FacebookTwitterLinkedIn

Hoe verwijder ik programma's die ontworpen zijn om totaltopfeed.com te openen?

Ook bekend als: Advertenties van totaltopfeed.com
Type: Adware
Schadeniveau: Medium

Wat is totaltopfeed[.]com?

Totaltopfeed[.]com gebruikt een clickbait-techniek om bezoekers te verleiden om toestemming te geven om meldingen te tonen en dubieuze websites te tonen. Het is onwaarschijnlijk dat totaltopfeed[.]com opzettelijk door gebruikers wordt bezocht. Meestal worden websites van dit type geopend via onbetrouwbare advertenties, andere dubieuze pagina's of geïnstalleerde mogelijk ongewenste programma's. 

totaltopfeed[.]com pop-up doorverwijzingen

Totaltopfeed[.]com in detail

Totaltopfeed[.]com geeft een bericht weer waarin gebruikers worden aangemoedigd om op de knop "Toestaan" te klikken om zich te abonneren op meldingen en door te gaan met het laden. Indien toegestaan, toont totaltopfeed[.]com meldingen met koppelingen naar mogelijk schadelijke websites, dubieuze advertenties, enzovoort. Daarom wordt het niet aanbevolen om totaltopfeed[.]com toe te staan om meldingen te tonen.

Op het moment van het onderzoek opende totaltopfeed[.]com de World of Tanks game website. Het is waarschijnlijk dat individuen achter totaltopfeed[.]com een verwijzingsvergoeding betaald krijgen wanneer gebruikers accounts aanmaken, producten, diensten kopen op pagina's die via totaltopfeed[.]com geopend zijn. Het is belangrijk te vermelden dat totaltopfeed[.]com onbetrouwbare websites kan openen.

Het is gebruikelijk dat pagina's zoals totaltopfeed[.]com downloadwebsites promoten voor browser hijackers, adware, en verschillende oplichtingswebsites die ontworpen zijn om gebruikers te verleiden tot het verstrekken van persoonlijke informatie (bijvoorbeeld namen, achternamen, creditcardgegevens, wachtwoorden), of andere dubieuze pagina's.

Meer in het bijzonder zou totaltopfeed[.]com pagina's kunnen openen zoals "IP Address & Personal Information Might Be Exposed", "CONGRATULATIONS, YOU ARE THE VISITOR NO. 1.000.000", "Your Chrome Is Severely Damaged By 13 Malware!", en andere misleidende sites. Daarom wordt het ten zeerste afgeraden om totaltopfeed[.]com te bezoeken.

Meer over mogelijk ongewenste programma's

Dit soort programma's genereert advertenties (bijvoorbeeld coupons, banners, enquêtes, enz.) die zijn ontworpen om onbetrouwbare websites te openen. Soms tonen ze advertenties die in staat zijn om scripts uit te voeren die ontworpen zijn om ongewenste downloads of zelfs installaties te veroorzaken. Een ander probleem met ongewenste programma's is dat ze verschillende gegevens verzamelen.

Ze verzamelen Internet Protocol-adressen, bezochte websites, ingevoerde zoekopdrachten, geolocaties en andere informatie met betrekking tot surfactiviteiten. In sommige gevallen verzamelen ongewenste programma's persoonlijke gegevens die kunnen worden misbruikt om online accounts te stelen, identiteitsfraude te plegen, frauduleuze aankopen te doen, enzovoort.

Overzicht bedreiging:
Naam Advertenties van totaltopfeed.com
Type bedreiging Pushberichten advertenties, ongewenste advertenties, pop-up advertenties
Detectienamen N/A (VirusTotal)
Symptomen Advertenties zien die niet afkomstig zijn van de sites waar u surft. Opdringerige pop-up advertenties. Verminderde snelheid bij het surfen op internet.
Verspreidingsmethodes Misleidende pop-up advertenties, mogelijk ongewenste programma's (adware)
Schade Verminderde computer prestaties, browser tracking - privacy problemen, mogelijke extra malware infecties.
Malware verwijderen (Windows)

Om mogelijke malware-infecties te verwijderen, scant u uw computer met legitieme antivirussoftware. Onze beveiligingsonderzoekers raden aan Combo Cleaner te gebruiken.
▼ Combo Cleaner voor Windows downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.

Pagina's zoals totaltopfeed[.]com in het algemeen

Pagina's zoals totaltopfeed[.]com zijn in het algemeen onbetrouwbare websites die ontworpen zijn om andere websites van dit soort te openen en bezoekers te misleiden om meldingen toe te staan en te tonen. Het is vergelijkbaar met uniqdatacaptcha[.]top, nakedstreaming[.]com, funsmartlook[.]com, en een groot aantal andere websites. Meestal openen gebruikers ze onbedoeld.

Hoe heeft adware zich op mijn computer geïnstalleerd?

Vrij vaak downloaden en installeren gebruikers mogelijk ongewenste programma's samen met gratis programma's die deze programma's hebben geïntegreerd in hun downloaders en installers als extra aanbiedingen. Deze distributiemethode wordt bundeling genoemd. Gebruikers gaan akkoord met het downloaden of installeren van ongewenste programma's wanneer ze "Handmatige", "Aangepaste", "Geavanceerde" of andere instellingen ongewijzigd laten.

In andere gevallen downloaden of installeren gebruikers ongewenste programma's door te klikken op advertenties die zijn ontworpen om bepaalde scripts uit te voeren of via nep-installers. Het is belangrijk om te vermelden dat nep-installers ontworpen kunnen zijn om schadelijke programma's te installeren. Gebruikers downloaden deze installatieprogramma's van bedrieglijke websites.

Hoe voorkom ik de installatie van mogelijk ongewenste programma's?

Het wordt aanbevolen om software te downloaden van officiële en betrouwbare bronnen en niet van onofficiële websites, peer-to-peer netwerken (torrent clients, eMule, en andere netwerken), derde partij downloaders, etc. Ook installatieprogramma's van derden mogen niet worden gebruikt om software te installeren.

Verder is het raadzaam om downloaders en installers te controleren op optionele aanbiedingen. Typisch kunnen deze aanbiedingen worden gevonden (en gedeselecteerd) in "Aangepaste", "Geavanceerde", "Handmatige", en andere opties. Gebundelde programma's moeten worden gedeselecteerd voordat downloads en installaties worden voltooid.

Bovendien wordt het aangeraden om advertenties die worden weergegeven op verdachte websites niet te vertrouwen. Deze advertenties kunnen mogelijk schadelijke pagina's openen of onverwachte downloads en installaties veroorzaken. Ongewenste of verdachte programma's geïnstalleerd op een browser en programma's van dit soort geïnstalleerd op het besturingssysteem moet worden verwijderd. Als uw computer al geïnfecteerd is met schadelijke programma's, raden we u aan een scan uit te voeren met Combo Cleaner om ze automatisch te verwijderen.

Weergave van de totaltopfeed[.]com website (GIF):

totaltopfeed[.]com website weergave (GIF)

BELANGRIJK! Deze onbetrouwbare site vraagt om web browser meldingen in te schakelen.

Voer daarom deze stappen uit voordat u begint:

Google Chrome (PC):

 • Klik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer "Instellingen"
 • Scroll naar beneden naar de "Privacy en beveiliging" sectie, selecteer "Site instellingen" en vervolgens "Meldingen"
 • Klik op de drie puntjes aan de rechterkant van elke verdachte URL en selecteer "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen)

Browsermeldingen uitschakelen in Google Chrome webbrowser (PC)

Google Chrome (Android):

 • Klik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het scherm en tik op "Instellingen"
 • Scroll naar beneden, klik op "Site-instellingen" en vervolgens op "Meldingen"
 • oek in het geopende venster alle verdachte URL's en klik er één voor één op
 • Zodra de pop-up verschijnt, selecteert u "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" tikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen)

Browsermeldingen uitschakelen in Google Chrome webbrowser (Android)

Mozilla Firefox:

 • Klik op de Menu knop (drie balkjes) in de rechter bovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Instellingen" en klik op "Privacy & Beveiliging" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm
 • Scroll naar beneden naar de "Machtigingen" sectie en klik op de "Instellingen" knop naast "Meldingen"
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en blokkeer ze met behulp van het vervolgkeuzemenu of verwijder ze door te klikken op "Website verwijderen" onderin het venster (als u klikt op "Website verwijderen" en de schadelijke site nogmaals bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen)

Browsermeldingen uitschakelen in Mozilla Firefox webbrowser (Android)

Microsoft Edge:

 • Klik op de menuknop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het Edge-venster en selecteer "Instellingen"
 • Klik op "Cookies en sitemachtigingen" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm en selecteer "Meldingen"
 • Klik op drie puntjes aan de rechterkant van elke verdachte URL onder "Toestaan" en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de kwaadaardige site nogmaals bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen)

Browsermeldingen uitschakelen in Microsoft Edge webbrowser (PC)

Safari (Mac):

 • Klik op de knop "Safari" in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer "Voorkeuren..."
 • Selecteer het tabblad "Websites" en vervolgens de sectie "Meldingen" in het linkerdeelvenster
 • Controleer op verdachte URL's en pas de optie "Weigeren" toe via het drop-down menu of verwijder ze door op "Verwijderen" onderaan het venster te klikken (als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal het opnieuw vragen om meldingen in te schakelen)

Browsermeldingen uitschakelen in Safari webbrowser (Mac)

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Adware verwijderen:

Windows 10 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

macOS (OSX) gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

totaltopfeed[.]com adware verwijderen via Configuratiescherm

In het venster met de verwijderingsprogramma's zoekt u naar mogelijk ongewenste programma's, selecteert u deze vermeldingen en klikt u op "Verwijderen".

Na het verwijderen van de mogelijk ongewenste programma's die totaltopfeed[.]com doorverwijzingen veroorzaakt, scan uw computer voor alle resterende ongewenste onderdelen of mogelijke malware infecties. Om uw computer te scannen, gebruikt u aanbevolen malwareverwijderingssoftware.

Verwijder adware van Internet browsers:

Video die toont hoe advertenties verwijderd kunnen worden die getoond worden door totaltopfeed[.]com met Combo Cleaner:

Google Chrome logoVerwijder schadelijke extensies uit Google Chrome:

Verwijderen van totaltopfeed[.]com advertenties uit Google Chrome stap 1

Klik op het menupictogram van Google Chrome Google Chrome menu icoon in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Meer hulpmiddelen" en klik op "Extensies". Zoek alle recent geïnstalleerde verdachte browser add-ons en verwijder ze.

Verwijderen van totaltopfeed[.]com advertenties uit Google Chrome stap 2

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van advertenties van totaltopfeed.com, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder schadelijke plug-ins uit Mozilla Firefox:

Verwijderen van totaltopfeed[.]com advertenties uit Mozilla Firefox stap 1

Klik op het Firefox menu icoon firefox menu icoon (in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster), selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies", in het geopende venster, verwijder alle recentelijk geïnstalleerde verdachte browser plug-ins.

Verwijderen van totaltopfeed[.]com advertenties uit Mozilla Firefox stap 2

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van advertenties van totaltopfeed.com kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Verwijder adware uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is, klik op het Safari menu en selecteer Voorkeuren….

Verwijder adware uit Safari - 2

In het geopende venster klik je op Extensies, zoek naar recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze en klik op Verwijderen.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Verwijder adware uit Safari - 3

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Verwijder adware uit Safari - 4

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 1

Klik op het menu-icoon in Edge Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), kiest u "Extensies". Zoek recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons en klik op "Verwijderen" (onder hun naam).

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 2

Optionele methode:

Als u problemen blijft ondervinden met het verwijderen van de advertenties van totaltopfeed.com, herstel dan de instellingen van uw Microsoft Edge browser. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu kiest u  Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Kies Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de instellingen van Microsoft Edge wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

 • Als dat niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies om de Microsoft Edge browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting adware programmaDe meeste adware of mogelijk ongewenste applicaties infiltreren internetbrowsers van gebruikers via gratis software downloads. Merk op dat de veiligste bron voor het downloaden van gratis software de website van de ontwikkelaar is. Om de installatie van adware te vermijden wees je best erg oplettend met het downloaden of installeren van gratis software.Bij het installeren van het reeds gedownloaden gratis programma kies je best de aangepast of geavanceerde installatie-opties - deze stap zal zlle mogelijk ongewenste applicaties aan het licht brengen die werden geïnstalleerd samen met het gekozen gratis programma.

Hulp bij de verwijdering:
Als je problemen ervaart bij pogingen om advertenties van totaltopfeed.com van je computer te verwijderen, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over advertenties van totaltopfeed.com of z'n verwijdering, gelieve je kennis dan te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/21535-totaltopfeed-com-ads

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
Advertenties van totaltopfeed.com QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Advertenties van totaltopfeed.com op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.