FacebookTwitterLinkedIn

Vermijd oplichting door de "Doge Giveaway" cryptocurrency

Ook bekend als: Doge Giveaway scam website
Schadeniveau: Medium

"Doge Giveaway" scam verwijderinstructies

Wat is "Doge Giveaway"?

"Doge Giveaway" is oplichterij die op verschillende bedrieglijke websites wordt gepromoot. Deze oplichterij belooft om de DOGE (Dogecoin) cryptocurrency van gebruikers meer dan te dubbelen. Met andere woorden, gebruikers moeten ten minste 5000 in DOGE cryptocurrency sturen, en twee keer het bedrag zal naar hen worden teruggestuurd. Echter, ongeacht hun bijdragen, zullen slachtoffers van de oplichting niets terug ontvangen. De "Doge Giveaway" is gebaseerd op het idee dat deze cryptocurrency "de wereld eerlijker zal maken". De oplichting beweert dat het geloof wordt gehouden door Elon Musk - zakenman, industrieel ontwerper, ingenieur, en CEO van zowel SpaceX en Tesla, Inc. Het moet worden benadrukt dat de "Doge Giveaway" op geen enkele manier verbonden is met Elon Musk of de bedrijven/ondernemingen waarmee hij verbonden is. Veel gebruikers krijgen onbedoeld toegang tot bedrieglijke/oplichting sites via verkeerd getypte URL's, of doorverwijzingen veroorzaakt door opdringerige advertenties of geïnstalleerde mogelijk ongewenste programma's (mogelijk ongewenste applicaties).

Doge Giveaway oplichting

De "Doge Giveaway" oplichting stelt dat het doel is om het massale gebruik van de DOGE cryptocurrency aan te moedigen. De methode is zogenaamd een weggevertje van honderd miljoen Dogecoins. Gebruikers worden aangespoord om deel te nemen door vijfduizend (of meer) DOGE bij te dragen, door dit te doen zullen ze zogenaamd twee keer het bedrag teruggestort krijgen. Bovendien is er een 10% "speciale bonus" die zal worden toegevoegd aan het verdubbelde bedrag. Mochten gebruikers te laat zijn om deel te nemen, dan verzekeren te oplichters dat hun bijdragen zullen worden teruggestort. Vijfduizend Dogecoins (het kleinste bedrag dat gebruikers kunnen sturen om te laten verdubbelen) is ongeveer tweehonderd USD waard; cryptocurrency koersen fluctueren echter voortdurend, dus de omrekening zal in de toekomst waarschijnlijk onnauwkeurig zijn. Zoals vermeld in de inleiding, is "Doge Giveaway" een oplichterij, en alle bedragen die ernaar worden verzonden zullen niet worden geretourneerd. Daarom zullen gebruikers, door op deze oplichterij te vertrouwen, financieel verlies ervaren.

Het is opmerkelijk dat oplichtingspraktijken zoals "Doge Giveaway" vaak met andere oplichtingsmethoden wordt gebruikt. Bijvoorbeeld in combinatie met phishing, een vorm van oplichting die is ontworpen om gevoelige/persoonlijke informatie van de slachtoffers te verkrijgen. Interessante gegevens zijn onder meer (maar niet uitsluitend): namen, adressen, e-mails, telefoonnummers, inloggegevens voor accounts/diensten/platforms (d.w.z. gebruikersnamen en wachtwoorden), bankrekening- en creditcardgegevens, enz. De verzamelde informatie kan op verschillende manieren worden misbruikt, bv. om andere oplichtingspraktijken te bevorderen, verkocht aan derden (mogelijk cybercriminelen), enz. Oplichters zijn vooral geïnteresseerd in cryptocurrencies omdat hun transacties moeilijk/onmogelijk te traceren zijn. Daarom is het hoogst onwaarschijnlijk dat slachtoffers hun verliezen terugkrijgen of dat de cybercriminelen met succes worden vervolgd. Kortom, door te vertrouwen op "Doge Giveaway" (of soortgelijke oplichting), kunnen gebruikers ernstige privacyproblemen, financiële verliezen en andere ernstige problemen ondervinden.

Mogelijk ongewenste programma's kunnen zorgen dat onbetrouwbare, misleidende en zelfs kwaadaardige webpagina's (bijvoorbeeld degenen die "Doge Giveaway" promoten) worden geopend. Echter, mogelijk ongewenste programma's kunnen verschillende onbenoemde en kwaadaardige capaciteiten hebben, b.v., opdringerige advertentie campagnes uitvoeren (adware), browsers wijzigen (browser hijackers), enz. Bovendien kunnen de meeste van deze apps gegevens traceren. Mogelijk ongewenste programma's kunnen de browse-activiteit bijhouden (bezochte URL's, bekeken pagina's, zoekopdrachten, enz.) en kwetsbare informatie daaruit verzamelen (IP-adressen, geolocaties, en zelfs persoonlijk identificeerbare details). De verzamelde gegevens worden vervolgens te gelde gemaakt door ze te delen met en/of te verkopen aan derden. Daarom moeten alle verdachte toepassingen en browserextensies/plug-ins onmiddellijk na detectie worden verwijderd om de integriteit van het apparaat en de privacy van de gebruiker te waarborgen,.

Overzicht bedreiging:
Naam: Doge Giveaway scam website
Type bedreiging Phishing, Scam, Social Engineering, Fraud
Valse claim Oplichting beweert dat door DOGE cryptocurrency bij te dragen, gebruikers het dubbele bedrag terug kunnen krijgen.
Oplichter cryptowallet-adres DNtu44cRemfJPcB3YaFK4tUZkW1Xmr1R8o (DOGE)
Gerelateerde domeinen musk-in[.]com
Detectienamen (musk-in[.]com) Emsisoft (Phishing), ESTsecurity-Threat Inside (Phishing), Netcraft (Malicious), Spamhaus (Phishing), ESET (Suspicious), volledige lijst van detecties (VirusTotal)
Dienend IP-Adres (musk-in[.]com) 190.115.30.171
Symptomen Valse foutmeldingen, valse systeemwaarschuwingen, pop-up fouten, valse computerscans.
Verspreidingsmethodes Onbetrouwbare websites, malafide online pop-up advertenties, mogelijk ongewenste programma's.
Schade Verlies van gevoelige privé-informatie, geldverlies, identiteitsdiefstal, mogelijke malware-infecties.
Malware verwijderen (Windows)

Om mogelijke malware-infecties te verwijderen, scant u uw computer met legitieme antivirussoftware. Onze beveiligingsonderzoekers raden aan Combo Cleaner te gebruiken.
▼ Combo Cleaner voor Windows Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.

"Genereer Bitcoin", "BTC weggevertje", en "Verdubbel je Bitcoins" zijn een paar voorbeelden van cryptocurrency-georiënteerde oplichterijen. "TikTok Volgers Hack", "Fortnite Hack Generator", "Onder Ons Gratis Items" en "Gift card weggevertje" zijn voorbeelden van degenen die hetzelfde oplichtingsmodel gebruiken. Het internet staat vol met misleidende, bedrieglijke en kwaadaardige inhoud. Populaire online oplichtingspraktijken zijn: nepweggeefacties en loterijen, belachelijke aanbiedingen, waarschuwingen dat het apparaat geïnfecteerd is of gevaar loopt, waarschuwingen dat een stuk essentiële software verouderd is of ontbreekt, en vele andere. Omdat dergelijke oplichtingspraktijken wijdverbreid zijn, wordt sterk aangeraden voorzichtig te zijn bij het surfen.

Hoe werden mogelijk ongewenste programma's op mijn computer geïnstalleerd?

Mogelijk ongewenste programma's kunnen "officiële" promotie/download webpagina's hebben, die vaak worden gepromoot door bedrieglijke/louche sites. Deze programma's kunnen ook worden gedownload/geïnstalleerd samen met andere producten. Deze kwaadaardige methode waarbij gewone software wordt verpakt met ongewenste of kwaadaardige toevoegingen wordt "bundeling" genoemd. Overhaaste download-/installatieprocessen (bijv. overgeslagen stappen en secties, enz.) vergroten het risico dat gebundelde inhoud in het systeem wordt toegelaten. Opdringerige advertenties worden ook gebruikt om mogelijk ongewenste programma's te verspreiden. Eenmaal aangeklikt, kunnen de advertenties scripts uitvoeren om downloads/installaties op de achtergrond uit te voeren.

Hoe beschermt u zich tegen mogelijk ongewenste programma's?

Het is belangrijk dat u producten eerst onderzoekt voordat u ze downloadt/ installeert en/of koopt. Bovendien mogen alleen officiële en geverifieerde downloadkanalen worden gebruikt. Onbetrouwbare bronnen, zoals onofficiële en gratis file-hosting websites, Peer-to-Peer sharing netwerken, en andere derde partij downloaders bieden vaak schadelijke en/of gebundelde inhoud aan. Er wordt geadviseerd om bij het downloaden/installeren de voorwaarden te lezen, alle beschikbare opties te bestuderen, "Aangepaste/Geavanceerde" instellingen te gebruiken en u af te melden voor extra apps, tools, functies, enz. Opdringerige advertenties lijken legitiem en onschadelijk; echter verwijzen ze door naar onbetrouwbare en louche pagina's (bijv. gokken, adult-dating, pornografie, enzovoort). Als u dit soort advertenties en/of doorverwijzingen tegenkomt, moet u het systeem controleren en alle verdachte toepassingen en browserextensies/plug-ins opsporen en deze onmiddellijk verwijderen. Als uw computer al geïnfecteerd is met mogelijk ongewenste programma's, raden wij u aan een scan uit te voeren met Combo Cleaner om ze automatisch te verwijderen.

Tekst gepresenteerd in the "Doge Giveaway" oplichting:

DOE MEE MET DE GIVEAWAY
Elon Musk gelooft dat blockchain en Doge de wereld eerlijker zullen maken. Om het proces van massale adoptatie van cryptocurrency te versnellen, hebben we besloten om 100 000 000 DOGE weg te geven.

 

Om deel te nemen hoeft u alleen maar 5 000 DOGE tot 10 000 000 DOGE naar het vernoemde adres te sturen en wij sturen u onmiddellijk 10 000 DOGE tot 20 000 000 DOGE (x2 terug) naar het adres waarvan u het stuurde.

 

Bijvoorbeeld:

 

Als je 5.000 DOGE stuurt, krijg je 10.000 DOGE terug.

Als je 10.000 DGE stuurt, krijg je 20.000 DOGE terug.
Als je 100.000 DGE stuurt, krijg je 200.000 DOGE terug.
Als je 1.000.000 DGE stuurt, krijg je 2.000.000 DOGE terug.
Als je 5 000 000 DOGE stuurt, krijg je 10 000 000 DOGE terug.
Als je 10 000 000 DOGE stuurt, krijg je 20 000 000 DOGE terug.

 

Contributie speciale BONUS:

 

10 000 DOGE + = 1 000 DOGE BONUS
25 000 DOGE + = 2 500 DOGE BONUS
50 000 DOGE + = 5 000 DOGE BONUS
100 000 DOGE + = 10 000 DOGE BONUS
1 000 000 DOGE + = 100 000 DOGE BONUS
10 000 000 DOGE + = 1 000 000 DOGE BONUS
BETALINGSADRES

U kunt DOGE sturen naar het volgende adres:

 

DNtu44cRemfJPcB3YaFK4tUZkW1Xmr1R8o

 

Kopieer adres naar klembord

Wachten op betaling

 

7 999 874 / 100 000 000

 

Laatste kans
om uw DOGE te verkrijgen!

Weergave van de "Doge Giveaway" oplichterij (GIF):

Weergave van Doge GIVEAWAY oplichterij(GIF)

Een ander voorbeeld van soortgelijk DOGE giveaway oplichting met het Elon Musk-thema website (dogeforyou[.]com):

Elon Musk-thema Doge GIVEAWAY oplichting website - dogeforyou.com (2021-04-20)

Tekst gepresenteerd:

GIVEAWAY regels Bonus FAQ Transacties Participeren

Haast je en neem deel aan de giveaway van 500 000 000 DOGE
Tijdens dit unieke evenement geven we je een kans om 500 000 000 DOGE te winnen, bekijk de regels en mis je kans niet!

Meer info
Neem deel aan de giveaway

DOGE 500 000 000
USD dollar 150 000 000

Elon Musk Evenement 2021 Markt Prijsvoorspellingen Live Evenement 500 000 000 DOGE GIVEAWAY Over

Wij geloven dat Blockchain en DOGE munt de wereld eerlijker zullen maken. Om het proces van massale cryptocurrency adaptatie te versnellen, hebben we besloten om 500 000 000 DOGE weg te geven.

Regels

Om deel te nemen hoef je alleen maar 3 000 DOGE tot 3 000 000 DOGE te sturen naar het vernoemde adres en wij zullen u onmiddellijk terug  6 000 DOGE tot 6 000 000 DOGE (x2) sturen naar het adres waarvan u had verzonden.

Bonus

Bijvoorbeeld
Als u 10 000+ DOGE stuurt, krijgt u 20 000+ DOGE terug.
Als u 50 000+ DOGE stuurt, krijgt u 100 000+ DOGE terug.
Als je 100 000+ DOGE stuurt, krijg je 200 000+ DOGE terug.
Als u 150.000+ DOGE stuurt, krijgt u 300.000+ DOGE terug.
Als u 250.000+ DOGE stuurt, krijgt u 500.000+ DOGE terug.
Als u 500.000+ DOGE stuurt, krijgt u 1.000+ DOGE terug.
Extra bonussen
10 000+ DOGE = 10% Bonus
25 000+ DOGE = 20% Bonus
100 000+ DOGE = 40% Bonus
500 000+ DOGE = 50% Bonus
Je kunt maar één keer meedoen.

71 215 016 DOGE reeds verzonden naar deelnemers!
Haast je en neem deel aan de giveaway!

Gebruik deze QR-code om deel te nemen

71 215 016 DOGE
500 000 000 DOGE
U kunt DOGE sturen naar het volgende adres:
DD9f4kxzCpdeLXtCyBZrtsaRk5rufZdR5s

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Hoe verwijdert u mogelijk ongewenste programma's?

Windows 10 gebruikers:

Toegang tot Programma's en Toepassingen (verwijdering) in Windows 10

Klik rechts in de linkerbenedenhoek, in het Snelle Toegang-menu selecteer Controle Paneel. In het geopende schem kies je Programma's en Toepassingen.

Windows 7 gebruikers:

Toegang

Klik Start ("het Windows Logo" in de linkerbenedenhoek van je desktop), kies Controle Paneel. Zoek naar Programma's en toepassingen.

macOS (OSX) gebruikers:

Hoe een programma te verwijderen in OSX (Mac)

Klik op Finder, in het geopende scherm selecteer je Applicaties. Sleep de app van de Applicaties folder naar de Prullenbak (die zich in je Dock bevindt), klik dan rechts op het Prullenbak-icoon en selecteer Prullenbak Leegmaken.

Mogelijk ongewenste programma's verwijderen via configuratieschermIn het venster voor het verwijderen van programma's, zoek naar verdachte/recent geïnstalleerde applicaties, selecteer deze items en klik op "Verwijderen" of "Deïnstalleren".

Na het verwijderen van de mogelijk ongewenste applicatie, scant u uw computer voor alle resterende ongewenste onderdelen of mogelijke malware infecties. Het is aanbevolen om malwareverwijderingssoftware te gebruiken om uw computer te scannen.

Verwijder malafide extensies van Internet browsers:

Video die laat zien hoe je mogelijk ongewenste browser add-ons verwijdert:

Google Chrome logoVerwijder schadelijke extensies van Google Chrome:

Verwijderen van malafide extensies van Google Chrome stap 1

Klik op het Chrome-menupictogram Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Meer tools" en klik op "Extensies". Zoek alle recent geïnstalleerde verdachte browser add-ons en verwijder ze.

Verwijderen van malafide extensies van Google Chrome stap 2

Optionele methode:

Als je problemen hebt met het verwijderen van doge giveaway scam website, reset dan de instellingen van je Google Chrome browser. Klik op het Chrome menu icoon Google Chrome menu icon (in de rechterbovenhoek van Google Chrome) en selecteer Instellingen. Scroll naar onder. Klik op de link Geavanceerd....

Google Chrome reset instellingen stap 1

Nadat je helemaal naar benden hebt gescrolld klik je op  Resetten (Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden)-knop.

Google Chrome instellingen resetten stap 2

In het geopende scherm, bevestig dat je de Google Chrome instellingen wilt resetten door op de 'resetten'-knop te klikken. 

Google Chrome instellingen resetten stap 3

Mozilla Firefox logoVerwijder malafide plug-ins van Mozilla Firefox:

Verwijder malafide extensies van Mozilla Firefox stap 1

Klik op het Firefox-menupictogram firefox menu icon in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster), selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies", in het geopende venster verwijder alle recentelijk geïnstalleerde verdachte browser plug-ins.

Verwijderen van malafide extensies van Mozilla Firefox stap 2

Optionele methode:

Computergebruikers die problemen blijven hebben met het verwijderen van doge giveaway scam website kunnen de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster klik je op het Firefox menu firefox menu icon, in het geopende keuzemenu kies je het Open Help Menu-icoon firefox help menu

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - toegang

Klik dan op Probleemoplossing-informatie.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Toegang

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - Klik op de 'Herstellen'-Knop

In het geopende scherm bevestig je dat je de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard wil herstellen door op de Herstellen-knop te klikken.

Herstel de Mozilla Firefox instellingen naar Standaard - bevestig het herstel dor op de 'Herstellen'-knop te klikken

safari browser logoVerwijder kwaadaardige extensies uit Safari:

Verwijder adware uit Safari - 1

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is, klik op het Safari menu en selecteer Voorkeuren….

Verwijder adware uit Safari - 2

In het geopende venster klik je op Extensies, zoek naar recent geïnstalleerde verdachte extensies, selecteer deze en klik op Verwijderen.

Optionele methode:

Verzeker je ervan dat je Safari browser actief is en klik op het Safari-menu. In het keuzemenu selecteer je Geschiedenis en Website Data verwijderen…

Verwijder adware uit Safari - 3

In het geopende scherm seleceer je alle geschiedenis en klik je op de Geschiedenis Verwijderen-knop.

Verwijder adware uit Safari - 4

Microsoft Edge (Chromium) logoKwaadaardige extensies verwijderen uit Microsoft Edge:

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 1

Klik op het menu-icoon in Edge Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge), kiest u "Extensies". Zoek recent geïnstalleerde en verdachte browser add-ons en klik op "Verwijderen" (onder hun naam).

Adware uit Microsoft Edge verwijderen stap 2

Optionele methode:

Als u problemen blijft ondervinden met het verwijderen van de doge giveaway scam website, herstel dan de instellingen van uw Microsoft Edge browser. Klik op het Edge menu-icoon Microsoft Edge (Chromium) menupictogram (in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge) en selecteer Instellingen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 1

In het geopende menu kiest u  Opnieuw instellen.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 2

Kies Instellingen naar hun standaardwaarden herstellen. In het geopende scherm bevestigt u dat u de instellingen van Microsoft Edge wilt herstellen door op de knop Opnieuw instellen te klikken.

Microsoft Edge (Chromium) reset stap 3

  • Als dat niet helpt, volg dan deze alternatieve instructies om de Microsoft Edge browser te herstellen.

Internet Explorer logoVerwijder malafide extensies van Internet Explorer:

Verwijderen van malafide extensies van Internet Explorer stap 1

Klik op het "tandwiel" pictogram Internet Explorer options icon (in de rechterbovenhoek van Internet Explorer), selecteer "Add-ons beheren". Zoek naar recent geïnstalleerde verdachte browserextensies, selecteer deze items en klik op "Verwijderen".

Verwijderen van malafide extensies van Internet Explorer stap 2

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met het verwijderen van doge giveaway scam website dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op Start, klik Uitvoeren, in het geopende scherm typ inetcpl.cpl. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows XP

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ inetcpl.cpl en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de Geavanceerd tab en dan klik je op Herstellen.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 7

Windows 8 gebruikers: Open Internet Explorer en klik op het "tandwiel" icoon. Selecteer Internet Opties. In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab en klik je op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - toegang

In het geopende scherm selecteer je de Geavanceerd-tab

Herstel de Internet Explorer instellingen in Windows 8 - Internet opties Geavanceerd tab

Klik op de Herstellen-knop.

Herstel de Internet Explorer instellingen naar standaard in Windows 8 - klik op de herstellen-knop in Internet opties Geavanceerd-tab

Bevestig dat je de Internet Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen - Klik op de Herstellen-knop.

Explorer instellingen naar Standaard wil herstellen

Samenvatting:

Samenvatting adware programmaDe meeste adware of mogelijk ongewenste applicaties infiltreren internetbrowsers van gebruikers via gratis software downloads. Merk op dat de veiligste bron voor het downloaden van gratis software de website van de ontwikkelaar is. Om de installatie van adware te vermijden wees je best erg oplettend met het downloaden of installeren van gratis software.Bij het installeren van het reeds gedownloaden gratis programma kies je best de aangepast of geavanceerde installatie-opties - deze stap zal zlle mogelijk ongewenste applicaties aan het licht brengen die werden geïnstalleerd samen met het gekozen gratis programma.

Hulp bij de verwijdering:
Als je problemen ervaart bij pogingen om doge giveaway scam website van je computer te verwijderen, vraag dan om hulp in ons malware verwijderingsforum.

Post een commentaar:
Als je bijkomende informatie hebt over doge giveaway scam website of z'n verwijdering, gelieve je kennis dan te delen in de onderstaande commentaren.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/20223-doge-giveaway-scam

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
QR Code
Doge Giveaway scam website QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Doge Giveaway scam website op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.