Stop doorverwijzingen van en naar rednews7.com

Ook bekend als: rednews7.com pop-up
Type: Adware
Verspreiding: Laag
Schadeniveau: Medium

Rednews7[.]com doorverwijzing verwijderinginstructies

Wat is rednews7[.]com?

Rednews7[.]com is gecategoriseerd als een malafide website die exact hetzelfde werkt als mediasvideo[.]live, notification-list[.]com en system-sms[.]com en vele anderen. Meestal bezoeken de mensen websites zoals rednews7[.]com per ongeluk, ze worden ernaar doorverwezen door mogelijk ongewenste apps (PUA's) die op hun browsers en/of systemen geïnstalleerd zijn. Meestal worden deze ongewenste apps geïnstalleerd zonder de directe toestemming van de gebruiker. In de meeste gevallen zijn PUA's ontworpen om de browsers te dwingen om schaduwrijke websites te openen, om browsergerelateerde informatie te verzamelen en om opdringerige advertenties weer te geven.

rednews7[.]com pop-up doorverwijzingen

Eénmaal bezocht, controleert rednews7[.]com het IP-adres van zijn bezoeker. Afhankelijk van dit adres opent het een paar (twee of drie) onbetrouwbare, potentieel kwaadaardige pagina's of geeft het twijfelachtige inhoud weer. Doorgaans leiden pagina's als rednews7[.]com tot misleidende websites die gebruikt worden om schaduwrijke apps te adverteren, die onbetrouwbare advertenties bevatten, enzovoort. Noch rednews7[.]com noch de websites die hierdoor worden geopend, zijn betrouwbaar. Rednews7[.]com is ook één van de websites die ontworpen zijn om de bezoekers te misleiden zodat ze meldingen kunnen weergeven met behulp van een clickbait-technologie. In dit geval vraagt ​​rednews7[.]com aan de bezoekers om te verifiëren dat ze geen robots zijn, door op de knop "Toestaan" te klikken. Als erop wordt geklikt, dan geeft deze knop rednews7[.]com de toestemming om meldingen te tonen. We raden u af ​​om onbetrouwbare pagina's hun meldingen te laten zien. Bovendien zijn de meeste PUA's ontworpen om verschillende gegevens op te slaan. Ze verzamelen bijvoorbeeld IP-adressen van de gebruikers, voeren zoekopdrachten in, adressen van bezochte pagina's, geolocaties, enzovoort. In sommige gevallen richten ze zich ook op gevoelige informatie. Op de één of andere manier sturen hun ontwikkelaars deze verzamelde gegevens naar andere partijen (mogelijk cybercriminelen) die deze misbruiken om inkomsten te verkrijgen. Bovendien kunnen PUA's (en zijn ze vaak) ontworpen om advertenties weer te geven. Als erop wordt geklikt, dan openen die advertenties onbetrouwbare websites of voeren ze scripts uit die ontworpen zin om verschillende PUA's te downloaden en/of te installeren. Sommige van die apps kunnen schadelijk zijn. Voorbeelden van advertenties die PUA's weergeven, zijn kortingsbonnen, banners, enquêtes, pop-upadvertenties, enz. Als dergelijke apps geïnstalleerd zijn, dan kunnen de gebruikers problemen ondervinden met betrekking tot de veiligheid van het browsen en de privacy, sommige kunnen zelfs het slachtoffer worden van identiteitsdiefstal.

Bedreigingsoverzicht:
Naam rednews7.com pop-up
Bedreigingstype Push meldingen ads, Ongewenste ads, Pop-up ads
Detectie Namen Volledige Lijst met Detecties (VirusTotal)
Gebruikt IP Adres 178.62.225.201
Waargenomen Domeinen 10.rednews7[.]com, 6.rednews7[.]com, 7.rednews7[.]com.
Symptomen U ziet advertenties die niet afkomstig zijn van de sites die u bezoekt. Opdringerige pop-upadvertenties. Verlaagde surfsnelheid op het internet.
Verspreidingsmethoden Misleidende pop-upadvertenties, mogelijk ongewenste apps (adware).
Schade Verminderde computerprestaties, browsertracking - privacyschendingen, mogelijke extra malware-infecties.
Verwijdering

Om rednews7.com pop-up verwijderen, adviseren onze malwareonderzoekers om uw computer te scannen met Malwarebytes.
▼ Malwarebytes Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar.

In de meeste gevallen werken de PUA's niet zoals geadverteerd en zijn ze alleen ontworpen om inkomsten te verkrijgen voor hun ontwikkelaars. Dergelijke apps zouden nuttig zijn, verschillende functies bevatten, enzovoort. Met andere woorden, hun ontwikkelaars adverteren ze als legitieme apps. Zoals we in de inleiding al zeiden, downloaden en installeren de meeste mensen dergelijke apps meestal ongewild (per ongeluk).

Hoe werd adware geïnstalleerd op mijn computer?

Meestal veroorzaken de mensen ongewenste downloads en/of installaties wanneer ze per ongeluk (of opzettelijk) klikken op misleidende advertenties die ontworpen zijn om scripts uit te voeren die PUA's downloaden of installeren, of wanneer de ontwikkelaars ongewenste apps opnemen in de setups van andere software. Om de mensen te misleiden tot ongewenste downloads en/of installaties via de setups van andere programma's, verbergen de ontwikkelaars de informatie over de extra opgenomen PUA's in hun instellingen zoals "Geavanceerd", "Aangepast", enzovoort. Helaas laten de mensen die instellingen vaak ongewijzigd. Dit betekent dat ze akkoord gaan met de aanbiedingen om de extra inbegrepen software te downloaden of te installeren.

Hoe de installatie van mogelijk ongewenste applicaties te vermijden?

We raden u af om ​​programma's en bestanden te downloaden/installeren met behulp van kanalen/tools zoals externe downloaders, installatieprogramma's, peer-to-peer netwerken (zoals torrent-clients, eMule), onofficiële websites, enz. De veiligste manier om ze te downloaden is om doorvoor officiële websites te gebruiken. Het is ook belangrijk om de "Aangepast", "Geavanceerd" en andere vergelijkbare instellingen te controleren die beschikbaar zijn in de download- of installatie-instellingen. Vooral als de gedownloade software gratis is. Bovendien zijn er veel opdringerige advertenties die, éénmaal geklikt, de mensen omleiden naar onbetrouwbare websites of die ongewenste downloads/installaties veroorzaken. Dergelijke advertenties worden meestal weergegeven op pagina's met betrekking tot gokken, pornografie, dating voor volwassenen en andere dergelijke pagina's. Om te voorkomen dat een browser advertenties weergeeft en/of schaduwrijke pagina's opent, moet u alle ongewenste apps (extensies, add-ons of plug-ins) verwijderen die erop geïnstalleerd zijn. Als dergelijke software op het besturingssysteem geïnstalleerd is, dan moet deze ook worden verwijderd. Als uw computer al geïnfecteerd is met frauduleuze apps, dan raden we u aan een scan uit te voeren met Malwarebytes om ze automatisch te verwijderen.

De rednews7[.]com website (GIF):

rednews7[.]com website (GIF)

BELANGRIJK! Deze misleidende site vraagt om browsermeldingen in te schakelen.

Voer daarom, voordat u begint, deze stappen uit:

Google Chrome (PC):

 • Klik op de knop Menu (drie punten) in de rechterbovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Instellingen", scroll naar beneden en klik op "Geavanceerd"
 • Scroll omlaag naar het gedeelte "Privacy en beveiliging", selecteer "Inhoudsinstellingen" en vervolgens "Meldingen"
 • Klik op de drie stippen aan de rechterkant van elke verdachte URL en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen"(als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site nogmaals bezoekt, wordt u gevraagd om opnieuw de meldingen in te schakelen)

Schakel pop-up'meldingen uit in Google Chrome webbrowser

Google Chrome (Android):

 • Klik op de menuknop (drie stippen) in de rechterbovenhoek van het scherm en klik op "Instellingen"
 • Scroll naar beneden, klik op "Site-instellingen" en vervolgens op "Meldingen"
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's op en klik ze één voor één aan
 • Selecteer "Meldingen" in het gedeelte "Machtigingen" en klik op "OFF"

Schakel pop-up'meldingen uit in Android Google Chrome webbrowser

Mozilla Firefox:

 • Klik op de knop Menu (drie balken) in de rechterbovenhoek van het scherm
 • Selecteer "Opties" en klik op "Privacy en beveiliging" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm
 • Blader omlaag naar het gedeelte 'Machtigingen' en klik op de knop 'Instellingen' naast 'Meldingen'
 • Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's, klik op het vervolgkeuzemenu en selecteer "Blokkeren"

Schakel pop-up'meldingen uit in Mozilla Firefox webbrowser

Internet Explorer:

 • Klik op de knop Gear in de rechterbovenhoek van het IE-venster
 • Selecteer "Internetopties"
 • Selecteer het tabblad "Privacy" en klik op "Instellingen" onder "Pop-upblokkering"
 • Selecteer hieronder verdachte URL's en verwijder ze één voor één door op de knop "Verwijderen" te klikken

Schakel pop-up'meldingen uit in Internet Explorer webbrowser

Microsoft Edge:

 • Klik op de menuknop (drie punten) in de rechterbovenhoek van het Edge-venster
 • Scroll naar beneden, vind en klik op "Instellingen"
 • Blader weer naar beneden en klik op "Geavanceerde instellingen bekijken"
 • Klik op 'Beheren' onder 'Meldingen'
 • Klik op de schakelaar onder elke verdachte website

Schakel pop-up'meldingen uit in Microsoft Edge webbrowser

Safari (Mac):

 • Klik op de knop "Safari" onder aan het scherm en selecteer "Voorkeuren"
 • Selecteer het tabblad "Websites" en selecteer vervolgens het gedeelte "Meldingen" in het linker deelvenster
 • Controleer op verdachte URL's en pas de optie 'Weigeren' toe voor elke URL

Scahekel pop-up'meldingen uit in Safari webbrowser

rednews7.com pop-up onmiddellijk en automatisch verwijderen: Het handmatig verwijderen van malware kan een lang en gecompliceerd proces zijn, en soms is hier professionele computerkennis voor nodig. Malwarebytes is een professionele tool voor het automatisch verwijderen van malware, en is aanbevolen voor het verwijderen van rednews7.com pop-up. Download het door op de knop hieronder te klikken:
Malwarebytes DOWNLOADEN De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Adware verwijderen:

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

Windows XP gebruikers:

Toegang

Klik Start, kies Instellingen en klik op Controle Paneel. Zoek en klik op Programma's toevoegen of verwijderen.

Windows 10, Windows 8 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Mac OSX gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

rednews7[.]com adware deinstalleren via Configuratiescherm

In het programma's verwijderen-scherm zoek je naar mogelijk ongewenste applicaties, selecteer deze verwijzingen en klik op "Deïnstalleren" of "Verwijderen".

Na het verwijderen van de mogelijk ongewenste applicatie die de browserdoorverwijzingen naar rednews7[.]com veroorzaakt, scant u best uw computer op enige overblijvende onderdelen of mogelijke malware besmettingen. Gebruik daarvoor aanbevolen malware verwijderingssoftware.

Verwijder de adware uit internet browsers:

Video die toont hoe mogelijke ongewenste browser add-ons te verwijderen:

Internet Explorer logoVerwijder de kwaadaardige add-ons uit Internet Explorer:

Verwijdering rednews7[.]com ads uit Internet Explorer stap 1

Klik op het "tandwiel" icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer) selecteer "Beheer Add-ons". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdacht lijkende browser extensies en schakel deze uit.

Verwijdering rednews7[.]com ads uit Internet Explorer stap 2

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van rednews7.com pop-up dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Google Chrome logoVerwijder de kwaadaardige extensies uit Google Chrome:

Verwijdering rednews7[.]com ads uit Google Chrome stap 1

Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer 'Meer hulpprogramma's' en klik op 'Extensies'. Zoek onlangs geïnstalleerde verdachte browser-add-ons en verwijder ze.

Verwijdering rednews7[.]com ads uit Google Chrome stap 2

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van rednews7.com pop-up, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder de kwaadaardige plug-ins uit Mozilla Firefox:

Verwijdering rednews7[.]com ads uit Mozilla Firefox stap 1

Klik op het Firefox menu firefox menu icon (in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm) selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies" en verwijder alle recent geïnstalleerde en verdachte browser plug-ins.

Verwijdering rednews7[.]com ads uit Mozilla Firefox stap 2

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van rednews7.com pop-up kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Verwijder adware uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is, klik op het Safari menu en selecteer Voorkeuren….

Verwijder adware uit Safari - 2

In het geopende venster klik je op Extensies, zoek naar recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze en klik op Verwijderen.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Verwijder adware uit Safari - 3

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Verwijder adware uit Safari - 4

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 1

Klik op het menu-icoon in Edge Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), kiest u "Extensies". Zoek recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons en klik op "Verwijderen" (onder hun naam).

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 2

Optionele methode:

Als u problemen blijft ondervinden met het verwijderen van de rednews7.com pop-up, herstel dan de instellingen van uw Microsoft Edge browser. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu kiest u  Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Kies Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de instellingen van Microsoft Edge wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

 • Als dat niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies om de Microsoft Edge browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting adware programmaDe meeste adware of mogelijk ongewenste applicaties infiltreren internetbrowsers van gebruikers via gratis software downloads. Merk op dat de veiligste bron voor het downloaden van gratis software de website van de ontwikkelaar is. Om de installatie van adware te vermijden wees je best erg oplettend met het downloaden of installeren van gratis software.Bij het installeren van het reeds gedownloaden gratis programma kies je best de aangepast of geavanceerde installatie-opties - deze stap zal zlle mogelijk ongewenste applicaties aan het licht brengen die werden geïnstalleerd samen met het gekozen gratis programma.

Hulp bij de verwijdering:
Als je problemen ervaart bij pogingen om rednews7.com pop-up van je computer te verwijderen, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over rednews7.com pop-up of z'n verwijdering, gelieve je kennis dan te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/16278-rednews7-com-ads

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
rednews7.com pop-up QR code
Een QR code (Quick Response Code) is een code die door toestellen kan gelezen worden en die URL's en andere informatie bevat. Deze code kan gelezen worden met de camera van een smartphone of tablet. Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van rednews7.com pop-up op je mobiele toestel.
Door ons aanbevolen:

Maak vandaag nog komaf met rednews7.com pop-up

▼ VERWIJDER DEZE NU met Malwarebytes

Platform: Windows

Oordeel van de redactie over Malwarebytes:
Zeer goed!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Malwarebytes kopen. Beperkte proefperiode van 14 dagen beschikbaar.