FacebookTwitterLinkedIn

A-Secure 2015

Ook bekend als: A-Secure 2015 scam
Schadeniveau: Hoog

A-Secure 2015 verwijderingsinstructies

Wat is A-Secure 2015?

A-Secure 2015 is een vals anti-virus programma dat probeert PC-gebruikers schrik aan te jagen door te melden dat hun computer besmet is met riscovolle malware, virussen en trojans. Deze frauduleuze applicatie infiltreert besturingssystemen door besmette e-mail bijlagen, torrent downloads, beveiligingsexploitaties enz. Na succesvolle infiltratie imiteert A-Secure 2015 een computerbeveiligingsscan en dan genereert het een lange lijst met zogezegd ontdekte malware. Wees je ervan bewust dat A-Secure 2015 geen virusdefinitie-database bevat of andere functies die deze applicatie zouden toelaten om besmettingen te kunnen ontdekken. In feite zijn alle zogezegd ontdekte besmettingen tijdens de scan vals en bestaan ze niet op de PC van het slachtoffer. Het echte doel van A-Secure 2015 is gebruikers te overtuigen een valse licentiesleutel te kopen. Doe dit niet, A-Secure 2015 - is een oplichterij ontwikkeld door cybercriminelen.

Het betalen voor een vals antivirus-pakket zoals dit staat gelijk met het sturen van geld naar cybercriminelen. Je zal je geld verliezen je bankinformatie zal gecompromitteerd zijn. Bijkomend biedt A-Secure 2015 geen echte antivirus-functies en je computer zal besmet blijven door deze frauduleuze applicatie. Als je A-Secure 2015 'beveiligingsscans' ziet uitvoeren op je computer en je oproepen ziet om de 'volledige versie' te kopen dan is je PC besmet met een vals antivirusprogramma dat niet vertrouwd zou mogen worden.

a-secure 2015 valse antivirus hoofdscherm

A-Secure 2015 behoort tot een familie van valse antivirus programma's genaamd Braviax/FakeRean en het is in staat computers te besmetten die het Windows XP, Windows 7 en Windows 8 besturingssysteem draaien. Eerdere valse antivirus software programma's die uit dezelfde familie stammen konden hun naam aanpassen aan het besturingssysteem dat besmet werd. Bijvoorbeeld: Windows 7 zouden Sirius Win 7 Antivirus 2014 te zien krijgen; hetzelfde frauduleuze programma op een computer die Windows 8 draait zou verschijnen als Sirius Win 8 Antivirus 2014; enzovoort. In het geval van A-Secure 2015 blijft de naam gelijk op alle besturingssystemen. Nauwgezet onderzoek van A-Secure 2015 toont aan dat de meeste besmettingen worden veroorzaakt door Trojans en valse online beveiligingswaarschuwingen in pop-ups. Vertrouw deze online berichten die stellen dat je computer besmet is en dat je een bepaalde software moet downloaden om deze problemen op te lossen niet. Andere zaken die je kan doen om dit soort valse antivirus besmettingen te voorkomen zijn het regelmatig updaten van je software en het gebruik maken van legitieme anti-spyware en anti-virus programma's. Als je computer besmet werd met de frauduleuze A-Secure 2015 applicatie betaal dan niet voor de volledige versie. Lees de volgende verwijderingsgids en elimineer het van je systeem.

Voorbeelden van valse beveiligingswaarschuwingen vertoond door A-Secure 2015:

“Systeembeveiliging bedreiging gedetecteerd. Virussen en/of spyware kunnen je systeem op dit moment beschadigen. Voorkom besmetting en het verlies van data door een gratis beveiligingsscan uit te voeren”

“Rango Win 7 Antivirus 2014 heeft een programma de toegang tot internet geblokkeerd. Dit programma is besmet met Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen Private data kan gestolen zijn door externe partijen zoals kredietkaart-gegevens en paswoorden.”

“A-Secure 20145 Alert - Systeem Gehackt! Een onbekend programma scant je systeem en register op dit moment. Identiteitsdiefstal gedetecteerd”

“Tracking software gevonden! De activiteit van je PC wordt gemonitord. Mogelijke spyware besmetting. De veiligheid van je data is misschien in gevaar. Gevoelige data kan gestolen worden. Voorkom schade door een volledige beveiligingsscan uit te voeren.”

A-Secure 2015 frauduleuze antivirus voert een valse computerbeveiligingsscan uit:

 a-secure 2015 voert een valse computerbeveiligingsscan uit

A-Secure 2015 blokkert de toegang tot internet:

Internet Explorer waarschuwing. Het bezoeken van deze site kan een beveiligingsrisico vormen voor je systeem!
Mogelijke redenen zijn onder andere:


Gevaarlijke code gevonden in de pagina's van deze site die ongewenste software in je systeem installeert.
Verdachte en mogelijk ongewenste netwerkactiviteit gedetecteerd.
Spyware besmetting in je systeem.
Klachten van andere gebruikers over deze site.
Poort- en systeemscans uitgevoerd door de site die je bezoekt.

Wat je kan doen:


Verkrijg een kopie van “A-Secure 2015” om je PC te beschermen terwijl je op internet surft (AANBEVOLEN)
Voer een spyware, virus en malware scan uit
Surf verder zonder beveiligngsscan uit te voeren (GEVAARLIJK)

a-secure 2015 valse antivirus blokkeert de toegang tot internet blocking Internet access

A-Secure 2015 blokkeert de uitvoering van geïnstalleerde programma's:

A-Secure 2015 heeft een programma de toegang tot internet geblokkeerd. Dit programma is besmet met de Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen Private data kan gestolen worden door externe partijen, zoals kredietkaart-gegevens en paswoorden.

a-secure 2015 blokkeert de uitvoering van geïnstalleerde programma's

A-Secure 2015 toont een vals Windows Action Center:

Action Center heeft één of meer problemen gevonden die je moet nakijken. Windows Defender en A-Secure 2015 zijn allebei uitgeschakeld.

a-secure 2015 toont een vals Windows action center

Een frauduleuze website gebruikt door cyber criminelen om betalingen te ontvangen voor de valse A-Secure 2015 licentiesleutels (1 jaar licentie - $55.95; 2 jaren licentie - $79.95; Levenslange licentie $99.95). Computergebruikers die betaald hebben voor deze oplichterij zouden onmiddelijk hun kredietkaart-uitgever moeten bellen om deze betaling te betwijsten. Daarbij zouden ze moeten uitleggen dat ze misleid werden en een vals antivirus programma gekocht hebben:

frauduleuze website gebruikt om a-secure 2015 valse antivirus te promoten

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

A-Secure 2015 valse antivirus verwijdering:

Start je computer in Veilige Modus. Klik Start, Klik Uitschakelen, Klik Herstarten, Klik OK. ijdens het opstartproces van je computer druk je verschillende keren op de F8 toets op je toetsenbord tot het Geavanceerde Opties menu van Windows verschijnt. Dan selecteer je Veilige Modus met netwerk uit de lijst en druk je op ENTER.

Veilige modus met netwerk

Video die toont hoe Windows 7 te starten in "Veilige Modus met Netwerk":

Video die toont hoe Windows 8 te starten in "Veilige Modus met Netwerk":

Video die toont hoe Windows XP te starten in "Veilige Modus met Netwerk":

Na het opstarten van je computer in Velige Modus met Netwerk, probeer je de aanbevolen anti-malware software te downloaden en uit te voeren. Als de download geblokkeerd wordt volg dan de instructies hieronder.

Belangrijk! A-Secure 2015 frauduleuze antivirus beschadigt het Windows Security Center en de Windows Defender diensten. Na het verwijderen van dit valse antivirus programma download je daarom best de registerherstellingen die hieronder getoond worden. Na het downloaden dubbelklik je op elk ervan en klik je op 'JA' (wanneer gevraagd wordt om de data samen te voegen).

windows 7 braviax register herstel

Registerherstelling voor Windows 7 gebruikers:

Registerherstelling voor Windows 8 gebruikers:

Registerherstelling voor Windows XP gebruikers:

Opmerking: Als je de verwijderaar niet kan uitvoeren, klik er dan rechts op en selecteer 'uitvoeren als administrator'. Als de installatie van de malware verwijderaar faalt of als je de .exe bestanden niet kan openen, probeer dan één van de alternatieve download locaties hieronder:

 • Locatie 1 (het bestand werd hernoemd naar "iexplore.exe", omdat de meeste spyware dit niet blokkeert)
 • Locatie 2

Als je na of voor het verwijderen van dit valse antivirus programma niet in staat bent om andere geïnstalleerde software uit te voeren heeft A-Secure 2015 je .exe bestandskoppelingen op je besturingssysteem aangepast. Om dit te herstellen download je de registerherstelling (link hieronder). Bewaar deze op je computer, dubbelklik erop, klik 'Ja' en dan 'OK', na het opnieuw opstarten van je PC zouden je bestandskoppelingen opnieuw moeten werken.

- Windows 7

- Windows 8

- Windows XP

Als je je browser niet kan openen (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome):

A-Secure 2015 gijzelt Internet browsers, wijzigt registerinstellingen en schakelt de uitvoering van programma's uit. Voor die gevallen hebben onze ontwikkelaars een op maat gemaakte installer gemaakt - handig voor als je niet meer op internet kan surfen of geen .exe bestanden meer kan uitvoeren. Het start als een MS-Dos programma, voert een registerherstel uit en voert dan de installer uit. De installer werd getest op Windows 7, Windows Vista en XP besturingssystemen besmet met de meest voorkomende soorten spyware.

Om deze installer te gebruiken, klik op de knop met het Windows logo (Start)

In het zoekveld type je de volgende link: www.pcrisk.com/installer.com en vervolgens druk je op ENTER.

A-Secure 2015 zal een valse beveiligingswaarschuwing genereren nadat je op ENTER hebt gedrukt. Negeer dit en klik "Nee, blijf onbeschermd...".

win7_remover_installer

Het download-dialoogvenster zal verschijnen en melden dat je dit bestand (installer.com) aan het downloaden bent. Klik Uitvoeren, wacht tot de download voltooid is en volg dan de instructies op het scherm. Windows zal je misschien waarschuwen dat het gevaarlijk is om onbekende bestanden te openen. Negeer deze waarschuwingen.

A-Secure 2015 verwijdering (optionele methode):

Rango Win 7 Antivirus 2014 blokkeert de uitvoering van alle geïnstalleerde software. Dit maakt het verwijderen ervan erg moeilijk. De beste manier om dit frauduleuze programma te verwijderen is in te loggen op een niet besmette gebruikersaccount en van daaruit een beveiligingsscan uit te voeren. Als deze beschikbaar is log je in op de 'Gast'-account en volg je de verwijderingsstappen die je hieronder ziet. Als je 'Gast'-account niet geactiveerd is volg dan deze stappen:

Windows 7 gebruikers:

Om de Gast-gebruiker te activeren: Klik op het "Windows logo" (Startknop) en selecteer "Controle Paneel":

Antimalware verwijdering stap 1

In het geopende scherm klik op "Gebruikersaccounts toevoegen of verwijderen" (in de "Gebruikers Accounts en Familie-beveiliging" sectie):

Antimalware verwijdering stap 2

In het geopende scherm selecteer "Gast" en klik op de "Aanzetten" knop:

Antimalware verwijdering stap 3

Herstart je PC, wanneer het Windows inlogscherm verschijnt selecteer je de "Gast"-account en dan ga je verder met de hieronder vermelde verwijderingsstappen.

Na ingelogd te hebben op je Gast-account download je de aanbevolen malware verwijderingssoftware en voer je een volledige systeemscan uit om dit valse antivirusprogramma van je PC te verwijderen.

Manuele A-Secure 2015 verwijderingsinstructies

Sommige spyware kan het blokkeren van spyware verwijderaars blokkeren. Als je niet kunt downloaden vanaf de standaardlocatie gebruik dan één van de onderstaande alternatieve download locaties:

 • Locatie 1 (het bestand werd hernoemd naar "iexplore.exe" omdat de meeste spyware dit bestand niet blokkeert)
 • Location 2

Als de installatie van de verwijderaar niet lukt probeer dan de op maat gemaakte installer te downloaden die door onze technici werd gebouwd om zo spyware besmettingen te omzeilen. Download de op maat gemaakte installer

Als je nog steeds niet kan downloaden of de spyware-verwijderingssoftware niet kan uitvoeren, volg dan de volgende stappen:

Stap 1
Download het registerherstel voor de A-Secure 2015 malware. Deze hersteller verwijdert alle registerwaarden die de uitvoering van programma's blokkeren (bij sommige versies van deze spyware. Om het downloaden klik je op onderstaande link. Na het downloaden dubbelklik je op het gedownloade registerherstelbestand, klik op Ja en dan OK.

- Windows 7

- Windows 8

- Windows XP

Stap 2
Sommige varianten van deze spyware wijzigen de instellingen van de systeemproxy zodat je geen toegang hebt tot internet (of website adressen worden doorverwezen naar kwaadaardige of phishing websites). Om de proxy-instellingen terug te herstellen naar standaard, download het volgende programma en voer het uit:

Step 3
A-Secure 2015 wijzigt het Hosts bestand van het systeem. Het Hosts bestand wordt gebruikt om de namen van websites om te zetten naar IP adressen. Wanneer het wordt aangepast kan de gebruiker doorverwezen worden naar kwaadaardige sites, ondanks dat hij de juiste URL's ziet in de adresbalk. Als het Hosts bestand wordt gewijzigd is het moeilijk te zien welke websites echt zijn en welke vals. Om dit te herstellen download je de Microsoft Fix It tool, die je Hosts bestand zal herstellen naar de Windows standaard. Voer deze tool uit nadat je het gedownload hebt en volg de instructies op het scherm. Download link hieronder:

Stap 4
Dat is alles! Je kan nu Malware remover proberen te downloaden of installeren als je het reeds gedownload hebt. In de meeste gevallen is dit succesvol. Indien niet rapporteer je het probleem best op ons FORUM en onze technici zullen proberen je te helpen.

Belangrijk! Rango Win 7 Antivirus 2014 frauduleuze antivirus beschadigt het Windows Security Center en de Windows Defender diensten. Na het verwijderen van dit valse antivirus programma download je daarom best de registerherstellingen die hieronder getoond worden. Na het downloaden dubbelklik je op elk ervan en klik je op 'JA' (wanneer gevraagd wordt om de data samen te voegen).

windows 7 braviax registerherstel

Registerherstelling voor Windows 7 gebruikers:

Registerherstelling voor Windows 8 gebruikers:

Registerherstelling voor Windows XP gebruikers:

Other tools known to remove A-Secure 2015:

Samenvatting:

De valse antivirus programma's (ook bekend als "frauduleuze antivirus programma's" of "scareware") zijn applicaties die proberen computergebruikers ertoe te verleiden te betalen voor hun niet-bestaande volledige versies om zo de zogenaamde ontdekte beveiligingsbesmettingen te verwijderen (hoewel de computer eigenlijk virusvrij is). Deze valse programma's worden gemaakt door cybercriminelen die ze ontwerpen om eruit te zien als legitieme antvirus-software. Meestal infiltreren deze frauduleuze antivirus programma's de computers van gebruikers via pop-up schermen of waarschuwingen als gebruikers op internet surfen. Deze misleidende boodschappen zorgen ervoor dat computergebruikers een frauduleus antivirus programma op hun computer downloaden. Andere bekende tactieken die gebruikt worden om scareware te verspreiden zijn onder andere exploitatiekits, besmette e-mailberichten, online advertentienetwerken. drive-by downloads of zelfs rechtstreekse telefoontjes naar gebruikers waarin gratis ondersteuning wordt aangeboden.

Een computer die besmet is met een vals antivirus programma kan ook andere malware bevatten, veel frauduleuze antivirusprogramma's worden immers gebundeld met Trojans en exploitatiekits. Het is goed op te merken dat bijkomende malware die de besturingssystemen van gebruikers infiltreer op de computers van de slachtoffers blijft staan of deze nu betalen voor de niet bestaande volledige versies van de software of niet. Hier zijn een paar voorbeelden van valse beveiligingswaarschuwingen die worden gebruikt voor de verspreiding van a-secure 2015 scam:

Valse pop-up gebruikt voor de verspreiding van een frauduleuze antivirus voorbeeld 1

Valse pop-up gebruikt voor de verspreiding van een frauduleuze antivirus voorbeeld 2

Computergebruikers die geconfronteerd worden met frauduleuze beveiligingssoftware zouden de volledige versie nooit mogen kopen. Het betalen voor een licentiesleutel of een vals antivirus programma zou gelijk staan met het sturen van je geld en bankinformatie naar cybercriminelen. Gebruikers die hun krediekaart-info of andere gevoelige informatie reeds hebben ingegeven wanneer ze daarom werden gevraagd door deze frauduleuze software zouden de uitgever van hun kredietkaart moeten verwittigen dat ze misleid werden en frauduleuze software aangekocht hebben.

Schermafbeelding van een webpagina die gebruikt wordt om computergebruikers te misleiden en te laten betalen voor een niet bestaande volledig versie van a-secure 2015 scam en andere frauduleuze antivirus programma's:

Voorbeeld van een webpagina die gebruikt wordt om betalingen te verrichten voor valse antivirus programma's

Om je computer te beschermen tegen a-secure 2015 scam en andere frauduleuze antivirus programma's zouden computergebruikers:

 • Hun besturingssysteem bijgewerkt moeten houden evenals alle geïnstalleerde programma's.
 • Legitieme antivirus en anti-spyware programma's gebruiken.
 • Opletten met het klikken op links in sociale netwerksites en e-mailberichten.
 • Geen online pop-up berichten vertrouwen die stellen dat hun computer besmet is en die aanbieden beveiligingssoftware te downloaden.

Symptomen die erop wijzen dat je besturingssysteem besmet is met een vals antivirus programma:

 • Intrusieve beveiligingswaarschuwing in pop-up berichten.
 • Waarschuwingen die vragen om een betalende versie van een programma te installeren om de zogezegd ontdekte malware te kunnen verwijderen.
 • Computer die traag werkt.
 • Windows updates is uitgeschakeld.
 • De taakbeheerder is geblokkeerd.
 • De internet browsers zijn geblokkeerd of kunnen geen websites van legitiem antivirus aanbieders bezoeken.

Als je bijkomende informatie hebt over a-secure 2015 scam of hoe het te verwijderen gelieve deze informatie dan te delen in de commentaren hieronder.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/8456-a-secure-2015

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
QR Code
A-Secure 2015 scam QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van A-Secure 2015 scam op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.