FacebookTwitterLinkedIn

Hoe software te verwijderen die de allhotfeed.com website forceert te openen?

Ook bekend als: allhotfeed.com pop-up
Type: Adware
Schadeniveau: Medium

Wat is allhotfeed[.]com?

Allhotfeed[.]com is een onbetrouwbare website die is ontworpen om bezoekers dubieuze inhoud voor te schotelen en/of hen om te leiden naar andere sites (waarschijnlijk onbetrouwbare of kwaadaardige). Er zijn duizenden webpagina's van dit type op het internet; yourseismo.top, newssysstem.org, en check-this-video.com zijn maar een paar voorbeelden.

Gebruikers krijgen zelden internationaal toegang tot dergelijke sites. De meesten worden erheen omgeleid door verdachte websites, opdringerige advertenties of geïnstalleerde mogelij ongewenste programma's (Potentially Unwanted Applications). Deze software kan systemen infiltreren en vervolgens omleidingen veroorzaken, opdringerige advertentiecampagnes uitvoeren en browsing-gerelateerde gegevens verzamelen.

allhotfeed[.]com pop-up doorverwijzingen

Allhotfeed[.]com in detail

Het gedrag van deze onbetrouwbare pagina's wordt bepaald door de locatie van hun bezoekers. De websites komen deze gegevens te weten door de IP-adressen van de gebruikers te controleren. Dit geldt ook voor allhotfeed[.]com. Daarom is het afhankelijk van hun locatie of bezoekers van deze webpagina dubieus materiaal te zien krijgen en/of worden omgeleid naar een andere website.

Bovendien hebben deze sites de neiging misleidende inhoud te gebruiken om gebruikers te lokken hun browsermeldingen toe te staan. Allhotfeed[.]com is hierop geen uitzondering; het instrueert om - "Klik op de knop Toestaan om in te schrijven op de pushmeldingen en te blijven kijken". Bezoekers die worden misleid om de webpaginameldingen toe te staan, stellen allhotfeed[.]com in staat om opdringerige advertentiecampagnes uit te voeren.

De geleverde advertenties zijn misleidend, onbetrouwbaar en zelfs gevaarlijk. Ze promoten verschillende verkoopgerichte, bedrieglijke, oplichterij en kwaadaardige websites. Sommige opdringerige advertenties kunnen zelfs worden getriggerd (door erop te klikken) om heimelijk software te downloaden/installeren (bijv. PUA's).

Hoe werken mogelijk ongewenste toepassingen?

Mogelijk ongewenste toepassingen kunnen verschillende schadelijke functionaliteiten hebben, die in uiteenlopende combinaties kunnen voorkomen. Zo kunnen deze apps bijvoorbeeld sites forceren te openen en/of opdringerige advertentiecampagnes leveren. Mogelijk ongewenste programma's hebben meestal ook de mogelijkheid om gegevens te traceren.

Ze kunnen surfactiviteiten registreren (bezochte URL's, bekeken pagina's, ingetypte zoekopdrachten, enz.) en hieruit kwetsbare informatie halen (IP-adressen/geolocaties, persoonlijk identificeerbare gegevens, enz.) De verzamelde gegevens worden vervolgens te gelde gemaakt door ze te delen met en/of te verkopen aan derden (mogelijk cybercriminelen).

Kortom, de aanwezigheid van ongewenste software op apparaten kan leiden tot systeeminfecties, ernstige privacyproblemen, financieel verlies en identiteitsdiefstal. Om de integriteit van het apparaat en de privacy van de gebruiker te waarborgen, moeten alle verdachte toepassingen en browserextensies/plug-ins onverwijld worden verwijderd.

Overzicht bedreiging:
Naam allhotfeed.com pop-up
Type bedreiging Pushberichten advertenties, Ongewenste advertenties, Pop-up advertenties
Detectienamen alphaMountain.ai (Malicious), Fortinet (Malware), volledige lijst van detecties (VirusTotal)
Geobserveerde domeinen g.allhotfeed[.]com; p.allhotfeed[.]com; a.allhotfeed[.]com; v.allhotfeed[.]com; c.allhotfeed[.]com; s.allhotfeed[.]com; e.allhotfeed[.]com; r.allhotfeed[.]com; i.allhotfeed[.]com; u.allhotfeed[.]com; j.allhotfeed[.]com
Symptomen Advertenties zien die niet afkomstig zijn van de sites waar u surft. Opdringerige pop-up advertenties. Verminderde snelheid bij het surfen op internet.
Verspreidingsmethodes Misleidende pop-up advertenties, mogelijk ongewenste toepassingen (adware)
Schade Verminderde computer prestaties, browser tracking - privacy problemen, mogelijke extra malware infecties.
Malware verwijderen (Windows)

Om mogelijke malware-infecties te verwijderen, scant u uw computer met legitieme antivirussoftware. Onze beveiligingsonderzoekers raden aan Combo Cleaner te gebruiken.
▼ Combo Cleaner voor Windows Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.

Mogelijk ongewenste toepassingen in het algemeen

Mogelijk ongewenste programma's lijken legitiem en onschadelijk. Deze toepassingen lokken gebruikers naar het downloaden/installeren met beloften van "handige" functionaliteiten, die zelden operationeel zijn. Het enige doel van ongewenste apps is het genereren van winst voor de ontwikkelaars. Mogelijk ongewenste programma's zijn ontworpen om omleidingen te veroorzaken, opdringerige advertentiecampagnes uit te voeren en kwetsbare gegevens te verzamelen.

Hoe heeft adware zich op mijn computer geïnstalleerd?

Mogelij ongewenste programma's kunnen samen met andere software worden gedownload/geïnstalleerd. Deze valse marketingmethode - het verpakken van reguliere software met ongewenste of kwaadaardige toevoegingen - wordt "bundeling" genoemd. Overhaaste download-/installatieprocessen (bijv. gebruik van vooraf ingestelde opties, enz.) verhogen het risico dat gebundelde inhoud in het apparaat wordt toegelaten.

Opdringerige advertenties worden ook gebruikt om mogelijk ongewenste programma's te verspreiden. Eenmaal aangeklikt, kunnen de advertenties scripts uitvoeren om deze toepassingen te downloaden/installeren zonder toestemming van de gebruiker. Mogelijk ongewenste programma's kunnen ook "officiële" promotiesites hebben waarvandaan ze kunnen worden gedownload.

Hoe voorkom ik de installatie van mogelijk ongewenste toepassingen?

Het is belangrijk dat u software onderzoekt voordat u het downloadt of installeert. Bovendien moeten alle downloads worden uitgevoerd vanaf officiële en geverifieerde bronnen. Onbetrouwbare downloadkanalen, zoals onofficiële en freeware websites, Peer-to-Peer sharing netwerken, en andere derde partij downloaders - bieden vaak gebundelde en gevaarlijke inhoud.

Bij het downloaden/installeren wordt geadviseerd de voorwaarden te lezen, de beschikbare opties te bestuderen, de instellingen "Aangepaste/Geavanceerde" te gebruiken, en zich af te melden voor aanvullende apps, tools, functies, enz. Opdringerige advertenties zien er normaal uit, maar leiden door naar dubieuze sites (bijv. gokken, adult-dating, pornografie, enzovoort).

Als u dergelijke advertenties en/of omleidingen tegenkomt, moet het apparaat worden gecontroleerd en moeten alle dubieuze toepassingen en browserextensies/plug-ins die zijn gedetecteerd, onmiddellijk worden verwijderd. Als uw computer al geïnfecteerd is met malafide toepassingen, raden wij u aan een scan uit te voeren met Combo Cleaner om ze automatisch te verwijderen.

Screenshots van advertenties geleverd door de website allhotfeed[.]com:

Advertentie geleverd door allhotfeed[.]com 1 Advertentie geleverd door allhotfeed[.]com 2

Weergave van de allhotfeed[.]com website (GIF):

allhotfeed[.]com website weergave (GIF)

BELANGRIJKE OPMERKING! Deze bedrieglijke site vraagt om web browser meldingen in te schakelen.

Voer daarom deze stappen uit voordat u begint:

Google Chrome (PC):

 • Klik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer "Instellingen"
 • Scroll naar beneden naar de "Privacy en beveiliging" sectie, selecteer "Site instellingen" en vervolgens "Meldingen"
 • Klik op de drie puntjes aan de rechterkant van elke verdachte URL en selecteer "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen)

Browsermeldingen uitschakelen in Google Chrome webbrowser (PC)

Google Chrome (Android):

 • Klik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het scherm en tik op "Instellingen"
 • Scroll naar beneden, tik op "Site-instellingen" en vervolgens op "Meldingen"
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en tik er één voor één op
 • Zodra de pop-up verschijnt, selecteert u "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" tikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen)

Browsermeldingen uitschakelen in Google Chrome webbrowser (Android)

Mozilla Firefox:

 • Klik op de Menu knop (drie balkjes) in de rechter bovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Instellingen" en klik op "Privacy & Beveiliging" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm
 • Scroll naar beneden naar de "Machtigingen" sectie en klik op de "Instellingen" knop naast "Meldingen"
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en blokkeer ze met behulp van het vervolgkeuzemenu of verwijder ze door te klikken op "Website verwijderen" onderin het venster (als u klikt op "Website verwijderen" en de kwaadaardige site nogmaals bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen)

Browsermeldingen uitschakelen in Mozilla Firefox webbrowser (Android)

Microsoft Edge:

 • Klik op de menuknop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het Edge-venster en selecteer "Instellingen"
 • Klik op "Cookies en sitemachtigingen" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm en selecteer "Meldingen"
 • Klik op drie puntjes aan de rechterkant van elke verdachte URL onder "Toestaan" en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de kwaadaardige site opnieuw bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen)

Browsermeldingen uitschakelen in Microsoft Edge webbrowser (PC)

Safari (Mac):

 • Klik op de knop "Safari" in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer "Voorkeuren..."
 • Selecteer het tabblad "Websites" en vervolgens de sectie "Meldingen" in het linkerdeelvenster
 • Controleer op verdachte URL's en pas de optie "Weigeren" toe met behulp van het vervolgkeuzemenu of verwijder ze door op "Verwijderen" onderaan het venster te klikken (als u op "Verwijderen" klikt en de kwaadaardige site opnieuw bezoekt, zal deze vragen om de meldingen opnieuw in te schakelen)

Browsermeldingen uitschakelen in Safari webbrowser (Mac)

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Adware verwijderen:

Windows 10 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

macOS (OSX) gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

allhotfeed[.]com adware verwijderen via Configuratiescherm

In het venster met de verwijderingsprogramma's zoekt u naar mogelijk ongewenste toepassingen, selecteert u deze vermeldingen en klikt u op "Verwijderen" of "Uninstall".

Na het verwijderen van de mogelijk ongewenste toepassing die allhotfeed[.]com omleidingen veroorzaakt, scant u uw computer voor alle resterende ongewenste onderdelen of mogelijke malware infecties. Om uw computer te scannen, gebruikt u aanbevolen malwareverwijderingssoftware.

Verwijder adware van Internet browsers:

Video die laat zien hoe u mogelijk ongewenste browser add-ons verwijdert:

Google Chrome logoVerwijder schadelijke extensies uit Google Chrome:

Het verwijderen van allhotfeed[.]com advertenties uit Google Chrome stap 1

Klik op het menupictogram van Google Chrome Google Chrome menu icon(in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Meer hulpmiddelen" en klik op "Extensies". Zoek alle recent geïnstalleerde verdachte browser add-ons en verwijder ze.

Het verwijderen van allhotfeed[.]com advertenties uit Google Chrome stap 2

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van allhotfeed.com pop-up, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder schadelijke plug-ins uit Mozilla Firefox:

Allhotfeed[.]com advertenties verwijderen uit Mozilla Firefox stap 1

Klik op het Firefox menu icoon firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster), selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies", in het geopende venster, verwijder alle recentelijk geïnstalleerde verdachte browser plug-ins.

Allhotfeed[.]com advertenties verwijderen uit Mozilla Firefox stap 2

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van allhotfeed.com pop-up kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Verwijder adware uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is, klik op het Safari menu en selecteer Voorkeuren….

Verwijder adware uit Safari - 2

In het geopende venster klik je op Extensies, zoek naar recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze en klik op Verwijderen.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Verwijder adware uit Safari - 3

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Verwijder adware uit Safari - 4

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 1

Klik op het menu-icoon in Edge Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), kiest u "Extensies". Zoek recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons en klik op "Verwijderen" (onder hun naam).

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 2

Optionele methode:

Als u problemen blijft ondervinden met het verwijderen van de allhotfeed.com pop-up, herstel dan de instellingen van uw Microsoft Edge browser. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu kiest u  Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Kies Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de instellingen van Microsoft Edge wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

 • Als dat niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies om de Microsoft Edge browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting adware programmaDe meeste adware of mogelijk ongewenste applicaties infiltreren internetbrowsers van gebruikers via gratis software downloads. Merk op dat de veiligste bron voor het downloaden van gratis software de website van de ontwikkelaar is. Om de installatie van adware te vermijden wees je best erg oplettend met het downloaden of installeren van gratis software.Bij het installeren van het reeds gedownloaden gratis programma kies je best de aangepast of geavanceerde installatie-opties - deze stap zal zlle mogelijk ongewenste applicaties aan het licht brengen die werden geïnstalleerd samen met het gekozen gratis programma.

Hulp bij de verwijdering:
Als je problemen ervaart bij pogingen om allhotfeed.com pop-up van je computer te verwijderen, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over allhotfeed.com pop-up of z'n verwijdering, gelieve je kennis dan te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/21586-allhotfeed-com-ads

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
allhotfeed.com pop-up QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van allhotfeed.com pop-up op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.