FacebookTwitterLinkedIn

Antivirus Plus 2014

Ook bekend als: Antivirus Plus 2014 Valse Antivirus
Schadeniveau: Hoog

Antivirus Plus 2014 verwijderingsinstructies

Antivirus Plus 2014 is een frauduleus antivirus-programma dat pretendeert risicovolle malware-besmettingen te detecteren om PC-gebruikers bang te maken en zo te overtuigen een nutteloze licentiesleutel te kopen. Deze valse software werd gemaakt door Cybercriminelen die het verspreiden via besmette e-mailberichten, P2P-netwerken, kwaadaardige websites en exploitatie-pakketten. Na succesvolle infiltratie zal dit valse antivirus-programma een legitiem beveiligingsprogramma beginnen imiteren en een beveiligingsscan op de computer starten. Na minder dan een minuut zal Antivirus Plus 2014 stellen dat de beveiligingsscan voltooid werd en dat het verschillende virussen en malware op de computer van de gebruiker gededecteerd heeft. Om deze veronderstelde beveiligingsbedreigingen te elimineren zal gebruikers gevraagd worden een "volledige bescherming te activeren" (een licentiesleutel kopen voor dit programma). Computergebruikers mogen zich niet laten misleiden door dit, in werkelijheid bestaan de beveiligingsbesmettingen die dit programma vindt helemaal niet op iemands computer.

Dit programma is totale oplichting en het pretendeert dezelfde beveiliginsbedreigingen (15 nutteloze en ongewenste bestanden) te vinden op elke computer die het infiltreert. Dit programma stamt uit een familie van valse antivirus-programma's genaamd FakeRean, eerder ontdekte varianten waren genaamd Internet Security en System Protection. Als je Antivirus Plus 2014 je computer ziet scannen op beveiligingsbesmettingen kan je er zeker van zijn dat je computer besmet werd met een vals antivirus-programma. Negeer de valse beveiligingsscans en vertrouw de valse beveiligingswaarschuwingen niet. De juiste manier om met dit programma om te gaan is het te elimineren van iemands computer.

Antivirus Plus 2014

Computergebruikers zouden moeten weten dat Antivirus Plus 2014 geen virusdefinitie-database heeft of een virusscanner, het is complete oplichting en gemaakt door Cybercriminelen. Het kopen van een licentiesleutel voor dit programma zou gelijkstaan aan het zenden van je geld naar Cybercriminelen. Bijkomend kan het weggeven van kredietkaart-informatie leiden tot meer diefstallen in de toekomst. Gebruikers die dit frauduleuze programma al gekocht hebben zouden hun kredietkaart-uitgever moeten contacteren en de betaling betwisten door uit te leggen dat ze misleid werden en een vals antivirus-programma gekocht hebben. De beste manier om iemands computer te beschermen tegen zulke frauduleuze programma's is gebruik te maken van legitieme antivirus- en antispyware-software. Bijkomend zouden gebruikers altijd hun besturingssysteem en geïnstalleerde programma's bijgewerkt moeten houden. Als je computer al besmet is met Antivirus Plus 2014 gebruik dan de hier geleverde verwijderingsgids en elimineer deze oplichterij. 

Valse beveiligingswaarschuwingen gebruikt door dit programma om PC-gebruikers bang te maken en ervan te overtuigen dat hun computer besmet is met risicovolle malware.

Firefox.exe kan niet starten - bestand Firefox.exe is besmet door de W32/Blaster.worm Gelieve Antivirus Plus 2014 te activeren om je computer te beschermen..

Beveiligingswaarschuwing! - Kwaadaardig programma gededecteerd. Klik hier om je computer te beschermen.

Antivirus Plus 2014 heeft 12 nutteloze en ONGEWENSTE bestanden op je computer gevonden! Mogelijk gevaarlijke bestanden werden op je systeem gevonden tijdens de laatste scan! Het is sterk aanbevolen deze onmiddelijk te verwijderen.

Antivirus Plus 2014 verwijdering:

Dit valse antivirus programma blokkeert de uitvoering van Internet browsers en andere geïnstalleerde programma's en maakt het zo erg moeilijk het te verwijderen. Deze verwijderingsgids zal je tonen hoe dit valse programma uit te schakelen door z'n uitvoerbare bestand te hernoemen. Na succesvolle infiltratie zal dit valse antivirus programma een desktop-icoon maken genaamd "Antivirus Plus 2014."

Antivirus Plus 2014 desktop icoon

Klik hierop met de rechtermuisknop en selecteer "Eigenschappen":

Antivirus Plus 2014 icoon eigenschappen

In het geopende scherm klik op de "Open bestandslocatie"-knop:

Antivirus Plus 2014 icoon eigenschappen

In het geopende scherm klik met de rechtermuisknop op het geselecteerde bestan en selecteer "Hernoemen":

Antivirus Plus 2014 veranderen naam uitvoerbaar bestand

Verander de naam van het Antivirus Plus 2014 uitvoerbare bestand naar fake.exe (of iets anders).

Antivirus Plus 2014 veranderen naam uitvoerbaar bestand

Herstart je computer.

Na het herstarten van je computer zal je merken dat Antivirus Plus 2014 niet langer actief is - je zal toegang hebben tot Internet en andere eerder geblokkeerde taken kunnen uitvoeren. Nu kan je aanbevolen anti-spyware software downloaden en dit frauduleuze antivirus-programma volledig verwijderen van je computer.

Antivirus Plus 2014 verwijdering met gebruik van de activatiesleutel:

Stap 1
Klik op de "Krijg nu volledige bescherming"-knop die zich bevind in de linkerbenedenhoek van dit frauduleuze antivirus-programma, in het registratiescherm voer je een vals e-mailadres in, in het registratiesleutel-veld typ je Y68REW-T76FD1-U3VCF5A en klik vervolgens op "Activatie bevestigen."

Je kan ook proberen deze registersleutels te gebruiken:

Y86REW-T75FD5-U9VBF4A
Y76REW-T65FD5-U7VBF5A

Antivirus Plus 2014 activatie

Na het invoeren van de hier gegeven activatiesleutel zal Antivirus Plus 2014 je bedanken voor de succesvolle registratie en zal het pretenderen de eerder ontdekte beveiligingsbesmettingen te verwijderen.

Merk op dat het activeren van Antivirus Plus 2014 "designed to protect" het programma niet zal verwijderen. Het zal toelaten geïnstalleerde programma's uit te voeren en toegang tot Internet te hebben. Deze stap is optioneel maar het kan het verwijderingsproces minder moeilijk maken. Om Antivirus Plus 2014 volledig van je PC te verwijderen ga door naar de volgende stap.

Stap 2
Download aanbevolen anti-spyware software om dit valse antivirus programma volledig te verwijderen van je computer.

 

Opmerking: Als je de verwijderingstool niet kan downloaden of uitvoeren, download dan het bestand om het register te herstellen. Dit zorgt dat je applicaties kan uitvoeren. Klik op de link hieronder, als de download compleet is klik dan Ja en OK.

Download het registerherstel:

Windows 7 users:


Windows XP users:
Windows 8 users:
Windows Vista users:

Als je geen anti-spyware software kan installere, dan kan je een aangepaste anti-spyware software installer downloaden, die door onze technici werd gemaakt om spyware-besmettingen te omzeilen en toch beveiligingssoftware te kunnen installeren.

Optionele methode (browser toegang uitgeschakeld):

Als je geen toegang hebt tot je Internet browsers (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome): Klik op Start en klik vervolgens op Uitvoeren. (Klik op het Windows-logo in Windows 7 en Windows Vista)

In Windows XP, Als het dialoogvenster Uitvoeren verschijnt typ deze tekst in: www.pcrisk.com/download-spyware-en druk op ENTER. In Windows 7 en Windows Vista kan je deze tekst in het zoekveld typen en op ENTER drukken.

download de verwijderaar met de uitvoeren dialoogbox windows xp

download de verwijderaar met de uitvoeren dialoogbox windows 7

Windows 8 gebruikers: Windows toets + R, Het Uitvoeren-scherm zal opspringen. In het geopende "Uitvoeren'-scherm typ:  www.pcrisk.com/installer.com en druk op ENTER

Windows 8 Uitvoeren dialoog

Na op enter te hebben gedrukt,zal het "Bestand downloaden"-dialoogvenster van de aanbevolen anti-spyware software verschijnen. Klik op Uitvoeren en volg de instructies op het scherm.

Antivirus Plus 2014 verwijdering via Veilige Modus met Netwerk:

1. Windows XP en Windows 7 gebruikers: Start je computer in Veilige modus met netwerkmogelijkheden: Klik op Start, klik op Afsluiten, op Opnieuw starten, klik nu op OK. Terwijl je computer opstart druk verschillende keren op de F8 toets op het toetsenbord tot je het Windows-menu Geavanceerde opties te zien krijgt. Selecteer Veilige modus met netwerk uit de lijst.

Veilige modus met netwerk

Video die laat zien hoe Windows 7 te starten in "Veilige modus met netwerk":

Windows 8 gebruikers: Start Windows 8 in Veilige modus met netwerk: Ga naar het Windows 8 Startscherm,geavanceerd, in de zoekresultaten selecteer Instellingen. Klik op Geavanceerde opstartopties, in het geopende venster "Algemene PC Instellingen" selecteer Geavanceerde Opstart. Klik op de "Herstart nu knop". Je computer wordt nu opnieuw opgestart in het "Geavanceerde Opstart menu". Klik op de "Problemen Oplossen" knop, klik vervolgens op de knop"Geavanceerde opties". In het geavanceerde opties-scherm klik op "Opstart instellingen". Klik op de knop "Herstarten". Je PC zal opnieuw opstarten in het Opstart Instellingen-scherm. Druk op "5" om op te starten in de veilige modus met netwerk.

Windows 8 Veilige Modus met netwerk

Video die laat zien hoe Windows 8 te starten in 'Veilige modus met netwerk"::

2. Download het fix.reg bestand. Na het opslaan van dit bestand op je bureaublad - dubbelklik op fix.reg en klik dan JA om te bevestigen.

Verwijder de proxy-instellingen uit Internet Explorer. Dit frauduleuze antivirus-programma voegt een proxy toe aan de instellingen voor de Internet-verbinding van de gebruiker zodat verschillende foutmeldingen kunnen getoond worden wanneer men toegang tot Internet probeert te krijgen. Om deze proxy-instellingen te verwijderen: Open Internet Explorer en klik op het tandwiel-icoon. In het geopende menu, selecteer  "Internet Opties."

Verwijderen van de proxy instellingen uit Internet Explorer stap 1

In het geopende scherm selecteer de "Verbindingen"-tab.

Verwijder proxy-instellingen uit Internet Explorer stap 2

In de "Verbindingen"-tab klik op "LAN instellingen".

Verwijder proxy-instellingen uit Internet Explorer stap 3

Als "Gebruik een proxy server voor je LAN" is aangevinkt, vink het dan uit en klik OK.

Verwijder proxy-instellingen uit Internet Explorer stap 43. Download legitieme anti-spyware software om dit valse antivirus programma volledig van je computer te verwijderen.

Andere programma's waarvan geweten is dat ze Antivirus Plus 2014 "designed to protect" kunnen verwijderen:

Samenvatting:

De valse antivirus programma's (ook bekend als "frauduleuze antivirus programma's" of "scareware") zijn applicaties die proberen computergebruikers ertoe te verleiden te betalen voor hun niet-bestaande volledige versies om zo de zogenaamde ontdekte beveiligingsbesmettingen te verwijderen (hoewel de computer eigenlijk virusvrij is). Deze valse programma's worden gemaakt door cybercriminelen die ze ontwerpen om eruit te zien als legitieme antvirus-software. Meestal infiltreren deze frauduleuze antivirus programma's de computers van gebruikers via pop-up schermen of waarschuwingen als gebruikers op internet surfen. Deze misleidende boodschappen zorgen ervoor dat computergebruikers een frauduleus antivirus programma op hun computer downloaden. Andere bekende tactieken die gebruikt worden om scareware te verspreiden zijn onder andere exploitatiekits, besmette e-mailberichten, online advertentienetwerken. drive-by downloads of zelfs rechtstreekse telefoontjes naar gebruikers waarin gratis ondersteuning wordt aangeboden.

Een computer die besmet is met een vals antivirus programma kan ook andere malware bevatten, veel frauduleuze antivirusprogramma's worden immers gebundeld met Trojans en exploitatiekits. Het is goed op te merken dat bijkomende malware die de besturingssystemen van gebruikers infiltreer op de computers van de slachtoffers blijft staan of deze nu betalen voor de niet bestaande volledige versies van de software of niet. Hier zijn een paar voorbeelden van valse beveiligingswaarschuwingen die worden gebruikt voor de verspreiding van antivirus plus 2014 valse antivirus:

Valse pop-up gebruikt voor de verspreiding van een frauduleuze antivirus voorbeeld 1

Valse pop-up gebruikt voor de verspreiding van een frauduleuze antivirus voorbeeld 2

Computergebruikers die geconfronteerd worden met frauduleuze beveiligingssoftware zouden de volledige versie nooit mogen kopen. Het betalen voor een licentiesleutel of een vals antivirus programma zou gelijk staan met het sturen van je geld en bankinformatie naar cybercriminelen. Gebruikers die hun krediekaart-info of andere gevoelige informatie reeds hebben ingegeven wanneer ze daarom werden gevraagd door deze frauduleuze software zouden de uitgever van hun kredietkaart moeten verwittigen dat ze misleid werden en frauduleuze software aangekocht hebben.

Schermafbeelding van een webpagina die gebruikt wordt om computergebruikers te misleiden en te laten betalen voor een niet bestaande volledig versie van antivirus plus 2014 valse antivirus en andere frauduleuze antivirus programma's:

Voorbeeld van een webpagina die gebruikt wordt om betalingen te verrichten voor valse antivirus programma's

Om je computer te beschermen tegen antivirus plus 2014 valse antivirus en andere frauduleuze antivirus programma's zouden computergebruikers:

  • Hun besturingssysteem bijgewerkt moeten houden evenals alle geïnstalleerde programma's.
  • Legitieme antivirus en anti-spyware programma's gebruiken.
  • Opletten met het klikken op links in sociale netwerksites en e-mailberichten.
  • Geen online pop-up berichten vertrouwen die stellen dat hun computer besmet is en die aanbieden beveiligingssoftware te downloaden.

Symptomen die erop wijzen dat je besturingssysteem besmet is met een vals antivirus programma:

  • Intrusieve beveiligingswaarschuwing in pop-up berichten.
  • Waarschuwingen die vragen om een betalende versie van een programma te installeren om de zogezegd ontdekte malware te kunnen verwijderen.
  • Computer die traag werkt.
  • Windows updates is uitgeschakeld.
  • De taakbeheerder is geblokkeerd.
  • De internet browsers zijn geblokkeerd of kunnen geen websites van legitiem antivirus aanbieders bezoeken.

Als je bijkomende informatie hebt over antivirus plus 2014 valse antivirus of hoe het te verwijderen gelieve deze informatie dan te delen in de commentaren hieronder.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/7468-antivirus-plus-2014

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

QR Code
Antivirus Plus 2014 Valse Antivirus QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Antivirus Plus 2014 Valse Antivirus op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.