FacebookTwitterLinkedIn

Hoe verwijdert u de advertenties die worden weergegeven door theresults.net website?

Ook bekend als: theresults.net pop-up
Type: Adware
Schadeniveau: Medium

Wat is theresults[.]net?

Theresults[.]net is een bedrieglijke website die gelijkenissen deelt met liffsandupa.xyz, more*.biz, aidraiphejpb.com, en vele anderen. Deze site is ontworpen om bezoekers twijfelachtige inhoud te tonen en/of hen om te leiden naar verschillende (waarschijnlijk verdachte of schadelijke) webpagina's.

Gebruikers komen meestal op dergelijke websites terecht via omleidingen die worden veroorzaakt door onbetrouwbare pagina's, opdringerige advertenties of geïnstalleerde mogelijk ongewenste programma's.

theresults[.]net pop-up doorverwijzingen

Theresults[.]net in detail

Hoe theresults[.]net werkt, wordt bepaald door de IP-adressen/geolocaties van haar bezoekers. Met andere woorden, deze informatie dicteert of gebruikers dubieus materiaal te zien krijgen en/of naar elders worden omgeleid.

Bovendien maken de meeste van dit soort sites gebruik van misleidende inhoud (bijv. clickbait, misleidende instructies, enz.) om bezoekers te verleiden hun browsermeldingen toe te staan. Theresults[.]net gebruikt nep CAPTCHA verificatie voor dit doel. Als deze worden ingeschakeld, begint de webpagina opdringerige advertentiecampagnes uit te voeren.

De geleverde advertenties verminderen de browse-ervaring en vormen een bedreiging voor de veiligheid van apparaten/gebruikers. Wanneer geklikt erop geklikt wordt, verwijzen opdringerige advertenties door naar onbetrouwbare/malicious sites, en sommige kunnen stiekem software downloaden/installeren.

Overzicht bedreiging:
Naam theresults.net pop-up
Type bedreiging Pushberichten advertenties, Ongewenste advertenties, Pop-up advertenties
Detectienamen Forcepoint ThreatSeeker (Suspicious), volledige lijst van detecties (VirusTotal)
Geobserveerde domeinen  smithers.theresults[.]net; proleague.theresults[.]net; eclipse.theresults[.]net; webdev.theresults[.]net; digger.theresults[.]net; undeal.theresults[.]net; mail.theresults[.]net
Symptomen Advertenties zien die niet afkomstig zijn van de sites waar u surft. Opdringerige pop-up advertenties. Verminderde snelheid bij het surfen op internet.
Verspreidingsmethodes Misleidende pop-up advertenties, mogelijk ongewenste toepassingen (adware)
Schade Verminderde computer prestaties, browser tracking - privacy problemen, mogelijke extra malware infecties.
Verwijdering

Om theresults.net pop-up verwijderen, adviseren onze malwareonderzoekers om uw computer te scannen met Combo Cleaner.
▼ Combo Cleaner Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.

Overzicht van mogelijk ongewenste programma's

Mogelijk ongewenste programma's lijken normaal en onschadelijk; ze werken echter zelden zoals geadverteerd, en in de meeste gevallen hebben ze in plaats daarvan schadelijke capaciteiten. Ongewenste apps kunnen dubieuze/gevaarlijke websites geforceerd openen, opdringerige advertentiecampagnes uitvoeren, browsers kapen en gevoelige gegevens verzamelen.

Kortom, de aanwezigheid van mogelijk ongewenste programma's op apparaten kan leiden tot systeeminfecties, ernstige privacyproblemen, financiële verliezen en zelfs identiteitsdiefstal.

Hoe heeft adware zich op mijn computer geïnstalleerd?

Mogelijk ongewenste programma's worden verspreid via de marketingtactiek "bundelen" - het verpakken van reguliere programma's met diverse toevoegingen. Overhaaste downloads/installaties (bv. overgeslagen stappen, enz.) verhogen het risico dat gebundelde inhoud in het systeem wordt toegelaten. Wanneer op opdringerige advertenties wordt geklikt, kunnen deze scripts uitvoeren om mogelijk ongewenste programma's te downloaden/installeren zonder toestemming van de gebruiker. Sommige van deze toepassingen kunnen ook "officiële" promotie-/downloadpagina's hebben.

Hoe voorkomt u de installatie van mogelijk ongewenste programma's?

Het wordt aangeraden om software te onderzoeken en alleen te downloaden van officiële/geverifieerde bronnen. Onbetrouwbare downloadkanalen, zoals Peer-to-Peer netwerken, onofficiële en gratis file-hosting sites, enz. bieden vaak gebundelde en schadelijke inhoud.

Bij het downloaden/installeren wordt aanbevolen de voorwaarden te lezen, de mogelijke opties te bestuderen, de instellingen "Aangepaste/Geavanceerde" te gebruiken en af te zien van alle bijlagen. Opdringerige advertenties lijken legitiem, maar leiden door naar onbetrouwbare en twijfelachtige websites (bijv. gokken, pornografie, adult-dating, etc.).

Als u dit soort advertenties en/of omleidingen tegenkomt, moet u het systeem controleren en alle verdachte toepassingen en browserextensies/plug-ins detecteren en onmiddellijk verwijderen. Als uw computer al geïnfecteerd is met malafide toepassingen, raden wij u aan een scan uit te voeren met Combo Cleaner om ze automatisch te verwijderen.

Screenshots van de advertenties geleverd door theresults[.]net website:

Advertentie geleverd door theresults[.]net site 1 Advertentie geleverd door theresults[.]net site 2 Advertentie geleverd door theresults[.]net site 3

Weergave van de website theresults[.]net (GIF):

theresults[.]net website weergave (GIF)

BELANGRIJKE OPMERKING! Deze bedrieglijke site vraagt om webbrowser meldingen in te schakelen.

Voer daarom deze stappen uit voordat u begint:

Google Chrome (PC):

 • Klik op de menuknop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer "Instellingen"
 • Scroll naar beneden naar het gedeelte "Privacy en beveiliging", selecteer "Site-instellingen" en vervolgens "Meldingen"
 • Klik op de drie puntjes aan de rechterkant van elke verdachte URL en selecteer "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen)

Disabling browser notifications in Google Chrome web browser (PC)

Google Chrome (Android):

 • Klik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het scherm en tik op "Instellingen"
 • Scroll naar beneden, tik op "Site-instellingen" en vervolgens op "Meldingen"
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en tik er één voor één op
 • Zodra de pop-up verschijnt, selecteert u "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" tikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen)

Browsermeldingen uitschakelen in Google Chrome webbrowser (Android)

Mozilla Firefox:

 • Klik op de Menu knop (drie balkjes) in de rechter bovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Instellingen" en klik op "Privacy & Beveiliging" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm
 • Scroll naar beneden naar de "Machtigingen" sectie en klik op de "Instellingen" knop naast "Meldingen"
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en blokkeer ze met behulp van het vervolgkeuzemenu of verwijder ze door te klikken op "Website verwijderen" onderin het venster (als u klikt op "Website verwijderen" en de kwaadaardige site nogmaals bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen)

Browsermeldingen uitschakelen in Mozilla Firefox webbrowser (Android)

Microsoft Edge:

 • Klik op de menuknop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het Edge-venster en selecteer "Instellingen"
 • Klik op "Cookies en sitemachtigingen" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm en selecteer "Meldingen"
 • Klik op drie puntjes aan de rechterkant van elke verdachte URL onder "Toestaan" en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de kwaadaardige site nogmaals bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen)

Browsermeldingen uitschakelen in Microsoft Edge webbrowser (PC)

Safari (Mac):

 • Klik op de knop "Safari" in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer "Voorkeuren..."
 • Selecteer het tabblad "Websites" en vervolgens de sectie "Meldingen" in het linkerdeelvenster
 • Controleer op verdachte URL's en pas de optie "Weigeren" toe via het drop-down menu of verwijder ze door op "Verwijderen" onderaan het venster te klikken (als u op "Verwijderen" klikt en de kwaadaardige site opnieuw bezoekt, zal het opnieuw vragen om meldingen in te schakelen)

Browsermeldingen uitschakelen in Safari webbrowser (Mac)

theresults.net pop-up onmiddellijk en automatisch verwijderen: Het handmatig verwijderen van malware kan een lang en gecompliceerd proces zijn, en soms is hier professionele computerkennis voor nodig. Combo Cleaner is een professionele tool voor het automatisch verwijderen van malware, en is aanbevolen voor het verwijderen van theresults.net pop-up. Download het door op de knop hieronder te klikken:
Combo Cleaner DOWNLOADEN De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Adware verwijderen:

Windows 10 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

macOS (OSX) gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

theresults[.]net adware verwijderen via Configuratiescherm

In de uninstall programma's venster, op zoek naar alle mogelijk ongewenste toepassingen, selecteert u deze items en klik op "Uninstall" of "Verwijderen".

Na het verwijderen van de mogelijk ongewenste toepassing die theresults[.]net omleidingen veroorzaakt, scant u uw computer voor alle resterende ongewenste onderdelen of mogelijke malware infecties. Gebruik aanbevolen malwareverwijderingssoftware om uw computer te scannen.

Verwijder adware van internet browsers:

Video die laat zien hoe u mogelijk ongewenste browser add-ons verwijdert:

Google Chrome logoVerwijder schadelijke extensies uit Google Chrome:

Het verwijderen van theresults[.]net advertenties uit Google Chrome stap 1

Klik op het menupictogram van Google Chrome Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Meer hulpmiddelen" en klik op "Extensies". Zoek alle recent geïnstalleerde verdachte browser add-ons en verwijder ze.

Het verwijderen van theresults[.]net advertenties uit Google Chrome stap 2

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van theresults.net pop-up, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder schadelijke plug-ins uit Mozilla Firefox:

Theresults[.]net advertenties verwijderen uit Mozilla Firefox stap 1

Klik op het Firefox menu icoonfirefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster), selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies", in het geopende venster, verwijder alle recentelijk geïnstalleerde verdachte browser plug-ins.

Theresults[.]net advertenties verwijderen uit Mozilla Firefox stap 2

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van theresults.net pop-up kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Verwijder adware uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is, klik op het Safari menu en selecteer Voorkeuren….

Verwijder adware uit Safari - 2

In het geopende venster klik je op Extensies, zoek naar recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze en klik op Verwijderen.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Verwijder adware uit Safari - 3

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Verwijder adware uit Safari - 4

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 1

Klik op het menu-icoon in Edge Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), kiest u "Extensies". Zoek recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons en klik op "Verwijderen" (onder hun naam).

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 2

Optionele methode:

Als u problemen blijft ondervinden met het verwijderen van de theresults.net pop-up, herstel dan de instellingen van uw Microsoft Edge browser. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu kiest u  Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Kies Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de instellingen van Microsoft Edge wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

 • Als dat niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies om de Microsoft Edge browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting adware programmaDe meeste adware of mogelijk ongewenste applicaties infiltreren internetbrowsers van gebruikers via gratis software downloads. Merk op dat de veiligste bron voor het downloaden van gratis software de website van de ontwikkelaar is. Om de installatie van adware te vermijden wees je best erg oplettend met het downloaden of installeren van gratis software.Bij het installeren van het reeds gedownloaden gratis programma kies je best de aangepast of geavanceerde installatie-opties - deze stap zal zlle mogelijk ongewenste applicaties aan het licht brengen die werden geïnstalleerd samen met het gekozen gratis programma.

Hulp bij de verwijdering:
Als je problemen ervaart bij pogingen om theresults.net pop-up van je computer te verwijderen, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over theresults.net pop-up of z'n verwijdering, gelieve je kennis dan te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/21995-theresults-net-ads

Veelgestelde vragen (FAQ)

Waarom zie ik advertenties (browser meldingen) geleverd door theresults[.]net in de rechter benedenhoek van mijn bureaublad?

U hebt waarschijnlijk theresults[.]net bezocht en toestemming gegeven om de browser meldingen weer te geven. Het is opmerkelijk dat websites van dit type meestal onopzettelijk worden geopend, en zij maken gebruik van misleidende inhoud (bijv. nep CAPTCHA verificatie, clickbait, enz.) om bezoekers te lokken om de meldingen in te schakelen.

Ik heb geklikt op advertenties met meldingen, is mijn computer geïnfecteerd?

Het klikken op een browsermelding zal niet resulteren in een systeeminfectie; de websites en apps die via deze advertenties worden gepromoot, kunnen echter kwaadaardig zijn en infecties veroorzaken.

Is theresults[.]net een virus?

Theresults.net wordt niet beschouwd als een virus, maar het kan virulente (malware-verspreidende) sites en toepassingen onderschrijven.

Zal Combo Cleaner theresults[.]net advertenties automatisch verwijderen of zijn handmatige stappen nog steeds vereist?

Ja, Combo Cleaner is in staat om apparaten te scannen en de gegeven toestemmingen voor malafide websites te verwijderen. Bovendien zal het de toegang tot theresults[.]net site blokkeren. Daarom zullen geen extra stappen nodig zijn.

Klik om een reactie te plaatsen

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
theresults.net pop-up QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van theresults.net pop-up op je mobiele toestel.
Door ons aanbevolen:

Maak vandaag nog komaf met theresults.net pop-up

▼ VERWIJDER DEZE NU met Combo Cleaner

Platform: Windows

Oordeel van de redactie over Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieZeer goed!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.