FacebookTwitterLinkedIn

Hoe kan ik voorkomen dat thedimepress.com meldingen laat zien

Ook bekend als: Advertenties van thedimepress.com
Schadeniveau: Medium

Wat soort pagina is thedimepress[.]com?

Het doel van thedimepress[.]com is om toestemming te krijgen om meldingen te tonen die gebruikt worden om mogelijk kwaadaardige pagina's te promoten. Thedimepress[.]com kan ook bezoekers doorverwijzen naar die pagina's. Er zijn tal van pagina's die voor dit doel worden gebruikt, bijvoorbeeld, antirobotsystem[.]com, wholecoolposts[.]com, phonenow[.]net.

thedimepress[.]com pop-up advertenties

Thedimepress[.]com page in detail

Thedimepress[.]com wordt geopend via verdachte websites (pagina's gerelateerd aan gokken, adult dating, torrent sites, enzovoort). Eenmaal geopend, vraagt het om toestemming om meldingen te tonen. Indien toegestaan, toont het meldingen die oplichting promoten, verdachte programma's, andere verdachte pagina's die toestemming vragen om meldingen te tonen, enz.

Het is heel gebruikelijk dat meldingen die door pagina's als thedimepress[.]com worden getoond, worden gebruikt in affiliate programma's. Affiliates kunnen ze gebruiken om reclame te maken voor legitieme software. Ontwikkelaars van legitieme software gebruiken dergelijke methoden niet om hun producten te promoten.

Overzicht bedreiging:
Naam Advertenties van thedimepress.com
Type bedreiging Pushberichten advertenties, ongewenste advertenties, pop-up advertenties
Detectienamen N/A (VirusTotal)
Symptomen U ziet advertenties die niet afkomstig zijn van de sites waar u surft. Opdringerige pop-up advertenties. Verminderde snelheid bij het surfen op internet.
Verspreidingsmethodes Misleidende pop-upadvertenties, valse beweringen op bezochte websites, mogelijk ongewenste programma's (adware)
Schade Verminderde computer prestaties, browser tracking - privacy problemen, mogelijke extra malware infecties.
Malware verwijderen (Windows)

Om mogelijke malware-infecties te verwijderen, scant u uw computer met legitieme antivirussoftware. Onze beveiligingsonderzoekers raden aan Combo Cleaner te gebruiken.
▼ Combo Cleaner voor Windows downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.

Meer over browser notificatie spam

Websites zoals thedimepress[.]com gebruiken vaak clickbait-technieken om bezoekers te verleiden in te stemmen met het ontvangen van meldingen. Ze suggereren bijvoorbeeld dat bezoekers op de knop "Toestaan" moeten klikken om een bestand te downloaden, de pagina verder te laden en te bewijzen dat ze geen robots zijn. In sommige gevallen kunnen deze pagina's worden gepromoot met behulp van adware.

Hoe heeft thedimepress[.]com toestemming gekregen om spamberichten te sturen?

Websites kunnen geen notificaties tonen tenzij gebruikers daar toestemming voor geven. Thedimepress[.]com heeft toestemming gekregen om meldingen te leveren na het klikken op de knop "Toestaan", "Meldingen toestaan" of een andere knop in een pop-up door een browser terwijl die pagina geopend was.

Hoe kan worden voorkomen dat bedrieglijke sites spamberichten tonen?

Klik niet op de knop "Toestaan" of iets dergelijks wanneer een pop-up verschijnt waarin staat dat een website meldingen wil tonen. Vertrouw geen websites die beweren dat het nodig is om in te stemmen met het ontvangen van meldingen om een pagina te laden, een video te bekijken, of iets anders te doen.

Als uw computer al geïnfecteerd is met schadelijke programma's, raden wij u aan een scan uit te voeren met Combo Cleaner om ze automatisch te verwijderen.

Weergave van de thedimepress[.]com website (GIF):

thedimepress[.]com website weergave (GIF)

Meldingen weergegeven door thedimepress[.]com:

thedimepress.com advertenties melding thedimepress.com advertenties melding 2 thedimepress.com advertenties melding 3 thedimepress.com advertenties melding 4 thedimepress.com advertenties melding 5 thedimepress.com advertenties melding 6

Video die toont hoe advertenties verwijderd kunnen worden die getoond worden door thedimepress[.]com met Combo Cleaner:

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Schakel ongewenste browsermeldingen uit:

Video die laat zien hoe u web browser meldingen uitschakelt:

Google Chrome logoVerwijder spammeldingen uit Google Chrome:

Klik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechter bovenhoek van het scherm en selecteer "Instellingen". In het geopende venster selecteert u "Privacy en beveiliging", vervolgens klikt u op "Site-instellingen" en kiest u "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Google Chrome uitschakelen (stap 1)

Zoek in de lijst "Toegestaan om meldingen te verzenden" naar websites waarvan u geen meldingen meer wilt ontvangen. Klik op het pictogram met de drie puntjes naast de URL van de website en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Google Chrome uitschakelen (stap 2)

Android logoVerwijder spammeldingen uit Google Chrome (Android):

Tik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer "Instellingen". Scroll naar beneden, tik op "Site-instellingen" en vervolgens op "Meldingen".

Webbrowser-meldingen uitschakelen in Google Chrome - Android (stap 1)

Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en tik er één voor één op. Zodra de pop-up verschijnt, selecteert u ofwel "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" tikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowser-meldingen uitschakelen in Google Chrome - Android (stap 2)

Mozilla Firefox logoVerwijder spammeldingen van Mozilla Firefox:

Klik op de Menu knop (drie balkjes) in de rechter bovenhoek van het scherm. Selecteer "Instellingen" en klik op "Privacy & Beveiliging" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm. Scroll naar beneden naar de sectie "Machtigingen" en klik op de knop "Instellingen" naast "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Mozilla Firefox uitschakelen (stap 1)

Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en blokkeer ze met behulp van het vervolgkeuzemenu of verwijder ze door te klikken op "Website verwijderen" onderin het venster (als u klikt op "Website verwijderen" en de kwaadaardige site nogmaals bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Mozilla Firefox uitschakelen (stap 2)

Microsoft Edge logoVerwijder spammeldingen uit Microsoft Edge:

Klik op de menuknop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het Edge-venster en selecteer "Instellingen". Klik op "Cookies en site-toestemmingen" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm en selecteer "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Microsoft Edge uitschakelen (stap 1)

Klik op drie puntjes aan de rechterkant van elke verdachte URL onder "Toestaan" en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de kwaadaardige site nogmaals bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Microsoft Edge uitschakelen (stap 2)

Safari logoVerwijder spammeldingen uit Safari (macOS):

Klik op de knop "Safari" in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer "Voorkeuren...". Selecteer het tabblad "Websites" en vervolgens de sectie "Meldingen" in het linkerdeelvenster.

Webbrowsermeldingen in Safari uitschakelen - macOS (stap 1)

Controleer op verdachte URL's en pas de "Weigeren" optie toe via het drop-down menu of verwijder ze door op "Verwijderen" te klikken onderaan het venster (als u op "Verwijderen" klikt en de kwaadaardige site opnieuw bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen)

Webbrowsermeldingen in Safari uitschakelen - macOS (step 2)

Hoe kan ik spam in browsermeldingen vermijden?

Internetgebruikers moeten zeer sceptisch zijn wanneer ze gevraagd wordt om meldingen toe te staan. Hoewel dit een nuttige functie is waarmee u tijdig nieuws kunt ontvangen van websites die u leuk vindt, maken bedrieglijke marketeers er vaak misbruik van.

Sta alleen meldingen toe van websites die u volledig vertrouwt. Voor extra veiligheid - gebruik een anti-malware applicatie met een real-time web browser monitor om louche websites te blokkeren die u proberen te verleiden tot het toestaan van spam meldingen. Wij raden u aan Combo Cleaner te gebruiken.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Waarom zie ik advertenties (browsermeldingen) getoond door thedimepress[.]com in de rechter benedenhoek van mijn bureaublad?

Een website kan geen browsermeldingen tonen zonder daarvoor toestemming te hebben. Als thedimepress[.]com meldingen laat zien, betekent dit dat de website bezocht is, en dat er op de knop "Toestaan" of een soortgelijke knop (terwijl die pagina geopend was) is geklikt.

Ik heb geklikt op advertenties met meldingen, is mijn computer geïnfecteerd?

Een melding kan niet direct schade veroorzaken, maar kan wel een kwaadaardige website openen.

Is thedimepress[.]com een virus?

Thedimepress[.]com en andere websites van dit soort worden niet als virussen beschouwd. Deze sites worden gebruikt om verschillende scams, mogelijk schadelijke programma's en websites te promoten.

Zal Combo Cleaner thedimepress[.]com advertenties automatisch verwijderen of zijn er nog handmatige stappen nodig?

Ja, Combo Cleaner scant het besturingssysteem en verwijdert de machtigingen die zijn verleend aan thedimepress[.]com. Het zal ook de toegang tot thedimepress[.]com blokkeren. Het is niet nodig om extra stappen te ondernemen.

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
Advertenties van thedimepress.com QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Advertenties van thedimepress.com op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.