FacebookTwitterLinkedIn

Hoe verwijdert u ongewenste apps die dollarsurvey365.online openen?

Ook bekend als: Advertenties van dollarsurvey365.online
Type: Adware
Schadeniveau: Medium

Instructies voor het verwijderen van de dollarsurvey365[.]online pop-up-advertenties

Wat is dollarsurvey365[.]online?

Webpagina's zoals dollarsurvey365[.]online worden vaak gepromoot via mogelijk ongewenste applicaties die de meeste gebruikers onbedoeld downloaden en installeren op browsers en computers. Met andere woorden, gebruikers bezoeken dergelijke websites niet opzettelijk. Er zijn veel andere pagina's zoals dollarsurvey365[.]online, zoals bijvoorbeeld rdsb21[.]club, bengekoo[.]com en spleasedon[.]fun. Het is goed om te weten dat mogelijk ongewenste programma's ook kunnen worden ontworpen om advertenties weer te geven, en om browsergerelateerde en andere gegevens te verzamelen.

dollarsurvey365[.]online pop-up-doorverwijzingen

Gewoonlijk zijn pagina's zoals dollarsurvey365[.]online ontworpen om de IP-adressen van bezoekers (geolocatie) te controleren en vervolgens bepaalde content weer te geven (op het moment van het onderzoek gaf dollarsurvey365[.]online een nep-enquête weer) of een aantal andere verdachte websites te openen. Het is belangrijk om te vermelden dat pagina's zoals dollarsurvey365[.]online vaak downloadpagina's promoten met daarop mogelijk ongewenste applicaties (bijv. browserkapers, adware), verdachte websites die persoonlijke gegevens proberen te stelen (bijv. "UPS Rewards Scam", "Chance To Win The Brand New Playstation 5"), en tal van andere onbetrouwbare sites. Een ander belangrijk detail over dollarsurvey365[.]online (en andere pagina's die lijken op dollarsurvey365[.]online) is dat ze toestemming vragen om meldingen weer te geven. De meeste van deze pagina's gebruiken een clickbait-techniek om gebruikers te misleiden zodat ze meldingen zouden toestaan. Ze tonen bijvoorbeeld een nep-CAPTCHA die bezoekers vraagt ​​om te bewijzen dat ze geen robots zijn door op de knop "Toestaan" te klikken. Meldingen van websites zoals dollarsurvey365[.]online bevatten vrijwel altijd links naar onbetrouwbare pagina's (ze promoten verdachte websites), dubieuze advertenties, enz. Daarom mag u pagina's zoals dollarsurvey365[.]online of andere onbetrouwbare websites nooit toestaan om meldingen weer te geven.

Zoals vermeld in de inleiding, kunnen mogelijk ongewenste applicaties worden ontworpen om browsergerelateerde en andere gegevens te verzamelen. Meestal richten mogelijk ongewenste programma's zich op details zoals internetprotocol-adressen, ingevoerde zoekopdrachten, adressen van bezochte websites, geolocaties, enz. Dergelijke apps kunnen ook worden ontworpen om gevoelige informatie te verzamelen (bijv. creditcardgegevens, wachtwoorden). Tenslotte kunnen mogelijk ongewenste programma's ook geld opleveren door advertenties weer te geven (bijv. pop-upadvertenties, kortingsbonnen, banners, enquêtes). Het is goed om te weten dat advertenties van mogelijk ongewenste programma's vaak worden gebruikt om verdachte websites te promoten. Soms kunnen ze ongewenste software downloaden of zelfs installeren. Daarom mogen advertenties die door mogelijk ongewenste programma's worden weergegeven niet worden vertrouwd (er mag niet op worden geklikt).

Overzicht bedreiging:
Naam Advertenties van dollarsurvey365.online
Type bedreiging Pushmeldingen met advertenties, ongewenste advertenties, pop-ups met advertenties
IP-adres 172.67.72.49
Symptomen U ziet advertenties die niet afkomstig zijn van de door u bezochte websites. Intrusieve advertenties in pop-ups. Tragere internetsnelheid.
Distributiemethodes Misleidende pop-up advertenties, mogelijk ongewenste applicaties (adware).
Schade Een tragere computer, browsertracking, privacyschendingen, mogelijke extra malwarebesmettingen.
Verwijdering

Om Advertenties van dollarsurvey365.online verwijderen, adviseren onze malwareonderzoekers om uw computer te scannen met Combo Cleaner.
▼ Combo Cleaner Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar.

Met andere woorden, dollarsurvey365[.]online en andere websites van dit type kunt u best negeren. Het is de moeite waard om te vermelden dat ze ook via misleidende advertenties en andere soortgelijke pagina's kunnen worden gepromoot. Gebruikers die een ongewenste app op hun browser of besturingssysteem hebben geïnstalleerd, moeten deze verwijderen. Gegevens die door dit soort apps worden verzameld, kunnen worden misbruikt voor marketingdoeleinden en worden verkocht aan derden (mogelijk cybercriminelen). Daarom kunnen hun gebruikers het slachtoffer worden van identiteitsdiefstal, privacyschendingen, onveilige situaties op internet enz.

Hoe werd adware op mijn computer geïnstalleerd?

In de meeste gevallen downloaden en installeren gebruikers onbewust mogelijk ongewenste applicaties wanneer deze apps worden gedistribueerd via downloaders en installers voor andere programma's. Dat komt omdat dergelijke apps worden gebundeld met andere programma's. Gebruikers geven toestemming om de mogelijk ongewenste programma's samen met andere programma's te downloaden en te installeren wanneer ze de downloads of installaties voltooien zonder de instellingen zoals "Geavanceerd", "Aangepast", "Handmatig" enz. te controleren en te wijzigen (of bepaalde selectievakjes uit te vinken). Downloaders en installers worden vaak gebundeld worden met mogelijk ongewenste programma's, en hun instellingen en opties kunnen worden gebruikt om die ongewenste aanbiedingen te weigeren. Mogelijk ongewenste apps kunnen echter ook worden verspreid via misleidende advertenties. Er zijn namelijk advertenties op internet die, als erop wordt geklikt, scripts uitvoeren die zijn ontworpen om ongewenste apps te downloaden (of zelfs te installeren).

Hoe voorkomt u de installatie van mogelijk ongewenste applicaties?

Het wordt aanbevolen om nooit applicaties te vertrouwen die beschikbaar zijn als downloads op onbetrouwbare websites, torrent-clients, eMule en andere peer-to-peer-netwerken, externe downloaders, enz. Gebruik ook geen installatieprogramma's van derden. Bestanden en programma's moeten worden gedownload van officiële websites en met behulp van directe links. Downloads en installaties mogen niet worden voltooid zonder ongewenste aanbiedingen te weigeren. Meestal kan dit worden bereikt met behulp van "Geavanceerde", "Aangepaste", "Handmatige" of andere instellingen, of door selectievakjes uit te vinken in downloaders en installatieprogramma's. Bovendien wordt aanbevolen om niet te klikken op advertenties die op verdachte websites verschijnen. Die advertenties promoten vaak onbetrouwbare websites. Soms zijn ze zelfs ontworpen om ongewenste software te downloaden en te installeren. Ongewenste, onbekende en verdachte plug-ins, add-ons of extensies die op uw browser zijn geïnstalleerd en dergelijke programma's die op het besturingssysteem zijn geïnstalleerd, moeten worden verwijderd. Als uw computer al is geïnfecteerd met frauduleuze applicaties, dan raden we u aan een scan uit te voeren met Combo Cleaner om deze automatisch te verwijderen.

Weergave van de dollarsurvey365[.]online website (GIF):

Weergave van de dollarsurvey365[.]online website (GIF)

Melding van dollarsurvey365[.]online:

dollarsurvey365.online advertentie-melding

Nog een melding van dollarsurvey365[.]online:

dollarsurvey365.online advertentie-melding 2

BELANGRIJK! Deze misleidende website vraagt om browsermeldingen in te schakelen:

Voer daarom, voordat u begint, deze stappen uit:

Google Chrome (PC):

 • Klik op de knop Menu (drie punten) in de rechterbovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Instellingen", scroll naar beneden en klik op "Geavanceerd"
 • Scroll omlaag naar het gedeelte "Privacy en beveiliging", selecteer "Inhoudsinstellingen" en vervolgens "Meldingen"
 • Klik op de drie stippen aan de rechterkant van elke verdachte URL en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site nogmaals bezoekt, wordt u gevraagd om opnieuw de meldingen in te schakelen)

Schakel pop-upmeldingen uit in de Google Chrome-webbrowser

Google Chrome (Android):

 • Klik op de menuknop (drie stippen) in de rechterbovenhoek van het scherm en klik op "Instellingen"
 • Scroll naar beneden, klik op "Site-instellingen" en vervolgens op "Meldingen"
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's op en klik ze één voor één aan
 • Selecteer "Meldingen" in het gedeelte "Machtigingen" en klik op "OFF"

Schakel pop-upmeldingen uit in de Android Google Chrome web browser

Mozilla Firefox:

 • Klik op de knop Menu (drie balken) in de rechterbovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Opties" en klik op "Privacy en beveiliging" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm
 • Blader omlaag naar het gedeelte "Machtigingen" en klik op de knop "Instellingen" naast "Meldingen"
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's, klik op het vervolgkeuzemenu en selecteer "Blokkeren"

Schakel pop-upmeldingen uit in de Mozilla Firefox web browser

Internet Explorer:

 • Klik op de knop Gear in de rechterbovenhoek van het IE-venster
 • Selecteer "Internetopties"
 • Selecteer het tabblad "Privacy" en klik op "Instellingen" onder "Pop-upblokkering"
 • Selecteer hieronder verdachte URL's en verwijder ze één voor één door op de knop "Verwijderen" te klikken

Schakel pop-upmeldingen uit in de Internet Explorer web browser

Microsoft Edge:

 • Klik op de menuknop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het Edge-venster en selecteer "Instellingen"
 • Klik op "Sitetoestemmingen" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm en selecteer "Meldingen"
 • Klik op drie stippen aan de rechterkant van elke verdachte URL onder het gedeelte 'Toestaan' en klik op 'Blokkeren' of 'Verwijderen' (als u op 'Verwijderen' klikt en u de kwaadaardige site nogmaals bezoekt, zal u opnieuw worden gevraagd om meldingen in te schakelen)

Schakel pop-up-meldingen uit in Microsoft Edge

Safari (Mac):

 • Klik op de knop "Safari" onder aan het scherm en selecteer "Voorkeuren"
 • Selecteer het tabblad "Websites" en selecteer vervolgens het gedeelte "Meldingen" in het linker deelvenster
 • Controleer op verdachte URL's en pas de optie "Weigeren" toe voor elke URL

Schakel pop-upmeldingen uit in de Safari web browser

Advertenties van dollarsurvey365.online onmiddellijk en automatisch verwijderen: Het handmatig verwijderen van malware kan een lang en gecompliceerd proces zijn, en soms is hier professionele computerkennis voor nodig. Combo Cleaner is een professionele tool voor het automatisch verwijderen van malware, en is aanbevolen voor het verwijderen van Advertenties van dollarsurvey365.online. Download het door op de knop hieronder te klikken:
Combo Cleaner DOWNLOADEN De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Adware verwijderen:

Windows 10 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

macOS (OSX) gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

fastcaptchasolver[.]com adware verwijderen via het configuratieschermen

In het programma's verwijderen-scherm zoek je naar mogelijk ongewenste applicaties, selecteer deze verwijzingen en klik op "Deïnstalleren" of "Verwijderen".

Na het verwijderen van de mogelijk ongewenste applicatie die advertenties van dollarsurvey365[.]online vertoont, scant u best uw computer op enige overblijvende onderdelen of mogelijke malware besmettingen. Gebruik daarvoor aanbevolen malware verwijderingssoftware.

Adware verwijderen uit Internet browsers:

Video die toont hoe mogelijke ongewenste browser add-ons te verwijderen:

Google Chrome logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Google Chrome: 

Verwijder dollarsurvey365[.]online advertenties uit Google Chrome stap 1

Klik op het Chrome menu-icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer 'Meer hulpprogramma's' en klik op 'Extensies'. Zoek alle recent geïnstalleerde en verdachte extensies en verwijder deze.

Verwijder dollarsurvey365[.]online advertenties uit Google Chrome stap 2

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van advertenties van dollarsurvey365.online, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder kwaadaardige plug-ins uit Mozilla Firefox:

Verwijder dollarsurvey365[.]online advertenties uit Mozilla Firefox stap 1

Klik op het Firefox menu  (in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm) selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies" en verwijder alle recent geïnstalleerde en verdachte browser plug-ins.

Verwijder dollarsurvey365[.]online advertenties uit Mozilla Firefox stap 2

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van advertenties van dollarsurvey365.online kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Verwijder adware uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is, klik op het Safari menu en selecteer Voorkeuren….

Verwijder adware uit Safari - 2

In het geopende venster klik je op Extensies, zoek naar recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze en klik op Verwijderen.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Verwijder adware uit Safari - 3

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Verwijder adware uit Safari - 4

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 1

Klik op het menu-icoon in Edge Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), kiest u "Extensies". Zoek recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons en klik op "Verwijderen" (onder hun naam).

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 2

Optionele methode:

Als u problemen blijft ondervinden met het verwijderen van de advertenties van dollarsurvey365.online, herstel dan de instellingen van uw Microsoft Edge browser. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu kiest u  Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Kies Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de instellingen van Microsoft Edge wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

 • Als dat niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies om de Microsoft Edge browser te herstellen.

Internet Explorer logoVerwijder kwaadaardige add-ons uit Internet Explorer:

Verwijder dollarsurvey365[.]online advertenties uit Internet Explorer stap 1

Klik op het "tandwiel"-icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer) selecteer "Beheer Add-ons". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdachte extensies, selecteer die en verwijder ze.

Verwijder dollarsurvey365[.]online advertenties uit Internet Explorer stap 2

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van advertenties van dollarsurvey365.online dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Samenvatting:

Samenvatting adware programmaDe meeste adware of mogelijk ongewenste applicaties infiltreren internetbrowsers van gebruikers via gratis software downloads. Merk op dat de veiligste bron voor het downloaden van gratis software de website van de ontwikkelaar is. Om de installatie van adware te vermijden wees je best erg oplettend met het downloaden of installeren van gratis software.Bij het installeren van het reeds gedownloaden gratis programma kies je best de aangepast of geavanceerde installatie-opties - deze stap zal zlle mogelijk ongewenste applicaties aan het licht brengen die werden geïnstalleerd samen met het gekozen gratis programma.

Hulp bij de verwijdering:
Als je problemen ervaart bij pogingen om advertenties van dollarsurvey365.online van je computer te verwijderen, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over advertenties van dollarsurvey365.online of z'n verwijdering, gelieve je kennis dan te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/20660-dollarsurvey365-online-ads

Klik om een reactie te plaatsen

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
Advertenties van dollarsurvey365.online QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Advertenties van dollarsurvey365.online op je mobiele toestel.
Door ons aanbevolen:

Maak vandaag nog komaf met Advertenties van dollarsurvey365.online

▼ VERWIJDER DEZE NU met Combo Cleaner

Platform: Windows

Oordeel van de redactie over Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieZeer goed!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar.