Vermijdt het gebruik van mp3pro.xyz en doorverwijzingen naar kwaadaardige websites

Ook bekend als: Advertenties door mp3pro.xyz
Type: Adware
Verspreiding: Laag
Schadeniveau: Medium

Mp3pro[.]xyz doorverwijzing verwijderingsinstructies

Wat is mp3pro[.]xyz?

Mp3pro[.]xyz is een onbetrouwbare website die wordt gepresenteerd als een tool voor het converteren van YouTube-video's naar MP3's. Deze service is niet alleen in strijd met de wetten op het auteursrecht, maar de website gebruikt mogelijk ook frauduleuze advertentienetwerken (dit is vaak het geval op dergelijke websites). Bezoekers van mp3pro[.]xyz kunnen merken dat ze worden omgeleid naar verschillende andere dubieuze of gevaarlijke sites. Het wordt ten zeerste afgeraden mp3pro[.]xyz of andere vergelijkbare sites te bezoeken/gebruiken.

mp3pro[.]xyz pop-up doorverwijzingen

Websites die frauduleuze advertentienetwerken gebruiken, kunnen omleidingen naar verkoopgerichte en onbetrouwbare/frauduleuze of misleidende en zelfs kwaadaardige websites veroorzaken. Inhoud die via de bovengenoemde sites wordt gepromoot, is vaak dubieus en soms schadelijk. Verder vraagt ​​mp3pro[.]xyz aan zijn bezoekers om browsermeldingen in te schakelen. Als deze zijn ingeschakeld, dan kan de site beginnen met het tonen van opdringerige advertentiecampagnes. De resulterende advertenties verstoren de surfervaring op internet en ze zijn niet alleen hinderlijk, ze vormen ook een bedreiging voor de veiligheid van het apparaat. Dit komt doordat ze doorverwijzen naar schadelijke pagina's waarop scripts worden uitgevoerd die ontworpen zijn om heimelijk ongewenste toepassingen te downloaden/installeren. Dergelijke apps kunnen eveneens gevaarlijke sites geforceerd openen en opdringerige advertenties weergeven (pop-ups, banners, enquêtes, coupons, enz.). Andere ongewenste apps kunnen browserinstellingen wijzigen en de toegang tot die instellingen blokkeren om zo valse zoekmachines te promoten. Hoewel ongewenste applicaties systemen kunnen infiltreren zonder toestemming van de gebruikers, kunnen ze ook worden geadverteerd als "legitieme" en "nuttige" software, waardoor de gebruikers worden overtuigd om ze te downloaden/installeren. Mogelijk ongewenste applicaties hebben meestal mogelijkheden voor het bespioneren van gegevens, ongeacht van welk type ze zijn. Ze kunnen het surfgedrag van de gebruikers volgen (browser en zoekmachines) en persoonlijke informatie verzamelen (IP-adressen, geolocaties en andere details). Zo kunnen ongewenste apps allerlei browser- en systeembesmettingen veroorzaken en leiden tot ernstige privacyschendingen, financieel verlies en zelfs tot identiteitsdiefstal. Om de apparaatintegriteit en de gebruikersveiligheid te garanderen, wordt geadviseerd om alle verdachte applicaties en/of browserextensies/plug-ins onmiddellijk na detectie te verwijderen.

Samenvatting van de bedreiging:
Naam Advertenties door mp3pro.xyz
Type bedreiging Push meldingen met advertenties, ongewenste advertenties, pop-up-advertenties.
Detectienamen Forcepoint ThreatSeeker (Suspicious), volledige detectielijst (VirusTotal)
IP-adres 104.18.41.202
Geobserveerde Domeinen s-a4446ec1.mp3pro[.]xyz; s-905b648b.mp3pro[.]xyz; pye9mr.mp3pro[.]xyz; s-905b7306.mp3pro[.]xyz; a.mp3pro[.]xyz
Symptomen U ziet advertenties die niet afkomstig zijn van de site waarop u surft. Intrusieve pop-ups met advertenties. Tragere internetsnelheid.
Distributie methodes Misleidende pop-upadvertenties, mogelijk ongewenste applicaties (adware)
Schade Verminderde computerprestaties, browsertracking - privacyschendingen, mogelijke extra malware-infecties.
Verwijdering

Om Advertenties door mp3pro.xyz verwijderen, adviseren onze malwareonderzoekers om uw computer te scannen met Spyhunter.
▼ Spyhunter Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om malware te verwijderen, moet u de volledige versie van Spyhunter aankopen.

Savemp3.cc, youtubedownload.video en youtubemp3.today zijn voorbeelden van andere websites die vergelijkbaar zijn met mp3pro[.]xyz. Vaak hosten dit soort sites advertenties die doorverwijzen naar dubieuze en/of kwaadaardige webpagina's. In sommige gevallen wordt er doorverwezen zodra de webpagina wordt geopend. Als browsers dubieuze sites geforceerd openen, dan is de aanwezigheid van ongewenste apps op het apparaat hier waarschijnlijk de oorzaak van.

Hoe werd adware geïnstalleerd op mijn computer?

Ongewenste apps verspreiden zich voornamelijk via downloaders en installers van andere programma's. 'Bundelen' is de term die wordt gebruikt om deze misleidende marketingtactiek te beschrijven waarbij reguliere software wordt 'gebundeld' samen met ongewenste of kwaadaardige inhoud. Door de download- en installatieprocessen te overhaasten (bijvoorbeeld door het negeren van de voorwaarden, het overslaan van stappen en secties, het gebruik van vooraf ingestelde opties, enz.), nemen gebruikers het risico dat ze onbedoeld gebundelde applicaties op hun apparaten toestaan. Sommige ongewenste apps hebben "officiële" downloadpagina's waarvan ze doorgaans "gratis" kunnen worden gedownload. Wanneer erop wordt geklikt, dan kunnen opdringerige advertenties geactiveerd worden en scripts uitvoeren die ongewenste apps downloaden of installeren zonder toestemming van de gebruikers.

Hoe vermijdt u de installatie van mogelijk ongewenste applicaties?

U wordt ten zeerste aangeraden om software steeds te onderzoeken op zijn legitimiteit voordat u deze downloadt of installeert. Gebruik alleen officiële en geverifieerde downloadkanalen. Onbetrouwbare downloadbronnen, zoals niet-officiële en gratis websites voor het hosten van bestanden, P2P-deelnetwerken (BitTorrent, eMule, Gnutella, enz.) en andere externe downloaders kunnen misleidende en/of gebundelde inhoud aanbieden. Ga voorzichtig om met de download- en installatieprocessen. Lees de voorwaarden, verken alle mogelijke opties, gebruik de "Aangepaste/Geavanceerde" instellingen en weiger het downloaden/installeren van aanvullende apps, tools, functies enzovoort. Opdringerige advertenties lijken vaak legitiem en onschadelijk, maar éénmaal aangeklikt, kunnen ze de gebruikers omleiden naar dubieuze webpagina's (met inhoud zoals gokken, pornografie, dating voor volwassenen enzovoort). Als u dergelijke advertenties/omleidingen opmerkt, controleer dan het systeem en verwijder onmiddellijk alle verdachte applicaties en/of browserextensies/plug-ins. Als uw computer al is geïnfecteerd met frauduleuze applicaties, dan raden we u aan een scan uit te voeren met Spyhunter om ze automatisch te verwijderen.

De mp3pro[.]xyz website (GIF):

mp3pro[.]xyz website (GIF)

BELANGRIJK! Deze misleidende site vraagt om webbrowsermeldingen in te schakelen.

Voer daarom, voordat u begint, deze stappen uit:

Google Chrome (PC):

 • Klik op de knop Menu (drie punten) in de rechterbovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Instellingen", scroll naar beneden en klik op "Geavanceerd"
 • Scroll omlaag naar het gedeelte "Privacy en beveiliging", selecteer "Inhoudsinstellingen" en vervolgens "Meldingen"
 • Klik op de drie stippen aan de rechterkant van elke verdachte URL en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen"(als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site nogmaals bezoekt, wordt u gevraagd om opnieuw de meldingen in te schakelen)

Schakel pop-up'meldingen uit in Google Chrome webbrowser

Google Chrome (Android):

 • Klik op de menuknop (drie stippen) in de rechterbovenhoek van het scherm en klik op "Instellingen"
 • Scroll naar beneden, klik op "Site-instellingen" en vervolgens op "Meldingen"
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's op en klik ze één voor één aan
 • Selecteer "Meldingen" in het gedeelte "Machtigingen" en klik op "OFF"

Schakel pop-up'meldingen uit in Android Google Chrome webbrowser

Mozilla Firefox:

 • Klik op de knop Menu (drie balken) in de rechterbovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Opties" en klik op "Privacy en beveiliging" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm
 • Blader omlaag naar het gedeelte 'Machtigingen' en klik op de knop 'Instellingen' naast 'Meldingen'
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's, klik op het vervolgkeuzemenu en selecteer "Blokkeren"

Schakel pop-up'meldingen uit in Mozilla Firefox webbrowser

Internet Explorer:

 • Klik op de knop Gear in de rechterbovenhoek van het IE-venster
 • Selecteer "Internetopties"
 • Selecteer het tabblad "Privacy" en klik op "Instellingen" onder "Pop-upblokkering"
 • Selecteer hieronder verdachte URL's en verwijder ze één voor één door op de knop "Verwijderen" te klikken

Schakel pop-up'meldingen uit in Internet Explorer webbrowser

Microsoft Edge:

 • Klik op de menuknop (drie punten) in de rechterbovenhoek van het Edge-venster
 • Scroll naar beneden, vind en klik op "Instellingen"
 • Blader weer naar beneden en klik op "Geavanceerde instellingen bekijken"
 • Klik op 'Beheren' onder 'Meldingen'
 • Klik op de schakelaar onder elke verdachte website

Schakel pop-up'meldingen uit in Microsoft Edge webbrowser

Safari (Mac):

 • Klik op de knop "Safari" onder aan het scherm en selecteer "Voorkeuren"
 • Selecteer het tabblad "Websites" en selecteer vervolgens het gedeelte "Meldingen" in het linker deelvenster
 • Controleer op verdachte URL's en pas de optie 'Weigeren' toe voor elke URL

Scahekel pop-up'meldingen uit in Safari webbrowser

Advertenties door mp3pro.xyz onmiddellijk en automatisch verwijderen: Het handmatig verwijderen van malware kan een lang en gecompliceerd proces zijn, en soms is hier professionele computerkennis voor nodig. Spyhunter is een professionele tool voor het automatisch verwijderen van malware, en is aanbevolen voor het verwijderen van Advertenties door mp3pro.xyz. Download het door op de knop hieronder te klikken:
Spyhunter DOWNLOADEN De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om malware te verwijderen moet je een volledige versie kopen van Spyhunter. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Adware verwijderen:

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

Windows XP gebruikers:

Toegang

Klik Start, kies Instellingen en klik op Controle Paneel. Zoek en klik op Programma's toevoegen of verwijderen.

Windows 10, Windows 8 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Mac OSX gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

mp3pro[.]xyz adware deinstalleren via Configuratiescherm

In het programma's verwijderen-scherm zoek je naar mogelijk ongewenste applicaties, selecteer deze verwijzingen en klik op "Deïnstalleren" of "Verwijderen".

Na het verwijderen van de mogelijk ongewenste applicatie die de doorverwijzingen naar mp3pro[.]xyz veroorzaakt, scant u best uw computer op enige overblijvende onderdelen of mogelijke malware besmettingen. Gebruik daarvoor aanbevolen malware verwijderingssoftware.

Verwijder adware uit internet browsers:

Video die toont hoe mogelijke ongewenste browser add-ons te verwijderen:

Internet Explorer logoVerwijder de kwaadaardige add-ons uit Internet Explorer:

Verwijdering mp3pro[.]xyz ads uit Internet Explorer stap 1

Klik op het "tandwiel" icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer) selecteer "Beheer Add-ons". Zoek naar recent geïnstalleerde/verdacht browser extensies en schakel deze uit.

Verwijdering mp3pro[.]xyz ads uit Internet Explorer stap 2

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van advertenties door mp3pro.xyz dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Google Chrome logoVerwijder de kwaadaardige extensies uit Google Chrome:

Verwijdering mp3pro[.]xyz ads uit Google Chrome stap 1

Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer 'Meer hulpprogramma's' en klik op 'Extensies'. Zoek onlangs geïnstalleerde verdachte browser-add-ons en verwijder ze.

Verwijdering mp3pro[.]xyz ads uit Google Chrome stap 2

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van advertenties door mp3pro.xyz, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder de kwaadaardige plug-ins uit Mozilla Firefox:

Verwijdering mp3pro[.]xyz ads uit Mozilla Firefox stap 1

Klik op het Firefox menu firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm) selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies" en verwijder alle recent geïnstalleerde en verdachte browser plug-ins.Verwijdering mp3pro[.]xyz ads uit Mozilla Firefox stap 2

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van advertenties door mp3pro.xyz kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Verwijder adware uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is, klik op het Safari menu en selecteer Voorkeuren….

Verwijder adware uit Safari - 2

In het geopende venster klik je op Extensies, zoek naar recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze en klik op Verwijderen.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Verwijder adware uit Safari - 3

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Verwijder adware uit Safari - 4

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 1

Klik op het menu-icoon in Edge Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), kiest u "Extensies". Zoek recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons en klik op "Verwijderen" (onder hun naam).

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 2

Optionele methode:

Als u problemen blijft ondervinden met het verwijderen van de advertenties door mp3pro.xyz, herstel dan de instellingen van uw Microsoft Edge browser. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu kiest u  Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Kies Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de instellingen van Microsoft Edge wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

 • Als dat niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies om de Microsoft Edge browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting adware programmaDe meeste adware of mogelijk ongewenste applicaties infiltreren internetbrowsers van gebruikers via gratis software downloads. Merk op dat de veiligste bron voor het downloaden van gratis software de website van de ontwikkelaar is. Om de installatie van adware te vermijden wees je best erg oplettend met het downloaden of installeren van gratis software.Bij het installeren van het reeds gedownloaden gratis programma kies je best de aangepast of geavanceerde installatie-opties - deze stap zal zlle mogelijk ongewenste applicaties aan het licht brengen die werden geïnstalleerd samen met het gekozen gratis programma.

Hulp bij de verwijdering:
Als je problemen ervaart bij pogingen om advertenties door mp3pro.xyz van je computer te verwijderen, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over advertenties door mp3pro.xyz of z'n verwijdering, gelieve je kennis dan te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/16689-mp3pro-xyz-ads

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
Advertenties door mp3pro.xyz QR code
Een QR code (Quick Response Code) is een code die door toestellen kan gelezen worden en die URL's en andere informatie bevat. Deze code kan gelezen worden met de camera van een smartphone of tablet. Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Advertenties door mp3pro.xyz op je mobiele toestel.
Door ons aanbevolen:

Maak vandaag nog komaf met Advertenties door mp3pro.xyz

▼ VERWIJDER DEZE NU met Spyhunter

Platform: Windows

Oordeel van de redactie over Spyhunter:
Zeer goed!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om malware te verwijderen moet je een volledige versie kopen van Spyhunter.