FacebookTwitterLinkedIn

Hoe kan ik asoursuls.com uitschakelen?

Ook bekend als: Advertenties van asoursuls.com
Type: Adware
Schadeniveau: Medium

Wat is asoursuls[.]com?

Er is een groot aantal websites zoals asoursuls[.]com op het internet. Enkele voorbeelden zijn junesmile[.]xyz, notify[.]tk, en videoplayernow[.]com. Asoursuls[.]com controleert het IP-adres en laadt vervolgens de inhoud ervan of opent een aantal andere websites. Het is gebruikelijk dat pagina's zoals asoursuls[.]com worden gepromoot via mogelijk ongewenste programma's.

asoursuls[.]com pop-up doorverwijzingen

Asoursuls[.]com in detail

Asoursuls[.]com geeft een bericht weer waarin wordt gevraagd om op de knop "Toestaan" te klikken om verder te gaan met het bekijken van een video. Nadat op die knop is geklikt, opent asoursuls[.]com een andere website. Op het moment van het onderzoek opende het de GearBest website. Hoewel, asoursuls[.]com zou ook andere (mogelijk kwaadaardige) websites kunnen openen.

Wanneer pagina's zoals asoursuls[.]com legitieme pagina's openen, krijgen hun ontwikkelaars een vergoeding betaald als bezoekers een nieuw account aanmaken, producten of diensten kopen, enz. op deze pagina's. Het komt echter vaker voor dat pagina's zoals asoursuls[.]com zijn ontworpen om dubieuze, mogelijk kwaadaardige webpagina's te openen.

Heel vaak openen pagina's zoals asoursuls[.]com verschillende oplichtingspraktijken zoals "Access To This Pc Has Been Blocked For Security Reasons", "Chance To Win The New iPad Pro", "Important Defender Update Available", websites die zijn ontworpen om bezoekers te verleiden tot het downloaden van browser hijackers, adware (of andere ongewenste programma's), en andere dubieuze sites.

Zoals eerder vermeld, moedigt asoursuls[.]com bezoekers aan om op de knop "Toestaan" te klikken (om het toestemming te geven om meldingen te tonen). In het algemeen, wanneer websites zoals asoursuls[.]com toestemming krijgen om meldingen te tonen, tonen zij meldingen met links naar onbetrouwbare websites, dubieuze advertenties, enzovoort.

Het is gebruikelijk dat pagina's zoals asoursuls[.]com worden gepromoot via mogelijk ongewenste programma's, onbetrouwbare advertenties en andere dubieuze pagina's. Op de een of andere manier bezoeken gebruikers zelden websites van dit type opzettelijk. Het is de moeite waard te vermelden dat mogelijk ongewenste programma's vaak ontworpen zijn om gegevens te verzamelen en advertenties weer te geven.

Doorgaans verzamelen ongewenste programma's geolocaties, IP-adressen, ingevoerde zoekopdrachten, adressen van bezochte websites en andere informatie met betrekking tot het surfgedrag. Zij kunnen echter ook worden ontworpen om persoonsgegevens te verzamelen. Verzamelde gegevens kunnen worden verkocht aan derden, worden misbruikt voor marketingdoeleinden, of worden op andere manieren te gelde gemaakt.

Een paar voorbeelden van advertenties die ongewenste programma's weergeven zijn pop-up advertenties, diverse coupons of banners. Meestal worden hun advertenties gebruikt om reclame te maken voor andere ongewenste programma's of verdachte websites. In sommige gevallen kunnen deze advertenties leiden tot onverwachte downloads of installaties door het uitvoeren van bepaalde scripts. Hoe dan ook, het is sterk aan te raden om niet op deze advertenties te klikken.

Overzicht bedreiging:
Naam Advertenties van asoursuls.com
Type bedreiging Pushberichten advertenties, ongewenste advertenties, pop-up advertenties
Detectienamen alphaMountain.ai (Suspicious), Fortinet (Phishing), volledige lijst van detecties (VirusTotal)
Gerelateerde domeinen c.asoursuls[.]com, d.asoursuls[.]com, e.asoursuls[.]com, i.asoursuls[.]com, j.asoursuls[.]com, o.asoursuls[.]com, p.asoursuls[.]com, s.asoursuls[.]com
Symptomen Advertenties zien die niet afkomstig zijn van de sites waar u surft. Opdringerige pop-up advertenties. Verminderde snelheid bij het surfen op internet.
Verspreidingsmethodes Misleidende pop-up advertenties, mogelijk ongewenste programma's (adware)
Schade Verminderde computer prestaties, browser tracking - privacy problemen, mogelijke extra malware infecties.
Malware verwijderen (Windows)

Om mogelijke malware-infecties te verwijderen, scant u uw computer met legitieme antivirussoftware. Onze beveiligingsonderzoekers raden aan Combo Cleaner te gebruiken.
▼ Combo Cleaner voor Windows downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.

Mogelijk ongewenste programma's en pagina's zoals asoursuls[.]com in het algemeen

Samenvattend, is asoursuls[.]com geen betrouwbare website. Het kan bedrieglijke inhoud laden of andere verdachte websites openen. Mogelijk ongewenste programma's die worden gebruikt om websites zoals asoursuls[.]com te promoten kunnen ook niet worden vertrouwd. Meestal zijn ze nutteloos voor hun gebruikers en kunnen ze schadelijk zijn. Programma's van dit type moeten niet worden gedownload (en geïnstalleerd).

Hoe heeft adware zich op mijn computer geïnstalleerd?

Het is vrij gebruikelijk dat mogelijk ongewenste programma's worden verspreid door ze op te nemen in downloaders of installatieprogramma's voor andere programma's als optionele aanbiedingen. Deze verspreidingsmethode staat bekend als "bundeling". Meestal kunnen gebruikers ongewenste aanbiedingen vinden en deselecteren in "Geavanceerde", "Aangepaste", "Handmatige" (of andere instellingen), of met behulp van selectievakjes.

Gebruikers stemmen in met het downloaden of installeren van aangeboden programma's wanneer zij geen wijzigingen aanbrengen in de bovengenoemde instellingen (standaardinstellingen ongewijzigd laten). Soms veroorzaken gebruikers ongewenste downloads of installaties door te klikken op misleidende advertenties die zijn ontworpen om bepaalde scripts uit te voeren.

Hoe voorkom ik de installatie van mogelijk ongewenste programma's?

Software en bestanden moeten worden gedownload van officiële websites en via directe links. peer-to-peer netwerken (bijvoorbeeld eMule, torrent clients), downloaders van derden, onofficiële pagina's, enz. kunnen worden gebruikt om ongewenste software te verspreiden. Ook installatieprogramma's van derden kunnen worden ontworpen om ongewenste software te installeren.

Downloaders en installers die "Geavanceerde", "Handmatige", "Aangepaste" of andere instellingen hebben, of aangevinkte selectievakjes moeten worden gecontroleerd op optionele aanbiedingen. Deze aanbiedingen moeten worden geweigerd voordat de downloads of installaties worden voltooid. Het is belangrijk te vermelden dat mogelijk ongewenste programma's meestal in downloaders, installers voor gratis programma's zitten.

Advertenties op onbetrouwbare pagina's moeten ook niet worden vertrouwd - die advertenties openen meestal mogelijk schadelijke pagina's of voeren scripts uit die zijn ontworpen om downloads, installaties te veroorzaken. Alle verdachte of onbekende extensies, add-ons, of plug-ins geïnstalleerd op een webbrowser en software van deze soort geïnstalleerd op het besturingssysteem moet worden verwijderd. Als uw computer al geïnfecteerd is met schadelijke programma's, raden wij u aan een scan uit te voeren met Combo Cleaner om ze automatisch te verwijderen.

Weergave van de van asoursuls[.]com website (GIF):

asoursuls[.]com website weergave (GIF)

Meldingen van de asoursuls[.]com website:

asoursuls.com advertenties melding asoursuls.com advertenties melding 2

BELANGRIJK! Deze onbetrouwbare site vraagt om web browsermeldingen in te schakelen.

Voer daarom deze stappen uit voordat u begint:

Google Chrome (PC):

 • Klik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechter bovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Instellingen", scroll naar beneden en klik op "Geavanceerd"
 • Scroll naar beneden naar de "Privacy en beveiliging" sectie, selecteer "Inhoud instellingen" en vervolgens "Meldingen"
 • Klik op de drie puntjes aan de rechterkant van elke verdachte URL en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen)

Pop-up meldingen uitschakelen in Google Chrome webbrowser

Google Chrome (Android):

 • Klik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechter bovenhoek van het scherm en klik op "Instellingen"
 • Scroll naar beneden, klik op "Site-instellingen" en vervolgens op "Meldingen"
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en klik ze één voor één aan
 • Selecteer "Meldingen" in de sectie "Rechten" en zet de omschakelknop op "UIT"

Pop-up meldingen uitschakelen in Android Google Chrome webbrowser

Mozilla Firefox:

 • Klik op de Menu knop (drie balkjes) in de rechter bovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Opties" en klik op "Privacy & Beveiliging" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm
 • Scroll naar beneden naar de "Machtigingen" sectie en klik op de "Instellingen" knop naast "Meldingen"
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's, klik op het drop-down menu en selecteer "Blokkeren"

Pop-up meldingen uitschakelen in Mozilla Firefox webbrowser

Microsoft Edge:

 • Klik op de menuknop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het Edge-venster en selecteer "Instellingen"
 • Klik op "Site toestemmingen" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm en selecteer "Meldingen"
 • Klik op drie puntjes aan de rechterkant van elke verdachte URL onder "Toestaan" en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site nogmaals bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen)

Pop-up meldingen uitschakelen in Microsoft Edge web browser

Safari (Mac):

 • Klik op de knop "Safari" in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer "Voorkeuren..."
 • Selecteer het tabblad "Websites" en vervolgens de sectie "Meldingen" in het linkerdeelvenster
 • Controleer op verdachte URL's en pas de optie "Weigeren" toe voor elke URL

Pop-up' meldingen uitschakelen in Safari webbrowser

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Adware verwijderen:

Windows 10 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

macOS (OSX) gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

asoursuls[.]com adware verwijderen via Configuratiescherm

In het venster met de verwijderingsprogramma's, zoekt u naar mogelijk ongewenste programma's, selecteert u deze vermeldingen en klikt u op "Verwijderen".

Na het verwijderen van de mogelijk ongewenste programma's die asoursuls[.]com doorverwijzingen veroorzaakt, scan uw computer voor alle resterende ongewenste onderdelen of mogelijke malware infecties. Om uw computer te scannen, gebruikt u aanbevolen malwareverwijderingssoftware.

Verwijder adware van internet browsers:

Video die laat zien hoe je mogelijk ongewenste browser add-ons verwijdert:

Google Chrome logoVerwijder schadelijke extensies uit Google Chrome:

Verwijderen van asoursuls[.]com advertenties uit Google Chrome stap 1

Klik op het menupictogram van Google Chrome Google Chrome menu icoon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Meer hulpmiddelen" en klik op "Extensies". Zoek alle recent geïnstalleerde verdachte browser add-ons en verwijder ze.

Verwijderen van asoursuls[.]com advertenties uit Google Chrome stap 2

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van advertenties van asoursuls.com, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder schadelijke plug-ins uit Mozilla Firefox:

Asoursuls[.]com advertenties verwijderen uit Mozilla Firefox stap 1

Klik op het Firefox menu icoon firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster), selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies", in het geopende venster, verwijder alle recentelijk geïnstalleerde verdachte browser plug-ins.

Verwijderen van asoursuls[.]com advertenties uit Mozilla Firefox stap 2

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van advertenties van asoursuls.com kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Verwijder adware uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is, klik op het Safari menu en selecteer Voorkeuren….

Verwijder adware uit Safari - 2

In het geopende venster klik je op Extensies, zoek naar recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze en klik op Verwijderen.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Verwijder adware uit Safari - 3

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Verwijder adware uit Safari - 4

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 1

Klik op het menu-icoon in Edge Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), kiest u "Extensies". Zoek recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons en klik op "Verwijderen" (onder hun naam).

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 2

Optionele methode:

Als u problemen blijft ondervinden met het verwijderen van de advertenties van asoursuls.com, herstel dan de instellingen van uw Microsoft Edge browser. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu kiest u  Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Kies Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de instellingen van Microsoft Edge wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

 • Als dat niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies om de Microsoft Edge browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting adware programmaDe meeste adware of mogelijk ongewenste applicaties infiltreren internetbrowsers van gebruikers via gratis software downloads. Merk op dat de veiligste bron voor het downloaden van gratis software de website van de ontwikkelaar is. Om de installatie van adware te vermijden wees je best erg oplettend met het downloaden of installeren van gratis software.Bij het installeren van het reeds gedownloaden gratis programma kies je best de aangepast of geavanceerde installatie-opties - deze stap zal zlle mogelijk ongewenste applicaties aan het licht brengen die werden geïnstalleerd samen met het gekozen gratis programma.

Hulp bij de verwijdering:
Als je problemen ervaart bij pogingen om advertenties van asoursuls.com van je computer te verwijderen, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over advertenties van asoursuls.com of z'n verwijdering, gelieve je kennis dan te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/21296-asoursuls-com-ads

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
Advertenties van asoursuls.com QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Advertenties van asoursuls.com op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.