FacebookTwitterLinkedIn

Rango Win 7 Antivirus 2014

Ook bekend als: Rango Win 7 Antivirus 2014 scam
Schadeniveau: Hoog

Rango Win 7 Antivirus 2014 verwijderingsinstructies

Wat is Rango Win 7 Antivirus 2014?

Rango Win 7 Antivirus 2014 is geen beveiligingsprogramma dat computergebruikers zouden mogen vertrouwen. Het is een vorm van oplichterij die is uitgegeven door cybercriminelen. Dit valse antivirusprogramma is ontworpen om PC-gebruikers bang te maken dat hun computers besmet zijn met malware en virussen. Om dit misleidende doel te bereiken gebruikt Rango Win 7 Antivirus 2014 valse beveiligingsscans, valse malwaredetectielijsten en valse beveiligingswaarsschuwingen. Dit programma installeert zichzelf meestal op de PC's van gebruikers zonder hun toestemming en begint onmiddelijk met een beveiligingsscan die resulteert in de detectie van zogezegd risicovolle spyware. Verder wijzigt deze frauduleuze software de registers van het besmette besturingssysteem en blokkeert het de uitvoering van geïnstalleerde software. De makers van deze oplichterij hebben de bedoeling gebruikers te overtuigen dat Rango Win 7 Antivirus 2014 de enige software is die in staat is je PC te beschermen tegen beveiligingsdreigingen. In werkelijkheid bestaat echter geen enkele van de gedetecteerde virussen of malware echt op je computer. Dit valse programma is ontworpen om je het tegendeel te laten geloven zodat je een licentiesleutel zou kopen.

Activeer geen 'Volledige versie' van dit programma - als je dat wel doet stuur je je geld naar cybercriminelen en je computer zal nog altijd gegijzeld worden door deze frauduleuze software. Rango Win 7 Antivirus 2014 stamt uit een familie van frauduleuze antivirus programma's genaamd Braviax. Frauduleuze programma's uit deze familie zijn in staat om hun naam te veranderen afhankelijk van het besturingssysteem van de gebruiker. Bijvoorbeeld hetzelfde programma uitgevoerd op een computer waar Windows XP op draait verschijnt als Rango Win XP Antivirus 2014, terwijl Windows 8 gebruikers een programma getoond wordt dat Rango Win 8 Antivirus 2014 wordt genoemd enz.

rango win7 antivirus 2014 hoofdscherm

De belangrijkste reden voor het verspreiden van deze frauduleuze programma's is dat PC-gebruikers overtuigd moeten worden dat hun computers besmet zijn zodat ze hen nutteloze licentiesleutels kunnen verkopen. Het betalen voor gelijk welk programma uit de FakeRean/Braviax familie staat gelijk aan het zenden van je geld naar cybercriminelen - je zal je geld verliezen  en bankinformatie vrijgeven (wat mogelijk leidt tot verdere diefstallen van je rekening). Dit valse antivirus programma wordt meestal verspreid via valse online beveiligingsscanners. Deze pop-ups worden ingebouwd in kwaadaardige websites en wanneer je deze bezoekt wordt er een bericht getoond dat stelt dat je computer besmet is en dat je antivirus software moet downloaden en installeren om de gedetecteerde besmettingen te kunnen verwijderen. Andere misleidende methodes voor het verspreiden van Rango Win 7 Antivirus 2014 omvatten het gebruik van valse software updates, valse video codecs, trojans en drive-by downloads. Als je ziet dat dit programma je PC aan het scannen is op zoek naar beveiligingsbesmettingen, negeer het dan en elimineer deze oplichterij van je PC.

Voorbeelden van valse beveiligingswaarschuwingen getoond door Rango Win 7 Antivirus 2014:

“Systeembeveiliging bedreiging gedetecteerd. Virussen en/of spyware kunnen je systeem op dit moment beschadigen. Voorkom besmetting en het verlies van data door een gratis beveiligingsscan uit te voeren”

“Rango Win 7 Antivirus 2014 heeft een programma de toegang tot internet geblokkeerd. Dit programma is besmet met Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen Private data kan gestolen zijn door externe partijen zoals kredietkaart-gegevens en paswoorden.”

“Rango Win 7 Antivirus 2014 Alert - Systeem Gehackt! Een onbekend programma scant je systeem en register op dit moment. Identiteitsdiefstal gedetecteerd”

“Tracking software gevonden! De activiteit van je PC wordt gemonitord. Mogelijke spyware besmetting. De veiligheid van je data is misschien in gevaar. Gevoelige data kan gestolen worden. Voorkom schade door een volledige beveiligingsscan uit te voeren.”

Rango Win 7 Antivirus 2014 frauduleuze antivirus voert een valse computerbeveiligingsscan uit:

rango win7 antivirus 2014 voert een valse computerbeveiligingsscan uit

Rango Win 7 Antivirus 2014 blokkeert de toegang tot internet:

Internet Explorer waarschuwing. Het bezoeken van deze site kan een beveiligingsrisico vormen voor je systeem!
Mogelijke redenen zijn onder andere:


Gevaarlijke code gevonden in de pagina's van deze site die ongewenste software in je systeem installeert.
Verdachte en mogelijk ongewenste netwerkactiviteit gedetecteerd.
Spyware besmetting in je systeem.
Klachten van andere gebruikers over deze site.
Poort- en systeemscans uitgevoerd door de site die je bezoekt.

Wat je kan doen:


Verkrijg een kopie van “Rango Win 7 Antivirus 2014” om je PC te beschermen terwijl je op internet surft (AANBEVOLEN)
Voer een spyware, virus en malware scan uit
Surf verder zonder beveiligngsscan uit te voeren (GEVAARLIJK)

rango win7 antivirus 2014 blokkert de toegang tot internet

Rango Win 7 Antivirus 2014 blokkeert de uitvoering van geïnstalleerde programma's:

Rango Win 7 Antivirus 2014 heeft een programma de toegang tot internet geblokkeerd. Dit programma is besmet met de Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen Private data kan gestolen worden door externe partijen, zoals kredietkaart-gegevens en paswoorden.

rango win7 antivirus 2014 blokkeert de uitvoering van geïnstalleerde programma's

Rango Win 7 Antivirus 2014 toont een vals Windows Action Center:

rango win7 antivirus 2014 toont een vals Windows Actie center venster

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Rango Win 7 Antivirus 2014 verwijdering:

Tijdens het opstartproces van je computer druk je verschillende keren op de F8 toets op je toetsenbord tot het Geavanceerde Opties menu van Windows verschijnt. Dan selecteer je Veilige Modus met netwerk uit de lijst en druk je op ENTER.

Veilige Modus met Netwerk

Video die toont hoe Windows 7 te starten in "Veilige Modus met Netwerk":

Na het opstarten van je computer in Velige Modus met Netwerk, probeer je de aanbevolen anti-malware software te downloaden en uit te voeren. Als de download geblokkeerd wordt volg dan de instructies hieronder.

Belangrijk! Rango Win 7 Antivirus 2014 frauduleuze antivirus beschadigt het Windows Security Center en de Windows Defender diensten. Na het verwijderen van dit valse antivirus programma download je daarom best de registerherstellingen die hieronder getoond worden. Na het downloaden dubbelklik je op elk ervan en klik je op 'JA' (wanneer gevraagd wordt om de data samen te voegen).

windows 7 braviax registerherstel

 

Opmerking: Als je de verwijderaar niet kan uitvoeren, klik er dan rechts op en selecteer 'uitvoeren als administrator'. Als de installatie van de malware verwijderaar faalt of als je de .exe bestanden niet kan openen, probeer dan één van de alternatieve download locaties hieronder:

 • Locatie 1 (het bestand werd hernoemd naar "iexplore.exe", omdat de meeste spyware dit niet blokkeert)
 • Locatie 2

Als je na of voor het verwijderen van dit valse antivirus programma niet in staat bent om andere geïnstalleerde software uit te voeren heeft Rango Win7 Antivirus 2014 je .exe bestandskoppelingen op je besturingssysteem aangepast. Om dit te herstellen download je de registerherstelling (link hieronder). Bewaar deze op je computer, dubbelklik erop, klik 'Ja' en dan 'OK', na het opnieuw opstarten van je PC zouden je bestandskoppelingen opnieuw moeten werken.

Als je je browser niet kan openen (Internet Explorer,  Mozilla Firefox, Google Chrome):

Rango Win 7 Antivirus 2014 gijzelt Internet browsers, wijzigt registerinstellingen en schakelt de uitvoering van programma's uit. Voor die gevallen hebben onze ontwikkelaars een op maat gemaakte installer gemaakt - handig voor als je niet meer op internet kan surfen of geen .exe bestanden meer kan uitvoeren. Het start als een MS-Dos programma, voert een registerherstel uit en voert dan de installer uit. De installer werd getest op Windows 7, Windows Vista en XP besturingssystemen besmet met de meest voorkomende soorten spyware.

Om deze installer te gebruiken, klik op de knop met het Windows logo (Start)

In het zoekveld type je de volgende link:  www.pcrisk.com/installer.com en vervolgens druk je op ENTER.

Rango Win 7 Antivirus 2014 zal een valse beveiligingswaarschuwing genereren nadat je op ENTER hebt gedrukt. Negeer dit en klik "Nee, blijf onbeschermd...".

 

win7_remover_installer

Het download-dialoogvenster zal verschijnen en melden dat je dit bestand (installer.com) aan het downloaden bent. Klik Uitvoeren, wacht tot de download voltooid is en volg dan de instructies op het scherm. Windows zal je misschien waarschuwen dat het gevaarlijk is om onbekende bestanden te openen. Negeer deze waarschuwingen.

Als je internet browsers werken, gebruik dan deze knop om de op maat gemaakte installer te downloaden.

Belangrijk! Rango Win 7 Antivirus 2014 frauduleuze antivirus beschadigt het Windows Security Center en de Windows Defender diensten. Na het verwijderen van dit valse antivirus programma download je daarom best de registerherstellingen die hieronder getoond worden. Na het downloaden dubbelklik je op elk ervan en klik je op 'JA' (wanneer gevraagd wordt om de data samen te voegen).

 

Als de installatie of het downloaden faalt:

Als het nog altijd niet mogelijk is om de de verwijderingstool te downloaden of te installeren download dan het registerherstel-bestand. Het maakt de normale uitvoering van programma's opnieuw mogelijk en herstelt fouten in de web browser. Klik op de link hieronder en wanneer de download compleet is, klik op uitvoeren en vervolgens OK.

Als de installatie van de malware verwijderaar faalt, probeer dan onze Op maat gemaakte installer uit, gemaakt door onze technici om besmettingen te omzeilen en de verwijderaar toch te kunnen installeren.

Als je met de besmette computer geen toegang hebt tot je internet browsers gebruik dan een andere niet-besmette computer om deze verwijderaar te downloaden en gebruik verwijderbare media (zoals een CD, USB, enz.) om het naar de besmette PC te transfereren. Merk op dat dit frauduleuze programma ook de uitvoering van programma's blokkeert. Als je een niet-besmette PC gebruikt om de verwijderaar te downloaden, download dan ook de registerhersteller (download link hieronder). Transfereer beide bestanden naar de besmette computer, voer eerst het registerherstel uit en doe dan een volledige scan met de aanbevolen verwijderaar.

Rango Win 7 Antivirus 2014 verwijdering (optionele methode):

Rango Win 7 Antivirus 2014 blokkeert de uitvoering van alle geïnstalleerde software. Dit maakt het verwijderen ervan erg moeilijk. De beste manier om dit frauduleuze programma te verwijderen is in te loggen op een niet besmette gebruikersaccount en van daaruit een beveiligingsscan uit te voeren. Als deze beschikbaar is log je in op de 'Gast'-account en volg je de verwijderingsstappen die je hieronder ziet. Als je 'Gast'-account niet geactiveerd is volg dan deze stappen:

Windows 7 gebruikers:

Om de Gast-gebruiker te activeren: Klik op het "Windows logo" (Startknop) en selecteer "Controle Paneel":

Antimalware verwijdering stap 1

In het geopende scherm klik op "Gebruikersaccounts toevoegen of verwijderen" (in de "Gebruikers Accounts en Familie-beveiliging" sectie):

Antimalware verwijdering stap 2

In het geopende scherm selecteer "Gast" en klik op de "Aanzetten" knop:

Antimalware verwijdering stap 3

Herstart je PC, wanneer het Windows inlogscherm verschijnt selecteer je de "Gast"-account en dan ga je verder met de hieronder vermelde verwijderingsstappen.

Na ingelogd te hebben op je Gast-account download je de aanbevolen malware verwijderingssoftware en voer je een volledige systeemscan uit om dit valse antivirusprogramma van je PC te verwijderen.

Manuele Rango Win 7 Antivirus 2014 verwijderingsinstructies

Sommige spyware  kan het blokkeren van spyware verwijderaars blokkeren. Als je niet kunt downloaden vanaf de standaardlocatie gebruik dan één van de onderstaande alternatieve download locaties:

 • Locatie 1 (het bestand werd hernoemd naar "iexplore.exe" omdat de meeste spyware dit bestand niet blokkeert)
 • Location 2

Als de installatie van de verwijderaar niet lukt probeer dan de op maat gemaakte installer te downloaden die door onze technici werd gebouwd om zo spyware besmettingen te omzeilen. Download de op maat gemaakte installer

Als je nog steeds niet kan downloaden of de spyware-verwijderingssoftware niet kan uitvoeren, volg dan de volgende stappen:

Stap 1
Sommige varianten van deze spyware wijzigen de instellingen van de systeemproxy zodat je geen toegang hebt tot internet (of website adressen worden doorverwezen naar kwaadaardige of phishing websites). Om de proxy-instellingen terug te herstellen naar standaard, download het volgende programma en voer het uit:

Stap 2
Rango Win 7 Antivirus 2014 wijzigt het Hosts bestand van het systeem. Het Hosts bestand wordt gebruikt om de namen van websites om te zetten naar IP adressen. Wanneer het wordt aangepast kan de gebruiker doorverwezen worden naar kwaadaardige sites, ondanks dat hij de juiste URL's ziet in de adresbalk. Als het Hosts bestand wordt gewijzigd is het moeilijk te zien welke websites echt zijn en welke vals. Om dit te herstellen download je de Microsoft Fix It tool, die je Hosts bestand zal herstellen naar de Windows standaard. Voer deze tool uit nadat je het gedownload hebt en volg de instructies op het scherm. Download link hieronder:

Stap 3
Dat is alles! Je kan nu Malware remover proberen te downloaden of installeren als je het reeds gedownload hebt. In de meeste gevallen is dit succesvol. Indien niet rapporteer je het probleem best op ons FORUM en onze technici zullen proberen je te helpen.

Belangrijk! Rango Win 7 Antivirus 2014 frauduleuze antivirus beschadigt het Windows Security Center en de Windows Defender diensten. Na het verwijderen van dit valse antivirus programma download je daarom best de registerherstellingen die hieronder getoond worden. Na het downloaden dubbelklik je op elk ervan en klik je op 'JA' (wanneer gevraagd wordt om de data samen te voegen).

 

 

Andere tools waarvan geweten is dat ze Rango Win 7 Antivirus 2014 kunnen verwijderen:

Samenvatting:

De valse antivirus programma's (ook bekend als "frauduleuze antivirus programma's" of "scareware") zijn applicaties die proberen computergebruikers ertoe te verleiden te betalen voor hun niet-bestaande volledige versies om zo de zogenaamde ontdekte beveiligingsbesmettingen te verwijderen (hoewel de computer eigenlijk virusvrij is). Deze valse programma's worden gemaakt door cybercriminelen die ze ontwerpen om eruit te zien als legitieme antvirus-software. Meestal infiltreren deze frauduleuze antivirus programma's de computers van gebruikers via pop-up schermen of waarschuwingen als gebruikers op internet surfen. Deze misleidende boodschappen zorgen ervoor dat computergebruikers een frauduleus antivirus programma op hun computer downloaden. Andere bekende tactieken die gebruikt worden om scareware te verspreiden zijn onder andere exploitatiekits, besmette e-mailberichten, online advertentienetwerken. drive-by downloads of zelfs rechtstreekse telefoontjes naar gebruikers waarin gratis ondersteuning wordt aangeboden.

Een computer die besmet is met een vals antivirus programma kan ook andere malware bevatten, veel frauduleuze antivirusprogramma's worden immers gebundeld met Trojans en exploitatiekits. Het is goed op te merken dat bijkomende malware die de besturingssystemen van gebruikers infiltreer op de computers van de slachtoffers blijft staan of deze nu betalen voor de niet bestaande volledige versies van de software of niet. Hier zijn een paar voorbeelden van valse beveiligingswaarschuwingen die worden gebruikt voor de verspreiding van rango win 7 antivirus 2014 scam:

Valse pop-up gebruikt voor de verspreiding van een frauduleuze antivirus voorbeeld 1

Valse pop-up gebruikt voor de verspreiding van een frauduleuze antivirus voorbeeld 2

Computergebruikers die geconfronteerd worden met frauduleuze beveiligingssoftware zouden de volledige versie nooit mogen kopen. Het betalen voor een licentiesleutel of een vals antivirus programma zou gelijk staan met het sturen van je geld en bankinformatie naar cybercriminelen. Gebruikers die hun krediekaart-info of andere gevoelige informatie reeds hebben ingegeven wanneer ze daarom werden gevraagd door deze frauduleuze software zouden de uitgever van hun kredietkaart moeten verwittigen dat ze misleid werden en frauduleuze software aangekocht hebben.

Schermafbeelding van een webpagina die gebruikt wordt om computergebruikers te misleiden en te laten betalen voor een niet bestaande volledig versie van rango win 7 antivirus 2014 scam en andere frauduleuze antivirus programma's:

Voorbeeld van een webpagina die gebruikt wordt om betalingen te verrichten voor valse antivirus programma's

Om je computer te beschermen tegen rango win 7 antivirus 2014 scam en andere frauduleuze antivirus programma's zouden computergebruikers:

 • Hun besturingssysteem bijgewerkt moeten houden evenals alle geïnstalleerde programma's.
 • Legitieme antivirus en anti-spyware programma's gebruiken.
 • Opletten met het klikken op links in sociale netwerksites en e-mailberichten.
 • Geen online pop-up berichten vertrouwen die stellen dat hun computer besmet is en die aanbieden beveiligingssoftware te downloaden.

Symptomen die erop wijzen dat je besturingssysteem besmet is met een vals antivirus programma:

 • Intrusieve beveiligingswaarschuwing in pop-up berichten.
 • Waarschuwingen die vragen om een betalende versie van een programma te installeren om de zogezegd ontdekte malware te kunnen verwijderen.
 • Computer die traag werkt.
 • Windows updates is uitgeschakeld.
 • De taakbeheerder is geblokkeerd.
 • De internet browsers zijn geblokkeerd of kunnen geen websites van legitiem antivirus aanbieders bezoeken.

Als je bijkomende informatie hebt over rango win 7 antivirus 2014 scam of hoe het te verwijderen gelieve deze informatie dan te delen in de commentaren hieronder.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/8400-rango-win-7-antivirus-2014

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
QR Code
Rango Win 7 Antivirus 2014 scam QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Rango Win 7 Antivirus 2014 scam op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.