FacebookTwitterLinkedIn

AntiVirus Pro 2017

Ook bekend als: AntiVirus Pro 2017 fraude
Schadeniveau: Hoog

AntiVirus Pro 2017 verwijderingsinstructies

Wat is AntiVirus Pro 2017?

AntiVirus Pro 2017 is een valse antivirus software gemaakt door cybercriminelen met de intentie de gebruiker te verleiden tot het aankopen van de volledige versie. Deze dubieuze applicatie installeert zich in stilte op het systeem via Trojans, valse downloads en kwaadaardige websites. Na infiltratie meldt AntiVirus Pro 2017 onmiddelijk dat het systeem besmet is met verschillende risicovolle virussen. Vervolgens begint het berichten te vertonen die stellen dat de computer risico loopt en wordt de gebruiker met nadruk aangeraden deze valse antivirus-software te upgraden naar de volledige versie die in staat is deze bedreigingen te elimineren. Echter, deze software is oplichting, het imiteert de detectie van computerbesmettingen die eigenlijk niet bestaan en het kopen van de volledige versie staat dan ook gelijk aan het sturen van je geld naar cybercriminelen.

De ontwikkelaars van deze valse applicatie richten zich erop de gebruiker bang te maken dat z'n systeem in gevaar is vanwege beveiligingsproblemen. Het doel is nietsvermoedende gebruikers te misleiden zodat ze een licentiesleutel kopen om AntiVirus Pro 2017 te kunnen activeren. Als je gemerkt hebt dat dit programma een systeemscan uitvoert dan is je computer besmet met een vals antivirusprogramma. Je zou nooit mogen betalen voor de volledige versie van AntiVirus Pro 2017 en deze valse applicatie zou je best zo snel mogelijk verwijderen.

AntiVirus Pro 2017 vals antivirus programma

Zoals eerder vermeld is deze frauduleuze applicatie slechts een imitatie van een legitiem antivirus programma en daarom mag het niet vertrouwd worden. AntiVirus Pro 2017 vertoont valse beveiligingswaarschuwingen naast lijsten van gedetecteerde malware om zo de gebruiker te misleiden en hem of haar te doen geloven dat z'n systeem besmet werd met allerlei virussen. Dit soort valse antivirusprogramma's (eerdere versies waren AntiVirus Pro 2015, Antivirus Plus 2014, Smart Security genoemd) installeert gewoonlijk door gebruik te maken van verscheidene zwakke punten in de beveiliging van de computers van z'n slachtoffers. Cybercriminelen gebruiken ook besmette e-mailbijlages en P2P-netwerken om hun frauduleuze antivirus programma's te verspreiden. Niettemin kan dit vermeden worden door alle software en het besturingssysteem bijgewerkt te houden en ook door echt antispyware en antivirusprogramma's te gebruiken. Wees je ervan bewust dat na de infiltratie in het systeem AntiVirus Pro 2017 de taakbeheerder van het besturingssysteem uitschakelt en het gebruik van internetbrowsers onmogelijk maakt, wat de verwijdering van deze oplichterij nog moeilijker maakt. Als je computer besmet werd door deze valse applicatie dan zullen de geleverde instructies je doorheen de verwijdering gidsen.

AntiVirus Pro 2017 voert een valse computerbeveiligingsscan uit en rapporteert niet bestaande malware besmettingen:

AntiVirus Pro 2017 voert een valse computer scan uit

AntiVirus Pro 2017 imiteert verschillende functies van legitieme antivirus programma's ('Privacy Keeper', 'Firewall' en  'Updates'):

AntiVirus Pro 2017 valse privacy beschermer AntiVirus Pro 2017 valse firewall AntiVirus Pro 2017 valse updates

AntiVirus Pro 2017 genereert valse beveiligingswaarschuwingen:

AntiVirus Pro 2017 valse waarschuwing voorbeeld 2 AntiVirus Pro 2017 valse waarschuwing voorbeeld 1 AntiVirus Pro 2017 fake alert sample 3

“Beveiligingswaarschuwing - Kwaadaardig programma ontdekt. Klik hier om je computer te beschermen.”

 

“Firewall Waarschuwing, verborgen bestandsoverdracht naar host op afstand werd ontdekt - Antivirus Pro 2017 heeft een lek ontdekt van je bestanden op internet. We bevelen ten zeerste aan de aanval onmiddelijk te blokkeren”

 

“Antivirus Pro 2017 heeft 57 nutteloze en ONGEWENSTE bestanden ontekt op je computer! - Mogelijk gevaarlijke bestanden werden op je systeem gevonden tijdens de laatste scan. Het is ten zeerste aanbevolen deze onmiddelijk te verwijderen.”

AntiVirus Pro 2017 vraagt de gebruiker te betalen (€59.99 voor één jaar en €88.99 voor een abonnement van 3 jaar) voor een volledige versie om zo de valse computerbedreigingen te kunnen elimineren:

AntiVirus Pro 2017 betaling AntiVirus Pro 2017 betaling 2

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

AntiVirus Pro 2017 verwijdering via Veilige Modus met Netwerk:

Windows 7 gebruikers:

Start je computer in Veilige Modus. Klik Start, Klik Uitschakelen, Klik Herstarten, Klik OK. ijdens het opstartproces van je computer druk je verschillende keren op de F8 toets op je toetsenbord tot het Geavanceerde Opties menu van Windows verschijnt. Dan selecteer je Veilige Modus met netwerk uit de lijst en druk je op ENTER.

Veilige modus met netwerk

Video die toont hoe Windows 7 te starten in "Veilige Modus met Netwerk":

Na het opstarten van je computer in Velige Modus met Netwerk, probeer je de aanbevolen anti-malware software te downloaden en uit te voeren. Als de download geblokkeerd wordt volg dan de instructies hieronder.

Windows 8 gebruikers:

Windows 8 gebruikers: Ga naar het Windows 8 Startscherm, type Geavanceerd, in de zoekresultaten selecteer je Instellingen. Klik op de 'Geavanceerde opstartopties, in het geopende "Algemene PC Instellingen"-scherm selecteer je Geavanceerde Opstart. Klik op de "Herstart Nu"-knop. Je computer zal herstarten in het "Geavanceerde Opstart optie-menu". Klik op de "Problemen Oplossen"-knop en dan op de knop "Geavanceerde Opties". In het scherm met geavanceerde opties klik je op "Opstart Instellingen". Klik op de "Herstarten"-knop. Je PC zal herstarten in het scherm met de Opstart-instellingen. Druk op "5" om in Veilige Modus met Netwerk te starten.

Windows 8 Veilige Modus Met Netwerk

Video die toont hoe Windows 8 te starten in "Veilige Modus met Netwerk":

Na het opstarten van je computer in Velige Modus met Netwerk, probeer je de aanbevolen anti-malware software te downloaden en uit te voeren. Als de download geblokkeerd wordt volg dan de instructies hieronder.

Om de verwijdering van Antivirus Pro 2017 minder moeilijk te maken kan je proberen een teruggevonden registratiesleutel in te geven. Klik op de "krijg nu volledige bescherming"-knop die zich bevindt in de linkerbenedenhoek van het hoofdscherm. Voer een valse e-mailadres in en deze registratiesleutel:

Y65RAW-T87FS1-U2VQF7A

AntiVirus Pro 2017 registratieproces:

Klik op 'Krijg nu volledige bescherming':

AntiVirus Pro 2017 registratie proces stap

In het 'Registratie E-Mail' veld voer je een vals e-mailadres in en in het 'Registratiesleutel'-veld deze registratiesleutel - Y65RAW-T87FS1-U2VQF7A:

AntiVirus Pro 2017 registratieproces stap 2

Na het ingeven van het valse e-mailadres en de hier geleverde registratiesleutel klik je op 'Bevestig Activatie' en 'OK'.

AntiVirus Pro 2017 registratie proces stap 3

Merk op dat door het ingeven van deze registratiesleutel je Antivirus Pro 2017 zich zal doen gedragen alsof je de volledige versie gekocht hebt. Dit zal de Taakbeheerder deblokkeren en je zal je internetbrowsers kunnen gebruiken om legitieme antispyware software te downloaden en deze scam van je computer te elimineren.

Opmerking: Als je de verwijderaar niet kan uitvoeren, klik er dan rechts op en selecteer 'uitvoeren als administrator'. Als de installatie van de malware verwijderaar faalt of als je de .exe bestanden niet kan openen, probeer dan één van de alternatieve download locaties hieronder:

 • Locatie 1 (het bestand werd hernoemd naar "iexplore.exe", omdat de meeste spyware dit niet blokkeert)
 • Locatie 2

Als je na of voor het verwijderen van dit valse antivirus programma niet in staat bent om andere geïnstalleerde software uit te voeren heeft Antivirus Pro 2017 je .exe bestandskoppelingen op je besturingssysteem aangepast. Om dit te herstellen download je de registerherstelling (link hieronder). Bewaar deze op je computer, dubbelklik erop, klik 'Ja' en dan 'OK', na het opnieuw opstarten van je PC zouden je bestandskoppelingen opnieuw moeten werken.

Antivirus Pro 2015 verwijdering - optionele methode:

Antivirus Pro 2015 blokkeert de uitvoering van alle geïnstalleerde software. Dit maakt het verwijderen ervan erg moeilijk. De beste manier om dit frauduleuze programma te verwijderen is in te loggen op een niet besmette gebruikersaccount en van daaruit een beveiligingsscan uit te voeren. Als deze beschikbaar is log je in op de 'Gast'-account en volg je de verwijderingsstappen die je hieronder ziet. Als je 'Gast'-account niet geactiveerd is volg dan deze stappen:

Windows 7 gebruikers:

Om de Gast-gebruiker te activeren: Klik op het "Windows logo" (Startknop) en selecteer "Controle Paneel":

Antimalware verwijdering stap 1

In het geopende scherm klik op "Gebruikersaccounts toevoegen of verwijderen" (in de "Gebruikers Accounts en Familie-beveiliging" sectie):

Antimalware verwijdering stap 2

In het geopende scherm selecteer "Gast":

Antimalware verwijdering stap 3

In het volgende scherm klik je op de "Aanzetten"-knop.

Windows 7 gastaccount activeren

Windows 8 gebruikers:

Klik rechts in de linkerbenedenhoek van het scherm. In het menu voor snelle toegang, selecteer Controle Paneel.

Het gastaccount aanzetten in Windows 8 stap 1 - toegang tot het Controle Paneel

In het geopende scherm klik je op "Verander account-type" (onder "Gebruikersaccounts en Familie-bescherming").

Gastaccount aanzetten in Windows 8 stap 2 - klik op Verander accounttype in Gebruikersaccounts

In het geopende scherm klik op "Gast".

Het gastaccount aanzetten in Windows 8 stap 3

In het volgende scherm klik je op de "Aanzetten"-knop.

Het Gast-account aanzetten in Windows 8 - Stap 4

 

Herstart je PC, wanneer het Windows inlogscherm verschijnt selecteer je de "Gast"-account en dan ga je verder met de hieronder vermelde verwijderingsstappen.

Na ingelogd te hebben op je Gast-account download je de aanbevolen malware verwijderingssoftware en voer je een volledige systeemscan uit om dit valse antivirusprogramma van je PC te verwijderen.

 

Manuele Antivirus Pro 2015 verwijderingsinstructies

Sommige spyware kan het blokkeren van spyware verwijderaars blokkeren. Als je niet kunt downloaden vanaf de standaardlocatie gebruik dan één van de onderstaande alternatieve download locaties:

 • Locatie 1 (het bestand werd hernoemd naar "iexplore.exe" omdat de meeste spyware dit bestand niet blokkeert)
 • Locatie 2

Als de installatie van de verwijderaar niet lukt probeer dan de op maat gemaakte installer te downloaden die door onze technici werd gebouwd om zo spyware besmettingen te omzeilen. Download de op maat gemaakte installer

Als je nog steeds niet kan downloaden of de spyware-verwijderingssoftware niet kan uitvoeren, volg dan de volgende stappen:

Stap 1

Sommige varianten van deze spyware wijzigen de instellingen van de systeemproxy zodat je geen toegang hebt tot internet (of website adressen worden doorverwezen naar kwaadaardige of phishing websites). Om de proxy-instellingen terug te herstellen naar standaard, download het volgende programma en voer het uit:

Stap 2
Antivirus Pro 2015 wijzigt het Hosts bestand van het systeem. Het Hosts bestand wordt gebruikt om de namen van websites om te zetten naar IP adressen. Wanneer het wordt aangepast kan de gebruiker doorverwezen worden naar kwaadaardige sites, ondanks dat hij de juiste URL's ziet in de adresbalk. Als het Hosts bestand wordt gewijzigd is het moeilijk te zien welke websites echt zijn en welke vals. Om dit te herstellen download je de Microsoft Fix It tool, die je Hosts bestand zal herstellen naar de Windows standaard. Voer deze tool uit nadat je het gedownload hebt en volg de instructies op het scherm. Download link hieronder:

Stap 3
Dat is alles! Je kan nu Malware remover proberen te downloaden of installeren als je het reeds gedownload hebt. In de meeste gevallen is dit succesvol. Indien niet rapporteer je het probleem best op ons FORUM en onze technici zullen proberen je te helpen.

Andere tools waarvan geweten is dat ze Antivirus Pro 2017 kunnen verwijderen:

Samenvatting:

De valse antivirus programma's (ook bekend als "frauduleuze antivirus programma's" of "scareware") zijn applicaties die proberen computergebruikers ertoe te verleiden te betalen voor hun niet-bestaande volledige versies om zo de zogenaamde ontdekte beveiligingsbesmettingen te verwijderen (hoewel de computer eigenlijk virusvrij is). Deze valse programma's worden gemaakt door cybercriminelen die ze ontwerpen om eruit te zien als legitieme antvirus-software. Meestal infiltreren deze frauduleuze antivirus programma's de computers van gebruikers via pop-up schermen of waarschuwingen als gebruikers op internet surfen. Deze misleidende boodschappen zorgen ervoor dat computergebruikers een frauduleus antivirus programma op hun computer downloaden. Andere bekende tactieken die gebruikt worden om scareware te verspreiden zijn onder andere exploitatiekits, besmette e-mailberichten, online advertentienetwerken. drive-by downloads of zelfs rechtstreekse telefoontjes naar gebruikers waarin gratis ondersteuning wordt aangeboden.

Een computer die besmet is met een vals antivirus programma kan ook andere malware bevatten, veel frauduleuze antivirusprogramma's worden immers gebundeld met Trojans en exploitatiekits. Het is goed op te merken dat bijkomende malware die de besturingssystemen van gebruikers infiltreer op de computers van de slachtoffers blijft staan of deze nu betalen voor de niet bestaande volledige versies van de software of niet. Hier zijn een paar voorbeelden van valse beveiligingswaarschuwingen die worden gebruikt voor de verspreiding van antivirus pro 2017 fraude:

Valse pop-up gebruikt voor de verspreiding van een frauduleuze antivirus voorbeeld 1

Valse pop-up gebruikt voor de verspreiding van een frauduleuze antivirus voorbeeld 2

Computergebruikers die geconfronteerd worden met frauduleuze beveiligingssoftware zouden de volledige versie nooit mogen kopen. Het betalen voor een licentiesleutel of een vals antivirus programma zou gelijk staan met het sturen van je geld en bankinformatie naar cybercriminelen. Gebruikers die hun krediekaart-info of andere gevoelige informatie reeds hebben ingegeven wanneer ze daarom werden gevraagd door deze frauduleuze software zouden de uitgever van hun kredietkaart moeten verwittigen dat ze misleid werden en frauduleuze software aangekocht hebben.

Schermafbeelding van een webpagina die gebruikt wordt om computergebruikers te misleiden en te laten betalen voor een niet bestaande volledig versie van antivirus pro 2017 fraude en andere frauduleuze antivirus programma's:

Voorbeeld van een webpagina die gebruikt wordt om betalingen te verrichten voor valse antivirus programma's

Om je computer te beschermen tegen antivirus pro 2017 fraude en andere frauduleuze antivirus programma's zouden computergebruikers:

 • Hun besturingssysteem bijgewerkt moeten houden evenals alle geïnstalleerde programma's.
 • Legitieme antivirus en anti-spyware programma's gebruiken.
 • Opletten met het klikken op links in sociale netwerksites en e-mailberichten.
 • Geen online pop-up berichten vertrouwen die stellen dat hun computer besmet is en die aanbieden beveiligingssoftware te downloaden.

Symptomen die erop wijzen dat je besturingssysteem besmet is met een vals antivirus programma:

 • Intrusieve beveiligingswaarschuwing in pop-up berichten.
 • Waarschuwingen die vragen om een betalende versie van een programma te installeren om de zogezegd ontdekte malware te kunnen verwijderen.
 • Computer die traag werkt.
 • Windows updates is uitgeschakeld.
 • De taakbeheerder is geblokkeerd.
 • De internet browsers zijn geblokkeerd of kunnen geen websites van legitiem antivirus aanbieders bezoeken.

Als je bijkomende informatie hebt over antivirus pro 2017 fraude of hoe het te verwijderen gelieve deze informatie dan te delen in de commentaren hieronder.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/9036-antivirus-pro-2017

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
QR Code
AntiVirus Pro 2017 fraude QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van AntiVirus Pro 2017 fraude op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.