FacebookTwitterLinkedIn

Advertenties door Blazer Deals

Ook bekend als: Blazer Deals adware
Type: Adware
Schadeniveau: Medium

Blazer Deals verwijderingsinstructies

Wat is Blazer Deals?

Volgens de ontwikkelaars (SuperWeb LLC) is Blazer Deals een handige browser extensie die de surfkwaliteit op internet voor gebruikers ala verbeteren door het tonen van kortingsbonnen, prijsvergelijkingen en gelijkaardige functies - "We zijn gepassioneerd door het verbeteren van het web door je de beste tools te bieden om je surfervaring te verbeteren, van zoeken op het web tot het vergelijken van de beste online deals om de beste prijzen te vinden. We hebben al onze geweldige ideeën verzameld in de Blazer Deals software, een GRATIS set tools die je surfervaring... beter zullen maken!". Op het eerste zicht kan zulke functionaliteit legitiem lijken maar niettemin is de waarheid dat Blazer Deals een mogelijk ongewenst programma (PUP) is en een adware. Er zijn enkele redenen voor deze negatieve associaties zoals stiekeme installaties, het vertonen van intrusieve advertenties en het monitoren van de surfactiviteit op internet.

Blazer Deals adware

Deze applicatie levert een grote verscheidenheid aan soorten advertenties zoals bijvoorbeeld pop-ups, banners, coupons, interstitiële, transitionele, volledige pagina- en andere gelijkaardige advertenties. Om dit te bereiken gebruikt SuperWeb LLC een virtuele laag die toelat de content (grafische) van derden over elke door de gebruiker bezochte website te plaatsen. Door het vertonen van advertenties vermindert Blazer Deals merkelijk de surfervaring op internet want deze advertenties verbergen de onderliggende inhoud en de gebruiker wordt continu gedwongen erop te klikken. Wanneer erop geklikt wordt zullen de advertenties gewoonlijk doorverwijzen naar e-commerce websites (bvb. online stores). Hoewel er ook een kans bestaat dat de gebruiker zal doorverwezen worden aar een frauduleuze website die besmettelijke inhoud bevat. Het klikken op de advertentie is dus gevaarlijk en kan leiden tot risicovolle besmettingen met adware of malware. Bijkomend registreert deze applicatie ook de surfactiviteit op internet en verzamelt ze verschillende gegevens zoals het Internet Protocol (IP) adres, bezochte websites, bekeken pagina's, zoekopdrachten en andere. Merk op dat de verzamelde data nooit persoonlijk identificeerbare informatie zal bevatten. Daardoor, omdat de ontwikkelaars deze info later delen met derden kan het geïnstalleerd hebben van Blazer Deals op je computer leiden tot ernstige schendingen van de privacy of zelfs identiteitsdiefstal. Om deze redenen is het aanbevolen dat je Blazer Deals werwijdert.

Blazer Deals Privacybeleid aangaande dataverzameling:

We delen of verkopen je niet-persoonlijke informatie enkel aan niet-geaffilieerde derden als we geloven dat dit toegelaten wordt door jou of door dit privacybeleid. Bijkomend kan het Bedrijf je persoonlijke informatie delen met ons moeder- dochter- of partnerbedrijf en dat zonder enig voorbehoud.

Blazer Deals is niet de enige browser add-on die werd ontwikkeld door dit bedrijf. SuperWeb LLC heeft honderden frauduleuze applicaties uitgegeven die compleet identiek zijn (bvb. Wander Burst, Swift Record, Giants Galaxy). Hoewel deze applicaties claimen de gebruiker nuttige functies te leveren zijn ze compleet nutteloos. Browser plug-ins ontwikkeld door SuperWeb LLC worden ontwikkeld om inkomsten te genereren door het vertonen van intrusieve online advertenties en het verzamelen van persoonlijk identificeerbare informatie. Hierdoor biedt het geen echte waarde voor de gebruikers.

Hoe werd Blazer Deals geïnstalleerd op mijn computer?

Blazer Deals, net als andere extensies ontwikkeld door dit bedrijf, wordt verspreid als een misleidende software marketing methode genaamd 'bundling'. Het infiltreert dus het systeem zonder om toestemming te vragen. Bundelen is een undercover installatie van bijkomende applicaties samen met de door de gebruiker gekozen apps. De ontwikkelaars zijn zich ervan bewust dat de gebruikers onoplettend zijn tijdens het downloaden en installeren van software en dus maken ze hier misbruik van door het verbergen van applicaties onder de 'Aangepaste' of 'Geavanceerde' instellingen. Het probleem is dat de meeste gebruiker de download en installatieprocessen overhaasten en de meeste stappen overslaan, waaronder de vermelde instellingen, en daardoor installeren ze de frauduleuze applicaties zonder het te beseffen.

Hoe vermijd je de installatie van mogelijk ongewenste applicaties?

Download altijd de gewenste software uit betrouwbare bron - gewoonlijk de officiële website. Echter als je gaat downloaden van een freeware download website via een download manager, observeer dan nauwgezet elke stap en weiger alle aanbiedingen om bijkomende apps te installeren. Verder zou gedownloade software altijd moeten geïnstalleerd worden met de 'Aangepaste' of 'Geavanceerde' instellingen, anders zullen valse applicaties verborgen blijven en zal je deze niet kunnen annuleren.

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Blazer Deals adware verwijdering:

Windows 10 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

macOS (OSX) gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

Blazer Deals adware verwijdering via het Controle Paneel

In het programma's verwijderen-scherm zoek je naar "Blazer Deals" selecteer deze verwijzing en klik op "Deïnstalleren" of "Verwijderen".

Na het verwijderen van dit programma dat Blazer Deals advertenties veroorzaakt scan je best je computer op enige overgebleven onderdelen of mogelijke besmettingen met malware. Om je computer te scannen gebruik je best aanbevolen malware verwijderingssoftware.

Verwijder de Blazer Deals adware uit je internet browsers:

Video die toont hoe mogelijk ongewenste browser add-ons te verwijderen:

Internet Explorer logoVerwijder kwaadaardige add-ons uit Internet Explorer:

Verwijder de Blazer Deals advertenties uit Internet Explorer stap 1

Klik op het "tandwiel" icoonInternet Explorer options icon(in de rechterbovenhoek van Internet Explorer) selecteer "Beheer Add-ons". Zoek naar recent geïnstalleerde verdachte plug-ins en schakel deze uit.

Verwijder de Blazer Deals advertenties uit Internet Explorer stap 2

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van blazer deals adware dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Google Chrome logoVerwijder de kwaadaardige extensies uit Google Chrome:

Verwijder de Blazer Deals advertenties uit Google Chrome stap 1

Klik op het Chrome menu icoonGoogle Chrome options icon(rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Instellingen" en klik op "Extensies". Zoek naar "Blazer Deals", selecteer deze verwijzing en klik op een prullenbak-icoon.

Verwijder de Blazer Deals advertenties uit Google Chrome stap 2

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van blazer deals adware, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder kwaadaardige plugins uit Mozilla Firefox:

Verwijder de Blazer Deals advertenties uit Mozilla Firefox stap 1

Klik op het Firefox menufirefox menu icon(in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm), selecteer "Add-ons." Klik op "Extensies" en in het geopende scherm verwijder je "Blazer Deals".

Verwijder de Blazer Deals advertenties uit Mozilla Firefox stap 2

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van blazer deals adware kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Verwijder adware uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is, klik op het Safari menu en selecteer Voorkeuren….

Verwijder adware uit Safari - 2

In het geopende venster klik je op Extensies, zoek naar recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze en klik op Verwijderen.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Verwijder adware uit Safari - 3

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Verwijder adware uit Safari - 4

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 1

Klik op het menu-icoon in Edge Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), kiest u "Extensies". Zoek recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons en klik op "Verwijderen" (onder hun naam).

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 2

Optionele methode:

Als u problemen blijft ondervinden met het verwijderen van de blazer deals adware, herstel dan de instellingen van uw Microsoft Edge browser. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu kiest u  Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Kies Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de instellingen van Microsoft Edge wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

  • Als dat niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies om de Microsoft Edge browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting adware programmaDe meeste adware of mogelijk ongewenste applicaties infiltreren internetbrowsers van gebruikers via gratis software downloads. Merk op dat de veiligste bron voor het downloaden van gratis software de website van de ontwikkelaar is. Om de installatie van adware te vermijden wees je best erg oplettend met het downloaden of installeren van gratis software.Bij het installeren van het reeds gedownloaden gratis programma kies je best de aangepast of geavanceerde installatie-opties - deze stap zal zlle mogelijk ongewenste applicaties aan het licht brengen die werden geïnstalleerd samen met het gekozen gratis programma.

Hulp bij de verwijdering:
Als je problemen ervaart bij pogingen om blazer deals adware van je computer te verwijderen, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over blazer deals adware of z'n verwijdering, gelieve je kennis dan te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/9238-ads-by-blazzer-deals

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
Blazer Deals adware QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Blazer Deals adware op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.