meldingen toe te staan. Hoewel dit een nuttige functie is waarmee u tijdig nieuws kunt ontvangen van websites die u leuk vindt, maken bedrieglijke marketeers er vaak misbruik van.

Sta alleen meldingen toe van websites die u volledig vertrouwt. Voor extra veiligheid - gebruik een anti-malware applicatie met een real-time web browser monitor om louche websites te blokkeren die u proberen te verleiden tot het toestaan van spam meldingen. Wij raden u aan Combo Cleaner te gebruiken.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Waarom zie ik advertenties (browsermeldingen) getoond door goodcaptchastyle[.]top in de rechter benedenhoek van mijn bureaublad?

Dat komt omdat deze pagina toestemming heeft om meldingen te tonen: hij is bezocht, en er is op de knop "Toestaan" (of "Meldingen toestaan") geklikt terwijl deze pagina geopend was.

Ik heb geklikt op advertenties met meldingen, is mijn computer geïnfecteerd?

Een melding die door een website wordt weergegeven, kan een computer niet infecteren of andere schade veroorzaken. Het kan echter wel een kwaadaardige website openen.

Is goodcaptchastyle[.]top een virus?

Goodcaptchastyle[.]top en andere websites van dit type worden niet als virussen beschouwd. Meestal worden ze gebruikt als hulpmiddelen om verdachte, mogelijk kwaadaardige programma's en websites te promoten.

Zal Combo Cleaner de goodcaptchastyle[.]top advertenties automatisch verwijderen of zijn er nog handmatige stappen nodig?

Ja, Combo Cleaner zal uw computer scannen en alle toegangsrechten verwijderen die zijn toegekend voor goodcaptchastyle[.]top. Dit programma zal ook verdere toegang tot deze site blokkeren. Er zijn geen extra stappen nodig.

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
Advertenties van goodcaptchastyle.top QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Advertenties van goodcaptchastyle.top op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.