FacebookTwitterLinkedIn

Hoe verwijdert u apps die browsers dwingen om youractualfeed.com te openen?

Ook bekend als: Advertenties van youractualfeed.com
Type: Adware
Schadeniveau: Medium

Instructies om de Youractualfeed[.]com pop-up advertenties te verwijderen

Wat is youractualfeed[.]com?

Youractualfeed[.]com is het adres van een website die is ontworpen om de inhoud ervan weer te geven of een aantal twijfelachtige, mogelijk kwaadaardige websites te openen - het hangt af van de geolocatie/IP-adres van de bezoeker. Er is een groot aantal websites zoals youractualfeed[.]com, bijvoorbeeld, tisinihave[.]biz, tinhisearsh[.]club, centralheat[.]net. Geen van deze pagina's is betrouwbaar en zou bezocht moeten worden. Het is belangrijk te vermelden dat gebruikers ze zelden uit zichzelf bezoeken. In de meeste gevallen worden deze pagina's geopend door op misleidende advertenties te klikken, door onbetrouwbare pagina's te bezoeken of door mogelijk ongewenste programma's te installeren.

youractualfeed[.]com pop-up doorverwijzingen

Het is populair voor websites zoals youractualfeed[.]com om gebruikt te worden om websites te promoten die bezoekers vragen om persoonlijke informatie in te voeren, die aanmoedigen om ongewenste software te downloaden, te installeren (bijv. adware, browser hijackers) of geld te betalen voor onnodige diensten (of producten). Een paar voorbeelden van pagina's die youractualfeed[.]com opent zijn "Norton Antivirus 2021 Update", "Instagram Copyright Infringement", en "Your System Detected Some Unusual Activity". Het is belangrijk om te vermelden dat de meeste van dit type pagina's (met inbegrip van youractualfeed[.]com) zijn ontworpen om clickbaittechniek te gebruiken om bezoekers te verleiden tot het klikken op de knop "Toestaan". Youractualfeed[.]com toont een bericht dat bezoekers aanmoedigt om op de eerder genoemde knop te klikken om door te gaan met het bekijken van een video/het laden van de pagina. Het wordt ten zeerste afgeraden om youractualfeed[.]com of enige andere pagina van dit type toe te staan meldingen te tonen. Het is heel gebruikelijk voor onbetrouwbare websites om meldingen te tonen die advertentiemateriaal bevatten (twijfelachtige advertenties, links naar andere louche websites, etc.).

Het is opmerkelijk dat mogelijk ongewenste programma's, misleidende advertenties kunnen aanbieden en gegevens kunnen verzamelen. Het is gebruikelijk dat dit soort apps pop-up advertenties, banners, diverse coupons, banners, enz. genereren, ontworpen om louche websites te adverteren. In sommige gevallen kunnen die advertenties scripts uitvoeren die zijn ontworpen om ongewenste apps te downloaden of te installeren. Op de een of andere manier moeten deze advertenties niet vertrouwd/geklikt worden. De meeste mogelijk ongewenste programma's richten zich op browsing-gerelateerde gegevens zoals IP-adressen, ingevoerde zoekopdrachten, bezochte websites, geolocaties. Ze kunnen echter ook ontworpen zijn om persoonlijke gegevens te lezen. Het is gebruikelijk dat verzamelde informatie wordt misbruikt voor marketingdoeleinden, verkocht aan derden (mogelijk cybercriminelen). Als een dergelijke app toegang heeft tot gevoelige gegevens (bv. inloggegevens, wachtwoorden), kunnen die gegevens worden gebruikt om rekeningen te stelen, ongeoorloofde aankopen te doen, transacties te verrichten, enz.

Overzicht bedreiging:
Naam Advertenties van youractualfeed.com
Type bedreiging Pushberichten advertenties, Ongewenste advertenties, Pop-up advertenties
Dienend IP-adres 139.45.197.147
Gerelateerde domeinen static.youractualfeed[.]com
Symptomen Advertenties zien die niet afkomstig zijn van de sites waar u surft. Opdringerige pop-up advertenties. Verminderde snelheid bij het surfen op internet.
Verspreidingsmethodes Misleidende pop-up advertenties, potentieel ongewenste toepassingen (adware)
Schade Verminderde computer prestaties, browser tracking - privacy problemen, mogelijke extra malware infecties.
Verwijdering

Om Advertenties van youractualfeed.com verwijderen, adviseren onze malwareonderzoekers om uw computer te scannen met Combo Cleaner.
▼ Combo Cleaner Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar.

Tot slot, browsers die regelmatig pagina's als youractualfeed[.]com openen zonder tussenkomst van de gebruiker hebben vaak een of andere mogelijk ongewenst programma geïnstalleerd. De meeste mogelijk ongewenste programma's zijn nutteloos en kunnen de oorzaak zijn van verschillende problemen (bijv. identiteitsdiefstal, problemen met betrekking tot online privacy, veiligheid bij het browsen). Daarom is het sterk aan te raden om dit soort apps niet te laten installeren op browsers of computers. Het is vermeldenswaard dat deze apps mogelijk ongewenst worden genoemd omdat gebruikers ze zelden opzettelijk downloaden en installeren.

Hoe heeft adware zich op mijn computer geïnstalleerd?

Heel vaak worden mogelijk ongewenste programma's verspreid door ze op te nemen in downloaders, installatieprogramma's voor andere programma's als extra aanbiedingen. Deze distributiemethode staat bekend als "bundelen". Het is een twijfelachtige techniek die wordt gebruikt om gebruikers te verleiden tot het downloaden of installeren van mogelijk ongewenste programma's naast andere programma's. In de meeste gevallen kunnen aanbiedingen om gebundelde toepassingen te downloaden of te installeren worden geweigerd met behulp van instellingen die deze downloaders of installers hebben. Bijvoorbeeld, "Geavanceerde", "Aangepaste", "Handmatige", of andere instellingen, of door bepaalde selectievakjes uit te schakelen. Gebruikers stemmen in met het downloaden of installeren van zowel gewenste als ongewenste software wanneer ze deze instellingen ongewijzigd laten. Soms downloaden of installeren gebruikers mogelijk ongewenste programma's via misleidende advertenties - ze veroorzaken dit door te klikken op advertenties die ontworpen zijn om bepaalde scripts uit te voeren

Hoe voorkomt u de installatie van mogelijk ongewenste programma's?

Programma's moeten worden gedownload van officiële websites en via directe links. Het wordt ten zeerste afgeraden om programma's (of apps) te downloaden of te installeren via downloaders (of installers) van derden, onofficiële webpagina's, Peer-to-Peer netwerken (bijv. torrent clients, eMule). Het komt vaak voor dat ze worden gebruikt als kanalen om ongewenste, potentieel schadelijke software te verspreiden. Downloaders en installers met instellingen als "Aangepaste", "Handmatige", "Geavanceerde" (of aangevinkte selectievakjes) moeten worden gecontroleerd op extra meegeleverde ongewenste toepassingen. Het is gebruikelijk dat de bovengenoemde instellingen kunnen worden gebruikt om ongewenste aanbiedingen te weigeren (opt out ongewenste apps). Bovendien wordt aanbevolen om niet te klikken op advertenties die op dubieuze pagina's verschijnen. Heel vaak worden dit soort advertenties gebruikt om andere louche pagina's te promoten of kunnen ze ongewenste downloads, installaties veroorzaken. Alle ongewenste, onbekende of verdachte extensies, add-ons of plug-ins geïnstalleerd op een browser of programma's van deze soort geïnstalleerd op het besturingssysteem moet worden verwijderd. Als uw computer al geïnfecteerd is met malafide toepassingen, raden wij u aan een scan uit te voeren met Combo Cleaner om ze automatisch te verwijderen.

Weergave van de youractualfeed[.]com website (GIF):

youractualfeed[.]com website weergave (GIF)

BELANGRIJKE OPMERKING! Deze bedrieglijke site vraagt om web browser meldingen in te schakelen.

Voer daarom deze stappen uit voordat u begint:

Google Chrome (PC):

 • Klik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechter bovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Instellingen", scroll naar beneden en klik op "Geavanceerd"
 • Scroll naar beneden naar de "Privacy en beveiliging" sectie, selecteer "Inhoud instellingen" en vervolgens "Meldingen"
 • Klik op de drie puntjes aan de rechterkant van elke verdachte URL en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen)

Pop-up' meldingen uitschakelen in Google Chrome webbrowser

Google Chrome (Android):

 • Klik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechter bovenhoek van het scherm en klik op "Instellingen"
 • Scroll naar beneden, klik op "Site-instellingen" en vervolgens op "Meldingen"
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en klik ze één voor één aan
 • Selecteer "Meldingen" in de sectie "Rechten" en zet de omschakelknop op "UIT"

Pop-up' meldingen uitschakelen in Android Google Chrome webbrowser

Mozilla Firefox:

 • Klik op de Menu knop (drie balkjes) in de rechter bovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Opties" en klik op "Privacy Beveiliging" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm
 • Scroll naar beneden naar de "Machtigingen" sectie en klik op de "Instellingen" knop naast "Meldingen"
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's, klik op het drop-down menu en selecteer "Blokkeren"

Pop-up' meldingen uitschakelen in Mozilla Firefox webbrowser

Internet Explorer:

 • Klik op de tandwielknop in de rechterbovenhoek van het IE-venster
 • Selecteer "Internet-opties"
 • Selecteer het tabblad "Privacy" en klik op "Instellingen" onder "Pop-up Blocker" sectie
 • Selecteer verdachte URL's en verwijder ze één voor één door op de knop "Verwijderen" te klikken

Pop-up meldingen uitschakelen in Internet Explorer webbrowser

Microsoft Edge:

 • Klik op de menuknop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het Edge-venster
 • Scroll naar beneden, zoek en klik op "Instellingen"
 • Scroll weer naar beneden en klik op "Geavanceerde instellingen weergeven"
 • Klik op "Beheren" onder "Website toestemmingen"
 • Klik op de knop onder elke verdachte website

Pop-up meldingen uitschakelen in Microsoft Edge webbrowser

Safari (Mac):

 • Klik op de knop "Safari" in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer "Voorkeuren..."
 • Selecteer het tabblad "Websites" en vervolgens de sectie "Meldingen" in het linkerdeelvenster
 • Controleer op verdachte URL's en pas de optie "Weigeren" toe voor elke URL

Pop-up meldingen uitschakelen in Safari webbrowser

Advertenties van youractualfeed.com onmiddellijk en automatisch verwijderen: Het handmatig verwijderen van malware kan een lang en gecompliceerd proces zijn, en soms is hier professionele computerkennis voor nodig. Combo Cleaner is een professionele tool voor het automatisch verwijderen van malware, en is aanbevolen voor het verwijderen van Advertenties van youractualfeed.com. Download het door op de knop hieronder te klikken:
Combo Cleaner DOWNLOADEN De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Adware verwijderen:

Windows 10 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

macOS (OSX) gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

youractualfeed[.]com adware verwijderen via Configuratiescherm

In het venster voor het verwijderen van programma's, zoek naar mogelijk ongewenste toepassingen, selecteer deze vermeldingen en klik op "Uninstall" of "Verwijder".

Na het verwijderen van het mogelijk ongewenste programma die youractualfeed[.]com doorverwijzingen veroorzaakt, scant u uw computer voor alle resterende ongewenste onderdelen of mogelijke malware-infecties. Om uw computer te scannen, gebruikt u aanbevolen malwareverwijderingssoftware.

Verwijder adware van Internet browsers:

Video die laat zien hoe u mogelijk ongewenste browser add-ons verwijdert:

Google Chrome logoVerwijder schadelijke extensies uit Google Chrome:

Het verwijderen van youractualfeed[.]com advertenties uit Google Chrome stap 1

Klik op het menupictogram van Google Chrome Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Meer hulpmiddelen" en klik op "Extensies". Zoek alle recent geïnstalleerde verdachte browser add-ons en verwijder ze.

Het verwijderen van youractualfeed[.]com advertenties uit Google Chrome stap 2

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van advertenties van youractualfeed.com, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder kwaadaardige plug-ins van Mozilla Firefox:

Het verwijderen van youractualfeed[.]com advertenties uit Mozilla Firefox stap 1

Klik op het Firefox menu icoonfirefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster), selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies", in het geopende venster, verwijder alle recentelijk geïnstalleerde verdachte browser plug-ins.

Het verwijderen van youractualfeed[.]com advertenties uit Mozilla Firefox stap 2

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van advertenties van youractualfeed.com kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Verwijder adware uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is, klik op het Safari menu en selecteer Voorkeuren….

Verwijder adware uit Safari - 2

In het geopende venster klik je op Extensies, zoek naar recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze en klik op Verwijderen.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Verwijder adware uit Safari - 3

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Verwijder adware uit Safari - 4

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 1

Klik op het menu-icoon in Edge Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), kiest u "Extensies". Zoek recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons en klik op "Verwijderen" (onder hun naam).

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 2

Optionele methode:

Als u problemen blijft ondervinden met het verwijderen van de advertenties van youractualfeed.com, herstel dan de instellingen van uw Microsoft Edge browser. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu kiest u  Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Kies Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de instellingen van Microsoft Edge wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

 • Als dat niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies om de Microsoft Edge browser te herstellen.

Internet Explorer logoVerwjider kwaadaardige add-ons van Internet Explorer:

Het verwijderen van youractualfeed[.]com advertenties uit Internet Explorer stap 1

Klik op het "tandwiel" pictogram Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer), selecteer "invoegtoepassingen beheren". Zoek naar recent geïnstalleerde verdachte browserextensies, selecteer deze items en klik op "Verwijderen".

Het verwijderen van youractualfeed[.]com advertenties uit Internet Explorer stap 2

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van advertenties van youractualfeed.com dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Samenvatting:

Samenvatting adware programmaDe meeste adware of mogelijk ongewenste applicaties infiltreren internetbrowsers van gebruikers via gratis software downloads. Merk op dat de veiligste bron voor het downloaden van gratis software de website van de ontwikkelaar is. Om de installatie van adware te vermijden wees je best erg oplettend met het downloaden of installeren van gratis software.Bij het installeren van het reeds gedownloaden gratis programma kies je best de aangepast of geavanceerde installatie-opties - deze stap zal zlle mogelijk ongewenste applicaties aan het licht brengen die werden geïnstalleerd samen met het gekozen gratis programma.

Hulp bij de verwijdering:
Als je problemen ervaart bij pogingen om advertenties van youractualfeed.com van je computer te verwijderen, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over advertenties van youractualfeed.com of z'n verwijdering, gelieve je kennis dan te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/20997-youractualfeed-com-ads

Klik om een reactie te plaatsen

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
Advertenties van youractualfeed.com QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Advertenties van youractualfeed.com op je mobiele toestel.
Door ons aanbevolen:

Maak vandaag nog komaf met Advertenties van youractualfeed.com

▼ VERWIJDER DEZE NU met Combo Cleaner

Platform: Windows

Oordeel van de redactie over Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieZeer goed!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar.