Ads by The Results Hub

Ook bekend als: The Results Hub adware
Type: Adware
Verspreiding: Laag
Schadeniveau: Medium

The Results Hub verwijderingsinstructies

Wat is The Results Hub?

The Results Hub app (zoals ontwikkeld door Candle Jar) wordt voorgesteld als een legitieme browser add-on die het surfen op internet zou moeten verbeteren door geavanceerde zoekfuncties toe te voegen. Een reguliere gebruiker kan dit handig en legitiem vinden maar in feite is The Results Hub niets meer dan een mogelijk ongewenst programma en en een adware. Door de misleidende software marketing methode die gebruikt wordt om deze bogusapplicatie te verspreiden, genaamd 'bundling', installeren gebruikers vaak onbedoeld zelf deze app. Bundelen laat ontwikkelaars toe hun (meestal frauduleuze) applicaties te verspreiden samen met reguliere apps en het is de moeite te vermelden dat The Results Hub gewoonlijk verspreid wordt samen met gratis software downloadbaar op freeware download websites. Als een typische adware begint The Results Hub onmiddelijk na infiltratie van Internet Explorer, Google Chrome en Mozilla Firefox browsers irritante online advertenties te leveren en de surfactiviteit op internet van gebruikers te volgen.

The Results Hub vertoont vooral banners, pop-ups, zoek-, en couponadvertenties. Hoewel de gegenereerde advertenties onschadelijk lijken kunnen ze eigenlijk doorverwijzen naar frauduleuze websites en zo je computer blootstellen aan besmetting. Bijkomend wordt de surfactiviteit op internet van gebruikers continu gemonitord doordat The Results Hub informatie registreert zoals Internet Protocol (IP) adressen (gebruikt om demografische locatie te bepalen), bezochte websites, zoekopdrachten, bekeken pagina's enz. Er is een grote kans dat de verzamelde informatie persoonlijke details kan bevatten en daardoor zou het gedrag van deze app wel eens kunnen leiden tot schending van de privacy of zelfs identiteitsdiefstal. The Results Hub is niet de enige applicatie ontwikkeld door SuperWeb LLC. Er zijn honderden identieke maar verschillende genaamde applicaties vrijgegeven door dit bedrijf, bijvoorbeeld Square Corner, Cooking up Coupons, Razor Web. Elk daarvan biedt de gebruiker 'nuttige functies' die uiteindelijk compleet nutteloos blijken. Hun eigenlijke doel is immers het genereren van inkomsten door het vertonen van irritante online advertenties en het delen van de verzamelde data met externe partijen. Het is je ten zeerste aanbevolen Resuls Hub van je systeem te verwijderen.

The Results Hub adware

Adware-achtige applicaties (waaronder The Results Hub) worden meestal verspreid via download managers op freeware download websites zoals soft32.com, softonic.com, downloads.com en vele andere. Deze sites verdienen geld met hun serververkeer en gratis diensten via download cliënten die het downloadproces zouden moeten vergemakkelijken. Echter, hun eigenlijke doel (van de download cliënten) is het aanbieden aan de gebruiker om bijkomende programma's te installeren, samen met de gekozen apps. Deze zouden zogezegd compleet origineel en virusvrij zijn en toch blijken de meeste na inspectie adware of malware te zijn. Om de installatie van The Results Hub en andere gelijkaardige adware te vermijden zouden gebruikers goed elke stap in de gratis software download procedure moeten vermijden en er zeker van zijn dat enkel de gekozen applicatie wordt gedownload. Daarbij, alle software gedownload van het internet moet geïnstalleerd worden met de 'Aangepaste' of 'Geavanceerde' instellingen, anders zal je niet de verborgen applicaties die mee geïnstalleerd worden te zien krijgen en zal je deze dus ook niet kunnen afwijzen. Als je The Results Hub geïnstalleerd hebt dan zal volgende gids je helpen dit probleem te elimineren. the following guide will help you to eliminate this problem.

The Results Hub adware installer setup:

The Results Hub adware installer

Misleidende gratis software installer gebruikt voor de verspreiding van The Results Hub adware:

Misleidende The Results Hub installer

The Results Hub adware onmiddellijk en automatisch verwijderen: Het handmatig verwijderen van malware kan een lang en gecompliceerd proces zijn, en soms is hier professionele computerkennis voor nodig. Spyhunter is een professionele tool voor het automatisch verwijderen van malware, en is aanbevolen voor het verwijderen van The Results Hub adware. Download het door op de knop hieronder te klikken:
Spyhunter DOWNLOADEN De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om malware te verwijderen moet je een volledige versie kopen van Spyhunter. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

The results hub adware verwijdering:

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

Windows XP gebruikers:

Toegang

Klik Start, kies Instellingen en klik op Controle Paneel. Zoek en klik op Programma's toevoegen of verwijderen.

Windows 10, Windows 8 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Mac OSX gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

the results hub adware verwijdering via het Controle Paneel

In het programma's verwijderen-scherm zoek je naar "The Results Hub", selecteer deze verwijzing en klik op "Deïnstalleren" of "Verwijderen".

Na het verwijderen van dit mogelijk ongewenste programma dat The Results Hub advertenties veroorzaakt scan je best je computer op enige overgebleven onderdelen of mogelijke besmettingen met malware. Om je computer te scannen gebruik je best aanbevolen malware verwijderingssoftware.

Verwijder the results hub adware uit internet browsers:

Video die toont hoe mogelijk ongewenste browser add-ons te verwijderen:

Internet Explorer logoVerwijder de kwaadaardige add-on uit Internet Explorer:

Verwijder The Results Hub advertenties uit Internet Explorer stap 1

Klik op het "tandwiel" icoonInternet Explorer options icon(in de rechterbovenhoek van Internet Explorer) selecteer "Beheer Add-ons". Zoek naar "SuperClick"  en schakel deze uit.

Verwijder The Results Hub advertenties uit Internet Explorer stap 2

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van the results hub adware dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Google Chrome logoVerwijder de kwaadaardige extensies uit Google Chrome:

Verwijder The Results Hub advertenties uit Google Chrome stap 1

Klik op het Chrome menu icoonGoogle Chrome options icon(rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Instellingen" en klik op "Extensies". Zoek naar "The Results Hub", selecteer deze verwijzing en klik op een prullenbak-icoon.

Verwijder The Results Hub advertenties uit Google Chrome stap 2

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van the results hub adware, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder kwaadaardige plugins uit Mozilla Firefox:

Verwijder The Results Hub advertenties uit Mozilla Firefox stap 1

Klik op het Firefox menufirefox menu icon(in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm), selecteer "Add-ons." Klik op "Extensies" en in het geopende scherm verwijder je "The Results Hub 2.0.5631.26447".

Verwijder The Results Hub advertenties uit Mozilla Firefox stap 2

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van the results hub adware kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Verwijder adware uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is, klik op het Safari menu en selecteer Voorkeuren….

Verwijder adware uit Safari - 2

In het geopende venster klik je op Extensies, zoek naar recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze en klik op Verwijderen.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Verwijder adware uit Safari - 3

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Verwijder adware uit Safari - 4

Microsoft Edge logoVerwijder de kwaadardige add-ons uit Microsoft Edge:

Browser hijackers verwijderen uit Microsoft Edge stap 1

Klik op het icoon met de drie horizontale puntjes edge more icon (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), selecteer "Extensies". Zoek naar recent geïnstalleerde en verdachte extensies, klik erop met de rechtermuisknop en klik op "Verwijderen".

Browser hijackers uit Microsoft Edge verwijderen stap 2

Optionele methode:

Klik op het icoon met de drie horizontale puntjes edge more icon (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge herstellen stap 1

In het geopende tabblad klik je op de "Kies wat te wissen"-knop.

Microsoft Edge herstellen stap 2

Klik op Meer tonen en selecteer alles, klik vervolgens op de "Wissen"-knop.

Microsoft Edge herstellen stap 3

  • Als dit niet werkt, gelieve dan deze alternatieve instructies te volgen om de Microsoft Edgd browser te herstellen.

Samenvatting:

Samenvatting adware programmaDe meeste adware of mogelijk ongewenste applicaties infiltreren internetbrowsers van gebruikers via gratis software downloads. Merk op dat de veiligste bron voor het downloaden van gratis software de website van de ontwikkelaar is. Om de installatie van adware te vermijden wees je best erg oplettend met het downloaden of installeren van gratis software.Bij het installeren van het reeds gedownloaden gratis programma kies je best de aangepast of geavanceerde installatie-opties - deze stap zal zlle mogelijk ongewenste applicaties aan het licht brengen die werden geïnstalleerd samen met het gekozen gratis programma.

Hulp bij de verwijdering:
Als je problemen ervaart bij pogingen om the results hub adware van je computer te verwijderen, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over the results hub adware of z'n verwijdering, gelieve je kennis dan te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/9064-ads-by-the-results-hub

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
The Results Hub adware QR code
Een QR code (Quick Response Code) is een code die door toestellen kan gelezen worden en die URL's en andere informatie bevat. Deze code kan gelezen worden met de camera van een smartphone of tablet. Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van The Results Hub adware op je mobiele toestel.
Door ons aanbevolen:

Maak vandaag nog komaf met The Results Hub adware

▼ VERWIJDER DEZE NU met Spyhunter

Platform: Windows

Oordeel van de redactie over Spyhunter:
Zeer goed!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om malware te verwijderen moet je een volledige versie kopen van Spyhunter.