FacebookTwitterLinkedIn

Hoe stopt u de omleidingen naar de fastcaptcharesolve.com website?

Ook bekend als: De fastcaptcharesolve.com pop-up
Type: Adware
Verspreiding: Laag
Schadeniveau: Medium

Instructies voor het verwijderen van de fastcaptcharesolve[.]com pop-up-advertenties

Wat is fastcaptcharesolve[.]com?

Fastcaptcharesolve[.]com is een frauduleuze website die sterk op thedailyrobotcheck.site, bestletherservice.me, wholefreshposts.com en veel andere websites lijkt. Deze pagina toont verdachte inhoud en leidt bezoekers om naar andere onbetrouwbare / kwaadaardige sites. Gebruikers openen zelden opzettelijk dergelijke webpagina's; de meesten worden ernaar doorgestuurd door opdringerige advertenties of geïnstalleerde mogelijk ongewenste programma's. Deze software vraagt geen expliciete toestemming om systemen te infiltreren; en daarom zijn gebruikers mogelijk niet op de hoogte dat de software is geïnstalleerd. Mogelijk ongewenste programma's zijn ontworpen om omleidingen te veroorzaken, opdringerige advertenties te vertonen en browsergerelateerde gegevens te verzamelen.

fastcaptcharesolve[.]com pop-up-omleidingen

Het eerste dat fastcaptcharesolve[.]com doet, is de IP-adressen van de bezoekers controleren om hun geolocaties te achterhalen. Dit bepaalt het gedrag van de site. Met andere woorden, of bezoekers ergens anders heen worden geleid en / of dubieuze inhoud te zien krijgen, hangt af van hun geolocaties. Bovendien gebruiken malafide webpagina's misleidende technieken om gebruikers te misleiden zodat ze browsermeldingen zouden toetstaan. De fastcaptcharesolve[.]com-website probeert bezoekers voor de gek te houden door knop voor het toestaan van meldingen te vermommen als een CAPTCHA-verificatie. Als de browsermeldingen zijn ingeschakeld, begint fastcaptcharesolve[.]com opdringerige advertenties te vertonen. De getoonde advertenties zijn meer dan alleen hinderlijk; ze bedreigen de veiligheid van het apparaat / de gebruiker. Wanneer erop wordt geklikt, dan verwijzen de opdringerige advertenties door naar allerlei misleidende, onbetrouwbare, bedrieglijke, gehackte en kwaadaardige sites. Bovendien kunnen sommige van deze advertenties (als ze worden aangeklikt) om scripts uit te voeren om software te downloaden / installeren (bijvoorbeeld mogelijk ongewenste programma's) en dit zonder toestemming van de gebruiker.

Mogelijk ongewenste programma's kunnen allerlei problemen veroorzaken, en dit op verschillende manieren. Ongewenste apps kunnen bijvoorbeeld schadelijke websites geforceerd openen of opdringerige advertenties vertonen. Bovendien hebben mogelijk ongewenste programma's meestal datatracking-functionaliteit voor het registreren van gegevens. Daarbij richten ze zich op (maar niet uitsluitend): bezochte URL's, bekeken pagina's, ingevoerde zoekopdrachten, IP-adressen, geolocaties en persoonlijk identificeerbare details. De verzamelde gegevens worden vervolgens vaak verkocht aan derden om er zo geld mee te kunnen verdienen. Met andere woorden, de aanwezigheid van deze software op apparaten kan leiden tot systeeminfecties, ernstige privacyschendingen, financiële verliezen en zelfs identiteitsdiefstal. Daarom wordt het ten zeerste aanbevolen om alle verdachte applicaties, browserextensies en plug-ins onmiddellijk te verwijderen.

Overzicht bedreiging:
Naam De fastcaptcharesolve.com pop-up
Type bedreiging Push-meldingen met advertenties, ongewenste advertenties, pop-up-advertenties
IP--adres 5.8.34.16
Symptomen U ziet advertenties die niet afkomstig zijn van de door u bezochte websites. Intrusieve advertenties in pop-ups. Tragere internetsnelheid.
Distributiemethodes Misleidende pop-up advertenties, mogelijk ongewenste applicaties (adware).
Schade Een tragere computer, browsertracking, privacyschendingen, mogelijke extra malwarebesmettingen.
Verwijdering

Om De fastcaptcharesolve.com pop-up verwijderen, adviseren onze malwareonderzoekers om uw computer te scannen met Malwarebytes.
▼ Malwarebytes Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar.

Mogelijk ongewenste programma's lijken zelden verdacht; ze kunnen er legitiem en onschadelijk uitzien. Gebruikers worden echter misleid met beloftes over allerlei functionaliteiten. De geadverteerde functionaliteit werkt echter zelden. Functionaliteit en gebruikersveiligheid zijn niet relevant, aangezien het enige doel van ongewenste applicaties is om geld op te leveren voor de ontwikkelaars. Daarom kunnen mogelijke ongewenste programma's, in plaats van hun beloftes na te komen, doorverwijzingen veroorzaken, opdringerige advertentiecampagnes uitvoeren en privé-informatie verzamelen.

Hoe werd adware op mijn computer geïnstalleerd?

Mogelijk ongewenste programma's worden verspreid via downloaders en installers van andere software. Deze misleidende marketingmethode waarbij legitieme software wordt voorverpakt samen met ongewenste of kwaadaardige programma's wordt "bundeling" genoemd. Door de download- en installatieprocessen te overhaasten (bijv. door stappen en secties over te slaan, vooringestelde opties te gebruiken, enz.) lopen gebruikers het risico dat ze onbedoeld gebundelde inhoud op hun apparaten toelaten. Opdringerige advertenties kunnen ook mogelijk ongewenste programma's verspreiden. Wanneer erop wordt geklikt, kunnen de advertenties scripts uitvoeren die deze applicaties stiekem te downloaden / installeren. Sommige mogelijk ongewenste programma's hebben "officiële" promotiesites waarvan ze kunnen worden gedownload (of waar men ze kan kopen).

Hoe voorkomt u de installatie van mogelijk ongewenste applicaties?

Het is belangrijk om software te onderzoeken voordat u deze downloadt, installeert of aanschaft. Bovendien moeten alle downloads worden uitgevoerd vanaf officiële en geverifieerde bronnen. Onbetrouwbare downloadkanalen zoals niet-officiële websites en freeware-websites, P2P-deelnetwerken (torrent-clients, eMule, Gnutella, enz.) en andere externe downloaders bieden vaak gevaarlijke en gebundelde inhoud aan. Download- en installatieprocessen moeten voorzichtig worden afgehandeld. Daarom wordt aanbevolen om de voorwaarden te lezen, alle beschikbare opties te controleren, de "Aangepaste / Geavanceerde" instellingen te gebruiken en aanvullende apps, tools, functies en andere extensies te weigeren. Opdringerige advertenties zien er vaak legitiem en onschadelijk uit, maar ze verwijzen door naar allerlei onbetrouwbare en verdachte websites (bijv. dating voor volwassenen, pornografie, gokken, enz.). Als gebruikers dergelijke advertenties en / of omleidingen opmerken dan moeten ze hun apparaten inspecteren en onmiddellijk alle verdachte applicaties, browserextensies en plug-ins verwijderen. Als uw computer al is geïnfecteerd met frauduleuze applicaties, dan raden we u aan een scan uit te voeren met Malwarebytes om ze automatisch te verwijderen.

Weergave van de fastcaptcharesolve[.]com website (GIF):

Weergave van de fastcaptcharesolve[.]com website (GIF)

BELANGRIJK! Deze misleidende website vraagt om browsermeldingen in te schakelen:

Voer daarom, voordat u begint, deze stappen uit:

Google Chrome (PC):

 • Klik op de knop Menu (drie punten) in de rechterbovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Instellingen", scroll naar beneden en klik op "Geavanceerd"
 • Scroll omlaag naar het gedeelte "Privacy en beveiliging", selecteer "Inhoudsinstellingen" en vervolgens "Meldingen"
 • Klik op de drie stippen aan de rechterkant van elke verdachte URL en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site nogmaals bezoekt, wordt u gevraagd om opnieuw de meldingen in te schakelen)

Schakel pop-upmeldingen uit in de Google Chrome-webbrowser

Google Chrome (Android):

 • Klik op de menuknop (drie stippen) in de rechterbovenhoek van het scherm en klik op "Instellingen"
 • Scroll naar beneden, klik op "Site-instellingen" en vervolgens op "Meldingen"
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's op en klik ze één voor één aan
 • Selecteer "Meldingen" in het gedeelte "Machtigingen" en klik op "OFF"

Schakel pop-upmeldingen uit in de Android Google Chrome web browser

Mozilla Firefox:

 • Klik op de knop Menu (drie balken) in de rechterbovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Opties" en klik op "Privacy en beveiliging" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm
 • Blader omlaag naar het gedeelte "Machtigingen" en klik op de knop "Instellingen" naast "Meldingen"
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's, klik op het vervolgkeuzemenu en selecteer "Blokkeren"

Schakel pop-upmeldingen uit in de Mozilla Firefox web browser

Internet Explorer:

 • Klik op de knop Gear in de rechterbovenhoek van het IE-venster
 • Selecteer "Internetopties"
 • Selecteer het tabblad "Privacy" en klik op "Instellingen" onder "Pop-upblokkering"
 • Selecteer hieronder verdachte URL's en verwijder ze één voor één door op de knop "Verwijderen" te klikken

Schakel pop-upmeldingen uit in de Internet Explorer web browser

Microsoft Edge:

 • Klik op de menuknop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het Edge-venster en selecteer "Instellingen"
 • Klik op "Sitetoestemmingen" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm en selecteer "Meldingen"
 • Klik op drie stippen aan de rechterkant van elke verdachte URL onder het gedeelte 'Toestaan' en klik op 'Blokkeren' of 'Verwijderen' (als u op 'Verwijderen' klikt en u de kwaadaardige site nogmaals bezoekt, zal u opnieuw worden gevraagd om meldingen in te schakelen)

Schakel pop-up-meldingen uit in Microsoft Edge

Safari (Mac):

 • Klik op de knop "Safari" onder aan het scherm en selecteer "Voorkeuren"
 • Selecteer het tabblad "Websites" en selecteer vervolgens het gedeelte "Meldingen" in het linker deelvenster
 • Controleer op verdachte URL's en pas de optie "Weigeren" toe voor elke URL

Schakel pop-upmeldingen uit in de Safari web browser

De fastcaptcharesolve.com pop-up onmiddellijk en automatisch verwijderen: Het handmatig verwijderen van malware kan een lang en gecompliceerd proces zijn, en soms is hier professionele computerkennis voor nodig. Malwarebytes is een professionele tool voor het automatisch verwijderen van malware, en is aanbevolen voor het verwijderen van De fastcaptcharesolve.com pop-up. Download het door op de knop hieronder te klikken:
Malwarebytes DOWNLOADEN De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Adware verwijderen:

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

Windows XP gebruikers:

Toegang

Klik Start, kies Instellingen en klik op Controle Paneel. Zoek en klik op Programma's toevoegen of verwijderen.

Windows 10, Windows 8 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Mac OSX gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

De fastcaptcharesolve[.]com adware verwijderen via het configuratiescherm

In het programma's verwijderen-scherm zoek je naar mogelijk ongewenste applicaties, selecteer deze verwijzingen en klik op "Deïnstalleren" of "Verwijderen".

Na het verwijderen van de mogelijk ongewenste applicatie die fastcaptchjaresolve[.]com-advertenties vertoont, scant u best uw computer op enige overblijvende onderdelen of mogelijke malware besmettingen. Gebruik daarvoor aanbevolen malware verwijderingssoftware.

Adware verwijderen uit internet browsers:

Video die toont hoe mogelijke ongewenste browser add-ons te verwijderen:

Google Chrome logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Google Chrome:

Verwijder de fastcaptcharesolve[.]com advertenties uit Google Chrome stap 1

Klik op het Chrome menu-icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer 'Meer hulpprogramma's' en klik op 'Extensies'. Zoek alle recent geïnstalleerde en verdachte extensies en verwijder deze.

Verwijder fastcaptcharesolve[.]com advertenties uit Google Chrome stap 2

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van de fastcaptcharesolve.com pop-up, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder kwaadaardige plug-ins uit Mozilla Firefox:

Verwijder de fastcaptcharesolve[.]com advertenties uit Mozilla Firefox stap 1

Klik op het Firefox menu firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm) selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies" en verwijder alle recent geïnstalleerde en verdachte browser plug-ins.

Verwijder de fastcaptcharesolve[.]com advertenties uit Mozilla Firefox stap 2

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van de fastcaptcharesolve.com pop-up kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Verwijder adware uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is, klik op het Safari menu en selecteer Voorkeuren….

Verwijder adware uit Safari - 2

In het geopende venster klik je op Extensies, zoek naar recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze en klik op Verwijderen.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Verwijder adware uit Safari - 3

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Verwijder adware uit Safari - 4

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 1

Klik op het menu-icoon in Edge Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), kiest u "Extensies". Zoek recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons en klik op "Verwijderen" (onder hun naam).

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 2

Optionele methode:

Als u problemen blijft ondervinden met het verwijderen van de de fastcaptcharesolve.com pop-up, herstel dan de instellingen van uw Microsoft Edge browser. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu kiest u  Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Kies Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de instellingen van Microsoft Edge wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

 • Als dat niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies om de Microsoft Edge browser te herstellen.

Internet Explorer logoVerwijder kwaadaardige add-ons uit Internet Explorer:

Verwijder de fastcaptcharesolve[.]com advertenties uit Internet Explorer stap 1

Klik op het "tandwiel"-icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer) selecteer "Beheer Add-ons". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdachte extensies, selecteer die en verwijder ze.

Verwijder de fastcaptcharesolve[.]com advertenties uit Internet Explorer stap 2

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van de fastcaptcharesolve.com pop-up dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Samenvatting:

Samenvatting adware programmaDe meeste adware of mogelijk ongewenste applicaties infiltreren internetbrowsers van gebruikers via gratis software downloads. Merk op dat de veiligste bron voor het downloaden van gratis software de website van de ontwikkelaar is. Om de installatie van adware te vermijden wees je best erg oplettend met het downloaden of installeren van gratis software.Bij het installeren van het reeds gedownloaden gratis programma kies je best de aangepast of geavanceerde installatie-opties - deze stap zal zlle mogelijk ongewenste applicaties aan het licht brengen die werden geïnstalleerd samen met het gekozen gratis programma.

Hulp bij de verwijdering:
Als je problemen ervaart bij pogingen om de fastcaptcharesolve.com pop-up van je computer te verwijderen, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over de fastcaptcharesolve.com pop-up of z'n verwijdering, gelieve je kennis dan te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/20467-fastcaptcharesolve-com-ads

Klik om een reactie te plaatsen

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
De fastcaptcharesolve.com pop-up QR code
Een QR code (Quick Response Code) is een code die door toestellen kan gelezen worden en die URL's en andere informatie bevat. Deze code kan gelezen worden met de camera van een smartphone of tablet. Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van De fastcaptcharesolve.com pop-up op je mobiele toestel.
Door ons aanbevolen:

Maak vandaag nog komaf met De fastcaptcharesolve.com pop-up

▼ VERWIJDER DEZE NU met Malwarebytes

Platform: Windows

Oordeel van de redactie over Malwarebytes:
Zeer goed!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar.