FacebookTwitterLinkedIn

Het verwijderen van de meldingen/advertenties weergegeven door de website ourhugenews.com

Ook bekend als: Advertenties van ourhugenews.com
Schadeniveau: Medium

Wat voor soort pagina is ourhugenews[.]com?

Ourhugenews[.]com is een malafide webpagina die door onze onderzoekers is ontdekt tijdens een routineonderzoek naar verdachte sites. Deze pagina promoot spam voor browsermeldingen en leidt bezoekers om naar andere (waarschijnlijk onbetrouwbare/gevaarlijke) websites. Gebruikers komen meestal op dergelijke pagina's via omleidingen die worden veroorzaakt door sites die gebruik maken van malafide advertentienetwerken.

ourhugenews[.]com pop-up redirects

Ourhugenews[.]com overzicht

Het gedrag van malafide websites (d.w.z. wat ze laden/promoten) kan afhangen van het IP-adres/ de geografische locatie van de bezoeker. Toen wij toegang kregen tot ourhugenews[.]com, kregen wij een witte pagina te zien met een laadbalk. De webpagina impliceerde dat om door te gaan met het bekijken/bekijken van online inhoud - de gebruiker ourhugenews[.]com moet toestaan om browsermeldingen weer te geven.

Malafide pagina's gebruiken hun meldingen om opdringerige advertentiecampagnes uit te voeren. Deze advertenties onderschrijven online oplichting, onbetrouwbare/schadelijke sites en software, en zelfs malware.

Daarom kunnen gebruikers via webpagina's als ourhugenews[.]com - systeeminfecties, ernstige privacyproblemen, financiële verliezen en identiteitsdiefstal ervaren.

Overzicht bedreiging:
Naam Advertenties van ourhugenews.com
Type bedreiging Push meldingen advertenties, Ongewenste advertenties, Pop-up advertenties
Detectienamen Bfore.Ai PreCrime (Malicious), volledige lijst van detecties (VirusTotal)
Dienend IP Adres 104.21.23.183
Geobserveerde domeinen g.ourhugenews[.]com; a.ourhugenews[.]com; q.ourhugenews[.]com; static.ourhugenews[.]com; d.ourhugenews[.]com; z.ourhugenews[.]com; i.ourhugenews[.]com; t.ourhugenews[.]com; p.ourhugenews[.]com; v.ourhugenews[.]com; r.ourhugenews[.]com; b.ourhugenews[.]com; etc.
Symptomen Het zien van advertenties die niet afkomstig zijn van de sites die u bezoekt. Opdringerige pop-up advertenties. Verminderde internetsnelheid.
Verspreidingsmethodes Misleidende pop-up advertenties, valse beweringen binnen bezochte websites, mogelijk ongewenste toepassingen (adware)
Schade Verminderde computer prestaties, browser tracking - privacy problemen, mogelijke extra malware infecties.
Malware verwijderen (Windows)

Om mogelijke malware-infecties te verwijderen, scant u uw computer met legitieme antivirussoftware. Onze beveiligingsonderzoekers raden aan Combo Cleaner te gebruiken.
▼ Combo Cleaner voor Windows downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.

Browsermelding spam in het algemeen

Wij hebben duizenden malafide pagina's geïnspecteerd; sopuw[.]click, fynweb[.]com, ponuadema[.]com, allprotectpc[.]com, en pushyoumail[.]com zijn slechts enkele voorbeelden.

Deze websites promoten misleidend en kwaadaardig materiaal. Het is opmerkelijk dat via deze advertenties weliswaar legitieme producten kunnen worden aangetroffen, maar dat het onwaarschijnlijk is dat deze door de eigenlijke ontwikkelaars worden onderschreven. In plaats daarvan wordt deze promotie ondernomen door oplichters die de affiliatieprogramma's van de producten misbruiken om onrechtmatige commissies te verwerven.

Hoe heeft ourhugenews[.]com toestemming gekregen om spammeldingen af te leveren?

Websites kunnen geen browsermeldingen leveren zonder toestemming van de gebruiker. Daarom hebt u waarschijnlijk op een bepaald moment ourhugenews[.]com ingevoerd en op "Toestaan", "Meldingen toestaan", of een analoge optie op deze webpagina gedrukt.

Hoe kan worden voorkomen dat bedrieglijke sites spammeldingen afleveren?

Als u een twijfelachtige pagina opent, sta dan niet toe dat er browsermeldingen worden weergegeven (klik dus niet op "Toestaan", "Meldingen toestaan", enz.) In plaats daarvan negeert of weigert u verzoeken om meldingen (d.w.z. selecteer "Blokkeren", "Meldingen blokkeren", etc.).

En als uw browser voortdurend verdachte websites forceert te openen zonder dat u daar om vraagt, kan dit worden veroorzaakt door de aanwezigheid van adware op het apparaat. Als uw computer al geïnfecteerd is met malafide toepassingen, raden we u aan een scan uit te voeren met Combo Cleaner om ze automatisch te verwijderen.

Screenshots van meldingen/advertenties geleverd door de ourhugenews[.]com website:

Advertentie geleverd door ourhugenews[.]com 1 Advertentie geleverd door ourhugenews[.]com 2

Weergave van ourhugenews[.]com website (GIF):

ourhugenews[.]com website weergave (GIF)

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Schakel ongewenste browsermeldingen uit:

Video die laat zien hoe u web browser meldingen uitschakelt:

Google Chrome logoVerwijder spammeldingen uit Google Chrome:

Klik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechter bovenhoek van het scherm en selecteer "Instellingen". In het geopende venster selecteert u "Privacy en beveiliging", vervolgens klikt u op "Site-instellingen" en kiest u "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Google Chrome uitschakelen (stap 1)

Zoek in de lijst "Toegestaan om meldingen te verzenden" naar websites waarvan u geen meldingen meer wilt ontvangen. Klik op het pictogram met de drie puntjes naast de URL van de website en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Google Chrome uitschakelen (stap 2)

Android logoVerwijder spammeldingen uit Google Chrome (Android):

Tik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer "Instellingen". Scroll naar beneden, tik op "Site-instellingen" en vervolgens op "Meldingen".

Webbrowser-meldingen uitschakelen in Google Chrome - Android (stap 1)

Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en tik er één voor één op. Zodra de pop-up verschijnt, selecteert u ofwel "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" tikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowser-meldingen uitschakelen in Google Chrome - Android (stap 2)

Mozilla Firefox logoVerwijder spammeldingen van Mozilla Firefox:

Klik op de Menu knop (drie balkjes) in de rechter bovenhoek van het scherm. Selecteer "Instellingen" en klik op "Privacy & Beveiliging" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm. Scroll naar beneden naar de sectie "Machtigingen" en klik op de knop "Instellingen" naast "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Mozilla Firefox uitschakelen (stap 1)

Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en blokkeer ze met behulp van het vervolgkeuzemenu of verwijder ze door te klikken op "Website verwijderen" onderin het venster (als u klikt op "Website verwijderen" en de kwaadaardige site nogmaals bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Mozilla Firefox uitschakelen (stap 2)

Microsoft Edge logoVerwijder spammeldingen uit Microsoft Edge:

Klik op de menuknop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het Edge-venster en selecteer "Instellingen". Klik op "Cookies en site-toestemmingen" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm en selecteer "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Microsoft Edge uitschakelen (stap 1)

Klik op drie puntjes aan de rechterkant van elke verdachte URL onder "Toestaan" en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de kwaadaardige site nogmaals bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Microsoft Edge uitschakelen (stap 2)

Safari logoVerwijder spammeldingen uit Safari (macOS):

Klik op de knop "Safari" in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer "Voorkeuren...". Selecteer het tabblad "Websites" en vervolgens de sectie "Meldingen" in het linkerdeelvenster.

Webbrowsermeldingen in Safari uitschakelen - macOS (stap 1)

Controleer op verdachte URL's en pas de "Weigeren" optie toe via het drop-down menu of verwijder ze door op "Verwijderen" te klikken onderaan het venster (als u op "Verwijderen" klikt en de kwaadaardige site opnieuw bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen)

Webbrowsermeldingen in Safari uitschakelen - macOS (step 2)

Hoe kan ik spam in browsermeldingen vermijden?

Internetgebruikers moeten zeer sceptisch zijn wanneer ze gevraagd wordt om meldingen toe te staan. Hoewel dit een nuttige functie is waarmee u tijdig nieuws kunt ontvangen van websites die u leuk vindt, maken bedrieglijke marketeers er vaak misbruik van.

Sta alleen meldingen toe van websites die u volledig vertrouwt. Voor extra veiligheid - gebruik een anti-malware applicatie met een real-time web browser monitor om louche websites te blokkeren die u proberen te verleiden tot het toestaan van spam meldingen. Wij raden u aan Combo Cleaner te gebruiken.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Waarom zie ik advertenties (browsermeldingen) van ourhugenews[.]com in de rechter benedenhoek van mijn bureaublad?

Sites hebben toestemming van de gebruiker nodig om browsermeldingen te leveren. Daarom hebt u waarschijnlijk ourhugenews[.]com bezocht en op " Toestaan", "Meldingen toestaan", of een soortgelijke optie op deze webpagina gedrukt.

Ik heb op meldingen geklikt, is mijn computer geïnfecteerd?

Nee, klikken op een browsermelding is op zich ongevaarlijk, maar de inhoud die u via deze advertenties tegenkomt - is dat niet. Spammeldingen onderschrijven bedrieglijke/malafide websites en software die ernstige problemen kunnen veroorzaken (bijv. systeeminfecties, financieel verlies, enz.).

Is ourhugenews[.]com een virus?

Nee, websites zoals ourhugenews[.]com worden niet geclassificeerd als virussen, maar ze kunnen wel virusinhoud pushen. Malafide sites promoten online scams, onbetrouwbare/schadelijke software en malware.

Zal Combo Cleaner advertenties van ourhugenews[.]com automatisch verwijderen of zijn er nog handmatige stappen nodig?

Ja, Combo Cleaner kan apparaten scannen en de toestemmingen voor de webpagina ourhugenews[.]com terugdraaien. Bovendien kan Combo Cleaner alle verdere toegang tot deze en andere bedrieglijke en schadelijke sites blokkeren. Daarom zijn er geen extra stappen nodig.

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
Advertenties van ourhugenews.com QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Advertenties van ourhugenews.com op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.