FacebookTwitterLinkedIn

Advertenties door Triangle Trail

Ook bekend als: Advertenties door Triangle Trail
Type: Adware
Schadeniveau: Medium

Triangle Trail verwijderingsinstructies

Wat is Triangle Trail?

Triangle Trail is een misleidende browser extensie identiek aan SmartShop, Money Viking en tientallen andere mogelijk ongewenste programma's ontwikkeld door SuperWeb LLC. Triangle Trail claimt tijd en geld te laten besparen tijdens het online shoppen - "We zijn gepassioneerd over het verbeteren van het web en het leveren van de beste tools om je surfervaring te verbeteren, van zoeken op het web tot het vergelijken van  online deals en het vinden van de beste prijzen. We hebben al onze geweldige ideeën gecombineerd in het Triangle Trail produktpakket, een GRATIS set tools die je surfervaring... beter maken!". Deze valse beloftes verleiden gebruikers vaak tot het idee dat Triangle Trail een legitiem programma is. Echter door z'n frauduleuze gedrag (stiekeme installatie, het vertonen van intrusieve advertenties, het bespioneren van surfactiviteit op internet) wordt Triangle Trail geklasseerd als zijnde adware en een mogelijk ongewenst programma (PUP).

Triangle Trail adware

Dit mogelijk ongewenste programma genereert pop-ups, prijsvergelijkingen, banners, interstitiële, transitionele, volledige pagina-, zoek-, kortingsbon- en andere gelijkaardige intrusieve online advertenties. Om dit te bereiken gebruiken de ontwikkelaars van Triangle Trail een 'virtuele laag' die de plaatsing van grafische inhoud door derden toelaat op elke websites. Door het verbergen van de onderliggende inhoud verstoren deze advertenties door derden de surfervaring op internet. Verder verwijzen sommige gebruikers door naar kwaadaardige websites - het klikken erop is riskant en kan leiden tot verdere besmettingen met adware of malware. Onderzoek bewijst dat Triangle Trail verschillende surfgerelateerde gegevens verzamelt zoals IP adressen, unieke identificatie nummers, URL's van bezochte websites, bekeken pagina's, zoekopdrachten enz. Deze informatie kan onbelangrijk lijken, ze zal echter persoonlijk identificeerbare details bevatten die SuperWeb LLC met derden deelt. Er is een grote kans dat persoonlijke data misbruikt zal worden om inkomsten te genereren. Dit kan leiden tot ernstige schendingen van de privacy of zelfs identiteitsdiefstal. Daarom zou Triangle Trail onmiddelijk moeten verwijderd worden.

Triangle Trail privacybeleid aangaande data-inzameling:

We delen of verkopen je niet publieke persoonlijke informatie enkel met niet-geaffilieerde derden wanneer we geloven dat dit is toegelaten door dit privacybeleid of door uzelf. Bijkomend kan het bedrijf je persoonlijke informatie ook verkopen aan onze moeder- dochter of geaffilieerde bedrijven en dat zonder enige beperking.

Hoe werd Triangle Trail geïnstalleerd op mijn computer?

Triangle Trail heeft een officiële download website, veel gebruikers installeren deze applicatie echter onbedoeld doordat ze niet goed genoeg opletten bij het downloaden en installeren van software. Ontwikkelaars verbergen de mogelijk ongewenste programma's zoals Triangle Trail onder de 'Aangepaste/Geavanceerde' instellingen. Door het overhaasten van de download- en installatieprocessen installeren gebruikers vaak onbedoeld frauduleuze software en stellen zo hun systemen bloot aan een risico op verdere besmettingen of ze brengen hun privacy in gevaar.

Hoe vermijd je de installatie van mogelijk ongewenste applicaties?

Om de installatie van adware-type programma's te vermijden zou je erg oplettend moeten zijn tijdens de download- en installatieprocessen. Analyseer nauwgezet alle download- en installatieprocessen. Analyseer deze met behulp van de 'Aangepaste' of 'Geavanceerde' instellingen want mogelijk ongewenste programma's worden meestal onder die instellingen verborgen.

Misleidende gratis software installer gebruikt voor de verspreiding van Triangle Trail adware:

Triangle Trail adware installer

Triangle Trail adware genereert intrusieve online advertenties (aangeduid als 'Ads by Triangle Trail'):

Triangle Trail advertenties voorbeeld 1 Triangle Trail advertenties voorbeeld 2 Triangle Trail advertenties voorbeeld 3 Triangle Trail advertenties voorbeeld 4

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Triangle Trail adware verwijdering:

Windows 10 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

macOS (OSX) gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

Triangle Trail adware verwijdering via het Controle Paneel

In het programma's verwijderen-scherm zoek je naar "Triangle Trail" selecteer deze verwijzing en klik op "Deïnstalleren" of "Verwijderen".

Na het verwijderen van dit mogelijk ongewenste programma dat Money Viking advertenties veroorzaakt scan je best je computer op enige overgebleven onderdelen of mogelijke besmettingen met malware. Om je computer te scannen gebruik je best aanbevolen malware verwijderingssoftware.

Verwijder de Triangle Trail adware uit je internet browsers:

Video die toont hoe mogelijk ongewenste browser add-ons te verwijderen:

Internet Explorer logoVerwijder de kwaardaardige add-ons uit Internet Explorer:

Verwijder  de Triangle Trail advertenties uit Internet Explorer stap 1

Klik op het tandwiel-icoon Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer), selecteer "Beheer Add-ons". Zoek naarr "Triangle Trail", selecteer deze verwijzing en klik op "Verwijderen"

Verwijder de Triangle Trail advertenties uit Internet Explorer stap 2

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van advertenties door triangle trail dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Google Chrome logoVerwijder de kwaadaardige extensies uit Google Chrome:

Verwijder de Triangle Trail advertenties uit Google Chrome stap 1

Klik op het Chrome menu icoonGoogle Chrome options icon(rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Instellingen" en klik op "Extensies". Zoek naar "Triangle Trail", selecteer deze verwijzing en klik op een prullenbak-icoon.

Verwijder de Triangle Trail advertenties uit Google Chrome stap 2

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van advertenties door triangle trail, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder de kwaadaardige plugins uit Mozilla Firefox:

Verwijder de Triangle Trail advertenties uit Mozilla Firefox stap 1

Klik op het Firefox menufirefox menu icon(in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm), selecteer "Add-ons." Klik op "Extensies" en in het geopende scherm verwijder je "Triangle Trail".

Verwijder de Triangle Trail advertenties uit Mozilla Firefox stap 2

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van advertenties door triangle trail kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Verwijder adware uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is, klik op het Safari menu en selecteer Voorkeuren….

Verwijder adware uit Safari - 2

In het geopende venster klik je op Extensies, zoek naar recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze en klik op Verwijderen.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Verwijder adware uit Safari - 3

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Verwijder adware uit Safari - 4

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 1

Klik op het menu-icoon in Edge Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), kiest u "Extensies". Zoek recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons en klik op "Verwijderen" (onder hun naam).

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 2

Optionele methode:

Als u problemen blijft ondervinden met het verwijderen van de advertenties door triangle trail, herstel dan de instellingen van uw Microsoft Edge browser. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu kiest u  Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Kies Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de instellingen van Microsoft Edge wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

  • Als dat niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies om de Microsoft Edge browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting adware programmaDe meeste adware of mogelijk ongewenste applicaties infiltreren internetbrowsers van gebruikers via gratis software downloads. Merk op dat de veiligste bron voor het downloaden van gratis software de website van de ontwikkelaar is. Om de installatie van adware te vermijden wees je best erg oplettend met het downloaden of installeren van gratis software.Bij het installeren van het reeds gedownloaden gratis programma kies je best de aangepast of geavanceerde installatie-opties - deze stap zal zlle mogelijk ongewenste applicaties aan het licht brengen die werden geïnstalleerd samen met het gekozen gratis programma.

Hulp bij de verwijdering:
Als je problemen ervaart bij pogingen om advertenties door triangle trail van je computer te verwijderen, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over advertenties door triangle trail of z'n verwijdering, gelieve je kennis dan te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/9648-ads-by-triangle-trail

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
Advertenties door Triangle Trail QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Advertenties door Triangle Trail op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.