FacebookTwitterLinkedIn

Vermijd de 1337x.to onbetrouwbare torrent website

Ook bekend als: 1337x.to pop-up
Type: Adware
Schadeniveau: Medium

Wat is de 1337x[.]to site?

1337x[.]to is een onbetrouwbare website voor het delen van bestanden (Peer-to-Peer), die zogenaamd gebruikers in staat stelt verschillende bestanden te delen (bijv. software, audio, video, enz.). De inhoud wordt gedownload met magnetlinks en/of torrentbestanden. Het materiaal dat op dergelijke websites wordt gedeeld, is vaak in strijd met het auteursrecht en wordt vaak gebruikt voor de verspreiding van malware (bv. vermomd als of gebundeld met normale inhoud).

Merk op dat 1337x[.]to gebruik maakt van malafide advertentienetwerken, en dat bezoekers dus kunnen worden omgeleid naar andere onbetrouwbare en kwaadaardige webpagina's. Daarom wordt u afgeraden deze website te bezoeken of te gebruiken.

1337x[.]to pop-up doorverwijzingen

Websites die gebruikmaken van malafide advertentienetwerken kunnen opdringerige advertenties geforceerd openen en weergeven die doorverwijzen naar verschillende verkoopgerichte websites van legitieme, nep- of gevaarlijke producten, maar ook naar onbetrouwbare, malafide, gecompromitteerde, bedrieglijke/scam- en kwaadaardige sites.

De inhoud die door deze webpagina's wordt weergegeven, gepromoot en aangeboden, kan de veiligheid van apparaten en gebruikers aanzienlijk in gevaar brengen. Bovendien kunnen opdringerige advertenties, wanneer erop wordt geklikt, scripts uitvoeren die zijn ontworpen om malafide software te downloaden en te installeren zonder toestemming van de gebruiker. Mogelijk ongewenste programma's (PUA's) zijn een uitstekend voorbeeld van inhoud die op deze manier in systemen wordt geïnfiltreerd.

Deze apps hebben uiteenlopende mogelijkheden en kunnen een reeks ernstige problemen veroorzaken. Sommige mogelijk ongewenste programma's kunnen verschillende schadelijke webpagina's geforceerd openen. Ongewenste toepassingen van het Adware-type kunnen ook opdringerige advertenties leveren, die dezelfde mogelijkheden hebben en de bijbehorende risico's met zich meebrengen.

Een ander type, genaamd browser hijackers, kan browsers wijzigen, de toegang tot instellingen beperken/ontzeggen en nep zoekmachines promoten. Ongeacht hun type, kunnen de meeste mogelijk ongewenste programma's gegevens traceren.

Ze tracken de surfactiviteiten (bezochte URL's, bekeken pagina's, ingetypte zoekopdrachten, etc.) en verzamelen daarvan afgeleide persoonlijke gegevens (IP-adressen, geolocaties en andere details, die meestal persoonlijk identificeerbare informatie bevatten). Het is waarschijnlijk dat de verzamelde gegevens worden gedeeld met derden (mogelijk cybercriminelen) die deze gegevens willen misbruiken voor winstdoeleinden.

Samenvattend kan de aanwezigheid van mogelijk ongewenste programma's op systemen verschillende infiltraties en infecties veroorzaken, leiden tot financieel verlies, ernstige privacyproblemen en zelfs identiteitsdiefstal. Om de integriteit van het apparaat en de veiligheid van de gebruiker te waarborgen, wordt u geadviseerd om alle verdachte toepassingen en browserextensies/plug-ins onmiddellijk te verwijderen.

Overzicht bedreiging:
Naam 1337x.to pop-up
Type bedreiging Push meldingen advertenties, Ongewenste advertenties, Pop-up advertenties.
Dienend IP Adres 104.31.89.65
Symptomen U ziet advertenties die niet afkomstig zijn van de sites waar u surft. Opdringerige pop-up advertenties. Verminderde snelheid bij het surfen op internet.
Verspreidingsmethodes Misleidende pop-up advertenties, mogelijk ongewenste toepassingen (adware).
Schade Verminderde computer prestaties, browser tracking - privacy problemen, mogelijke extra malware infecties.
Malware verwijderen (Windows)

Om mogelijke malware-infecties te verwijderen, scant u uw computer met legitieme antivirussoftware. Onze beveiligingsonderzoekers raden aan Combo Cleaner te gebruiken.
▼ Combo Cleaner voor Windows downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.

Het gebruik van malafide advertentienetwerken is een veelgebruikte techniek om geld te verdienen. Convertisseur-youtube-mp3.net, thepiratebay.org, Kissanime, en Mycouchtuner zijn slechts enkele voorbeelden van sites die gebruik maken van malafide advertentienetwerken. Vanwege de bovengenoemde risico's die deze websites met zich meebrengen, wordt u geadviseerd om ze te vermijden.

Bovendien, aangezien er duizenden van dergelijke pagina's op het internet zijn, moet u voorzichtig zijn bij het surfen.

Hoe heeft adware zich op mijn computer geïnstalleerd?

Sommige mogelijk ongewenste programma's hebben "officiële" promotie-webpagina's vanwaar ze kunnen worden gedownload. Deze sites worden vaak gepromoot door misleidende/oplichtende sites, echter, mogelijk ongewenste programma's worden vaak samen met andere programma's gedownload/geïnstalleerd. Deze bedrieglijke marketingmethode waarbij reguliere software wordt voorverpakt met ongewenste of kwaadaardige toevoegingen wordt "bundeling" genoemd.

Door zich te haasten door middel van download / installatie processen (bijv. haasten termen, het overslaan van stappen en secties, het gebruik van vooraf ingestelde opties, etc.), veel gebruikers het risico onbedoeld toestaan dat gebundelde inhoud op hun apparaten. Eenmaal geklikt, kunnen opdringerige advertenties scripts uitvoeren om stiekem mogelijk ongewenste programma's te downloaden/installeren.

Hoe vermijd ik de installatie van mogelijk ongewenste toepassingen

Alle producten moeten worden onderzocht voordat ze worden gedownload/geïnstalleerd of gekocht. Gebruik alleen officiële en geverifieerde downloadkanalen. Onbetrouwbare methoden zoals onofficiële en gratis file-hosting websites, P2P sharing netwerken (BitTorrent, Gnutella, eMule, etc.) en andere derde partij downloaders kunnen gebundelde inhoud aanbieden.

Lees bij het downloaden/installeren de voorwaarden, verken alle beschikbare opties, gebruik de "Aangepaste/Geavanceerde" instellingen en meld u af voor extra apps, tools, functies, enzovoort. Opdringerige advertenties lijken meestal legitiem en onschadelijk, maar ze kunnen doorverwijzen naar dubieuze webpagina's (bijv. gokken, pornografie, adult-dating en andere).

Als u dit soort advertenties/omleidingen tegenkomt, inspecteert u het systeem en verwijdert u onmiddellijk alle dubieuze toepassingen en browserextensies/plug-ins. Als uw computer al geïnfecteerd is met malafide toepassingen, raden wij u aan een scan uit te voeren met Combo Cleaner om ze automatisch te verwijderen.

Weergave van 1337x[.]om gebruikers om te leiden naar verschillende websites (GIF):

Voorbeeld 1:

1337x[.]to weergave variant (GIF)

Voorbeeld 2:

1337x[.]to weergave variant 2 (GIF)

Voorbeeld 3:

1337x[.]to weergave variant 3 (GIF)

Voorbeeld 4:

1337x[.]to weergave variant 4 (GIF)

BELANGRIJKE OPMERKING! Deze bedrieglijke site vraagt om web browser meldingen in te schakelen.

Voer daarom deze stappen uit voordat u begint:

Google Chrome (PC):

 • Klik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechter bovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Instellingen", scroll naar beneden en klik op "Geavanceerd"
 • Scroll naar beneden naar de "Privacy en beveiliging" sectie, selecteer "Inhoud instellingen" en vervolgens "Meldingen"
 • Klik op de drie puntjes aan de rechterkant van elke verdachte URL en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen)

Pop-up' meldingen uitschakelen in Google Chrome webbrowser

Google Chrome (Android):

 • Klik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het scherm en klik op "Instellingen"
 • Scroll naar beneden, klik op "Site-instellingen" en vervolgens op "Meldingen"
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en klik ze één voor één aan
 • Selecteer "Meldingen" in de sectie "Machtigingen" en zet de omschakelknop op "UIT"

Pop-up' meldingen uitschakelen in Android Google Chrome webbrowser

Mozilla Firefox:

 • Klik op de Menu knop (drie balkjes) in de rechter bovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Opties" en klik op "Privacy & Beveiliging" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm
 • Scroll naar beneden naar de "Machtigingen" sectie en klik op de "Instellingen" knop naast "Meldingen"
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's, klik op het drop-down menu en selecteer "Blokkeren"

Pop-up' meldingen uitschakelen in Mozilla Firefox webbrowser

Internet Explorer:

 • Klik op de tandwielknop in de rechterbovenhoek van het IE-venster
 • Selecteer "Internet-opties"
 • Selecteer het tabblad "Privacy" en klik op "Instellingen" onder "Pop-up Blocker" sectie
 • Selecteer verdachte URL's en verwijder ze één voor één door op de knop "Verwijderen" te klikken

Pop-up' meldingen uitschakelen in Internet Explorer webbrowser

Microsoft Edge:

 • Klik op de menuknop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het Edge-venster
 • Scroll naar beneden, zoek en klik op "Instellingen"
 • Scroll weer naar beneden en klik op "Geavanceerde instellingen weergeven"
 • Klik op "Beheren" onder "Website machtigingen"
 • Klik op de schakelaar onder elke verdachte website

Pop-up' meldingen uitschakelen in Microsoft Edge webbrowser

Safari (Mac):

 • Klik op de knop "Safari" in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer "Voorkeuren..."
 • Selecteer het tabblad "Websites" en vervolgens de sectie "Meldingen" in het linkerdeelvenster
 • Controleer op verdachte URL's en pas de optie "Weigeren" toe voor elke URL

Pop-up meldingen uitschakelen in Safari webbrowser

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Adware verwijderen:

Windows 10 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

macOS (OSX) gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

1337x[.]to adware verwijderen via Configuratiescherm

In het venster met de verwijderingsprogramma's zoekt u naar mogelijk ongewenste toepassingen, selecteert u deze vermeldingen en klikt u op "Verwijderen" of "Uninstall".

Na het verwijderen van de mogelijk ongewenste toepassing die 1337x[.]to redirects veroorzaakt, scant u uw computer op overgebleven ongewenste onderdelen of mogelijke malware-infecties. Om uw computer te scannen, gebruikt u aanbevolen malwareverwijderingssoftware.

Verwijder adware van internet browsers:

Video die laat zien hoe u mogelijk ongewenste browser add-ons verwijdert:

Internet Explorer logoVerwijder schadelijke add-ons van Internet Explorer:

Verwijderen van 1337x[.]to advertenties uit Internet Explorer stap 1

Klik op het "tandwiel" pictogramInternet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer), selecteer "invoegtoepassingen beheren". Zoek naar recent geïnstalleerde verdachte browserextensies, selecteer deze items en klik op "Verwijderen".

Verwijderen van 1337x[.]to advertenties uit Internet Explorer stap 2

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van 1337x.to pop-up dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Google Chrome logoVerwijder schadelijke extensies uit Google Chrome:

Verwijderen van 1337x[.]to advertenties uit Google Chrome stap 1

Klik op het menupictogram van Google Chrome Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Meer hulpmiddelen" en klik op "Extensies". Zoek alle recent geïnstalleerde verdachte browser add-ons en verwijder ze.

Verwijderen van 1337x[.]to advertenties uit Google Chrome stap 2

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van 1337x.to pop-up, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder schadelijke plug-ins uit Mozilla Firefox:

Verwijderen van 1337x[.]to advertenties uit Mozilla Firefox stap 1

Klik op het Firefox menu icoon firefox menu icon(in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster), selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies", in het geopende venster, verwijder alle recentelijk geïnstalleerde verdachte browser plug-ins.

Verwijderen van 1337x[.]to advertenties uit Mozilla Firefox stap 2

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van 1337x.to pop-up kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Verwijder adware uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is, klik op het Safari menu en selecteer Voorkeuren….

Verwijder adware uit Safari - 2

In het geopende venster klik je op Extensies, zoek naar recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze en klik op Verwijderen.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Verwijder adware uit Safari - 3

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Verwijder adware uit Safari - 4

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 1

Klik op het menu-icoon in Edge Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), kiest u "Extensies". Zoek recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons en klik op "Verwijderen" (onder hun naam).

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 2

Optionele methode:

Als u problemen blijft ondervinden met het verwijderen van de 1337x.to pop-up, herstel dan de instellingen van uw Microsoft Edge browser. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu kiest u  Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Kies Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de instellingen van Microsoft Edge wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

 • Als dat niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies om de Microsoft Edge browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting adware programmaDe meeste adware of mogelijk ongewenste applicaties infiltreren internetbrowsers van gebruikers via gratis software downloads. Merk op dat de veiligste bron voor het downloaden van gratis software de website van de ontwikkelaar is. Om de installatie van adware te vermijden wees je best erg oplettend met het downloaden of installeren van gratis software.Bij het installeren van het reeds gedownloaden gratis programma kies je best de aangepast of geavanceerde installatie-opties - deze stap zal zlle mogelijk ongewenste applicaties aan het licht brengen die werden geïnstalleerd samen met het gekozen gratis programma.

Hulp bij de verwijdering:
Als je problemen ervaart bij pogingen om 1337x.to pop-up van je computer te verwijderen, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over 1337x.to pop-up of z'n verwijdering, gelieve je kennis dan te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/17272-1337x-to-ads

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
1337x.to pop-up QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van 1337x.to pop-up op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.