FacebookTwitterLinkedIn

Antivirus Security Pro

Ook bekend als: Antivirus Security Pro Valse Antivirus
Schadeniveau: Hoog

Antivirus Security Pro verwijderingshandleiding

Antivirus Security Pro is een vals anti-virusprogramma dat stamt uit een familie van frauduleuze beveiligingsprogramma's genaamd "WinWebSec". Dit programma is gemaakt door Cybercriminelen en het hoofddoel van het programma is nietsvermoedende PC-gebruikers ertoe te verleiden de volledige versie te kopen. Om dit misleidende doel te bereiken imiteert Antivirus Security Pro een legitiem anti-virusprogramma en doet het alsof het de computer van de gebruiker scant op beveiligings-infecties. Merk op dat dit programma geen virusdefinities-database heeft noch een virus-scanmachine - het leunt op valse detecties van beveiligingsbedreigingen en valse veiligheidswaarschuwingen in pop-ups om de computergebruiker bang te maken en te laten geloven dat zijn besturingssystemen besmet zijn met risicovolle malware en virussen. Na succesvolle infiltratie overschrijft deze valse software het register van het besturingssysteem en stelt het zichzelf in om automatisch te starten bij elke systeemstart, verder blokkeert het de uitvoering van geïnstalleerde programma's en van taakbeheer. In werkelijkheid is geen enkele van de beveiligingsdreigingen die worden aangegeven door dit valse anti-virusprogramma echt aanwezig op iemands computer - het is oplichting.

Merk op dat het betalen voor Antivirus Security Pro zou gelijk staan aan geld sturen naar Cybercriminelen - je zou je geld kwijt zijn en je zou je bankgegevens  aan Cybercriminelen geven, dit kan dit leiden tot verdere gelddiefstallen van iemands bankrekening. Computergebruikers moeten dit programma niet vertrouwen, bovendien zou niemand een volledige versie mogen kopen - de enige juiste manier van omgaan met Antivirus Security Pro is het volledig verwijderen uit iemands computer.

Antivirus Security Pro

Antivirus Security Pro wordt verspreid door middel van exploitatie-pakketten die het besturingssysteem van de gebruiker met behulp van gevonden beveiligingsproblemen in verouderde software infiltreren. Meest voorkomende bron van exploitatie-pakketten zijn besmette e-mailberichten, drive-by downloads en kwaadaardige websites. Om je computer te beschermen tegen dergelijke malafide programma's moeten gebruikers altijd al hun geïnstalleerde software up-to-date houden, bovendien moet je jezelf bij het surfen op het internet ervan verzekeren dat je legitieme anti-virus en anti-spyware programma's gebruikt. Eerder ontdekte valse anti-virusprogramma's die hun oorsprong vonden in deze familie van frauduleuze beveiligingsprogramma's (WinWebSec) waren Attentive Antivirus en System Care Antivirus genaamd. Als je computer al besmet is met Antivirus Security Pro gebruik dan deze verwijderingsgids en verwijder deze oplichterij van je PC.

Valse beveiligingswaarschuwing pop-up berichten gegenereerd door Antivirus Security Pro:

Antivirus Security Pro genereert valse beveiligingspop-ups

"Windows Security Center : Waarschuwing Verdachte activiteit gedetecteerd. Virus activiteit gedetecteerd. Poging tot wijzigen configuratiebestanden gedetecteerd Rootkit inbedding poging gedetecteerd. Geschikte oplossing gevonden - Antivirus Security Pro."
 
"Tenzij Antivirus Security Pro wordt geactiveerd, zullen enkele van de huidige kritieke bedreigingen niet worden verwijderd en zal uw computer onbeschermd blijven. Weet u zeker dat u onbeschermd wil doorgaan? "
 
"Waarschuwing! Geïnfecteerd bestand gedetecteerd. Verdachte activiteit gedetecteerd in toepassing setup.exe vergelijkbaar met het gedrag van het virus Win32/Conficker.X Voor uw veiligheid en om het verlies van gegevens te voorkomen, is de werking van de toepassing setup.exe tijdelijk beperkt. Om de volledige werking van het programma te herstellen, moet u de volledige versie van Antivirus Security Pro gebruiken. Aanbevolen: u gebruikt een beperkte versie van Antivirus Security Pro Activeer Antivirus Security Pro om alle virussen efficiënt te weerstaan.​​"

"Antivirus Security Pro - Dreigingen gevonden bij het scannen, om uw computer veilig te houden is reparatie noodzakelijk."
 
"Waarschuwing! De site die u probeert te bezoeken kan uw computer beschadigen! Je huidige beveiligingsinstellingen laten je computer gevaar lopen! Activeer Antivirus Security Pro en zet veilig websurfen aan (aanbevolen). Waarschuwingen negeren en bezoek de site in de huidige staat (niet aanbevolen)."
 
"Antivirus Security Pro" - Waarschuwing! Verdachte activiteit gedetecteerd. Om uw computer veilig te houden moet de dreiging geblokkeerd worden."

Antivirus Security Pro verwijdering:

Antivirus Security Pro genereert valse beveiliginswaarschuwingen wanneer gebruikers toegang tot Internet proberen te krijgen gebruik makend van Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla FireFox. Om dit frauduleuze anti-viruspsrogramma van je computer te verwijderen zal je aanbevolen anti-spyware software moeten downloaden. Als je Internet browsers geblokkeerd worden door "Waarschuwing! De site die je probeert te bezoeken kan schade toebrengen aan je computer! Je beveiligingsinstellingen vormen een risico voor je computer!"- berichten klik dan op "Waarschuwingen negeren en de site in de huidige toestand bezoeken (niet aanbevolen)" en ga voort met het download-proces.

Antivirus Security Pro blokkeert internettoegang

Als u de verwijderaar niet kan uitvoeren, probeer dan de alternatieve installer te downloaden (Deze is hernoemd naar iexplore.exe - de meeste valse anti-virusprogramma's blokkeren het uitvoeren van bestanden met deze naam niet)

Optionele methode om het aanbevolen anti-spyware programma te downloaden:

Als je geen toegang hebt tot je Internet browsers: Klik op Start en klik vervolgens op Uitvoeren. (Klik op het Windows-logo in Windows 7 en Windows Vista)

In Windows XP, Als het dialoogvenster Uitvoeren verschijnt typ deze tekst in: www.pcrisk.com/download-spyware-remover en druk op ENTER. In Windows 7 en Windows Vista kan je deze tekst rechtstreeks in het zoekveld typen en op ENTER drukken.

download remover met behulp van de uitvoeren dialoog windows xpdownload remover met behulpt van de uitvoeren dialoog windows 7

Na op enter te hebben gedrukt, zal het "Bestand downloaden"-dialoogvenster van de aanbevolen anti-spyware software verschijnen. Klik op Uitvoeren en volg de instructies op het scherm.

Als je nog steeds niet in staat bent om de aanbevolen anti-spyware software te downloaden - Voer dan voor het downloaden een teruggevonden activeringscode in in het activatie-venster van Antivirus Security Pro. Klik op de "Koop de volledige versie"-knop aan de onderkant van het hoofdvenster van deze valse anti-virussoftware en voer deze sleutel in:

AF03E-A1B69411-5E496BEE-92A70D00-1AD697F6

Merk op dat het invoeren van deze activeringssleutel Antivirus Security Pro niet zal verwijderen - het zal het verwijderingsproces minder moeilijk maken. De valse anti-virussoftware stopt het genereren van valse beveiligingswaarschuwingen en zal het uitvoeren van legitieme anti-virus en anti-spyware programma's toelaten.

Antivirus Security Pro verwijderen gebruik makend van Veilige Modus met Netwerk:

1. Start je computer in Veilige modus met netwerkmogelijkheden: Klik op Start, klik op Afsluiten, op Opnieuw starten, klik nu op OK. Terwijl je computer opstart druk verschillende keren op de F8 toets op het toetsenbord tot je het Windows-menu Geavanceerde opties te zien krijgt. Selecteer Veilige modus met netwerk uit de lijst.

Video die laat zien hoe Windows 7 te starten in "Veilige modus met netwerk":

Veilige modus met netwerk

Windows 8 gebruikers: Start Windows 8 in Veilige modus met netwerk: Ga naar het Windows 8 Startscherm, typ geavanceerd, in de zoekresultaten selecteer Instellingen. Klik op Geavanceerde opstartopties, in het geopende venster "Algemene PC Instellingen" selecteer Geavanceerde Opstart. Klik op de "Herstart nu knop". Je computer wordt nu opnieuw opgestart in het "Geavanceerde Opstart menu". Klik op de "Problemen Oplossen" knop, klik vervolgens op de knop "Geavanceerde opties". In het geavanceerde opties-scherm klik op "Opstart instellingen". Klik op de knop "Herstarten". Je PC zal opnieuw opstarten in het Opstart Instellingen-scherm. Druk op "5" om op te starten in de veilige modus met netwerk.

Video die laat zien hoe Windows 8 te starten in 'Veilige modus met netwerk":

Windows 8 Veilige Modus met netwerk

2. Antivirus Security Pro wijzigt het hosts-bestand van het systeem. Dit wordt gebruikt om een ​​aantal canonieke namen van websites naar ip-adressen om te zetten. Wanneer het wordt gewijzigd, kan de gebruiker worden doorgestuurd naar kwaadaardige sites maar ziet nog steeds de goede URL in de adresbalk. Het is heel moeilijk om te achterhalen of de site echt is of niet, wanneer het hosts-bestand wordt gewijzigd. Om dit te verhelpen, download je het Microsoft FixIt programma, dat uw hosts-bestand herstelt naar de windows standaard. Voer dit programma uit als het gedownload is en volg de instructies op het scherm. Download-link hieronder:

3. Download en installeer aanbevolen anti-spyware software om dit valse anti-virusprogramma volledig van je PC te verwijderen.

OPMERKING: Frauduleuze anti-virusprogramma's kunnen het downloaden van anti-spyware software blokkeren. Indien je niet kan downloaden van de standaardlocatie probeer dan de alternatieve download locaties hieronder:

 • Locatie 1 (Het bestand is hernoemd naar "iexplore.exe" omdat de meeste spyware dit bestand niet blokkeert)
 • Locatie 2

Antivirus Security Pro verwijdering gebruik makend van een teruggevonden activatiecode:

Video die toont hoe Antivirus Security Pro te verwijderen:

1. Wacht tot Antivirus Security Pro frauduleuze anti-virussoftware z'n valse beveiligingsscan beëindigt en klik op de "Bedreigingen Verwijderen"-knop. Je kan ook klikken op "Volledige versie kopen" in de rechterbenedenhoek van het hoofdvenster van dit frauduleuze programma. In het geopende scherm klik je op de "Ik heb al een activatiecode" knop.

Antivirus Security Pro activatiecode ingeven stap 1

2. In het geopende venster voer je deze teruggevonden activatiecode in: AF03E-A1B69411-5E496BEE-92A70D00-1AD697F6 . Deze truc zal Antivirus Security Pro laten geloven dat je al hebt betaald voor de volledige versie. Deze stap maakt het verwijderen van dit frauduleuze anti-virusprogramma minder moeilijk, na het invoeren van deze registersleutel zal Antivirus Security Pro het uitvoeren van geïnstalleerde software (inclusief Internet browsers) mogelijk maken en ben je in staat om anti-spyware software te downloaden zonder verschillende onderbrekingen.

Antivirus Security Pro invoeren activatiecode stap 2

 

3. Na het invoeren van deze licentiesleutel zal Antivirus Security Pro een paar berichten genereren die je feliciteren voor de registratie en zal het het verwijderingsproces van eerder gedetecteerde malware en virus-infecties imiteren.

Antivirus Security Pro na het invoeren van de activatiecode

4. Merk op dat het invoeren van deze teruggevonde activeringscode Antivirus Security Pro niet zal verwijderen van je computer - het maakt het verwijderingsproces minder moeilijk. Om deze frauduleuze anti-virussoftware volledig te verwijderen van je computer moet je aanbevolen anti-spyware software downloaden en installeren.

Andere methodes waarvan geweten is dat ze Antivirus Security Pro verwijderen:

Samenvatting:

De valse antivirus programma's (ook bekend als "frauduleuze antivirus programma's" of "scareware") zijn applicaties die proberen computergebruikers ertoe te verleiden te betalen voor hun niet-bestaande volledige versies om zo de zogenaamde ontdekte beveiligingsbesmettingen te verwijderen (hoewel de computer eigenlijk virusvrij is). Deze valse programma's worden gemaakt door cybercriminelen die ze ontwerpen om eruit te zien als legitieme antvirus-software. Meestal infiltreren deze frauduleuze antivirus programma's de computers van gebruikers via pop-up schermen of waarschuwingen als gebruikers op internet surfen. Deze misleidende boodschappen zorgen ervoor dat computergebruikers een frauduleus antivirus programma op hun computer downloaden. Andere bekende tactieken die gebruikt worden om scareware te verspreiden zijn onder andere exploitatiekits, besmette e-mailberichten, online advertentienetwerken. drive-by downloads of zelfs rechtstreekse telefoontjes naar gebruikers waarin gratis ondersteuning wordt aangeboden.

Een computer die besmet is met een vals antivirus programma kan ook andere malware bevatten, veel frauduleuze antivirusprogramma's worden immers gebundeld met Trojans en exploitatiekits. Het is goed op te merken dat bijkomende malware die de besturingssystemen van gebruikers infiltreer op de computers van de slachtoffers blijft staan of deze nu betalen voor de niet bestaande volledige versies van de software of niet. Hier zijn een paar voorbeelden van valse beveiligingswaarschuwingen die worden gebruikt voor de verspreiding van antivirus security pro valse antivirus:

Valse pop-up gebruikt voor de verspreiding van een frauduleuze antivirus voorbeeld 1

Valse pop-up gebruikt voor de verspreiding van een frauduleuze antivirus voorbeeld 2

Computergebruikers die geconfronteerd worden met frauduleuze beveiligingssoftware zouden de volledige versie nooit mogen kopen. Het betalen voor een licentiesleutel of een vals antivirus programma zou gelijk staan met het sturen van je geld en bankinformatie naar cybercriminelen. Gebruikers die hun krediekaart-info of andere gevoelige informatie reeds hebben ingegeven wanneer ze daarom werden gevraagd door deze frauduleuze software zouden de uitgever van hun kredietkaart moeten verwittigen dat ze misleid werden en frauduleuze software aangekocht hebben.

Schermafbeelding van een webpagina die gebruikt wordt om computergebruikers te misleiden en te laten betalen voor een niet bestaande volledig versie van antivirus security pro valse antivirus en andere frauduleuze antivirus programma's:

Voorbeeld van een webpagina die gebruikt wordt om betalingen te verrichten voor valse antivirus programma's

Om je computer te beschermen tegen antivirus security pro valse antivirus en andere frauduleuze antivirus programma's zouden computergebruikers:

 • Hun besturingssysteem bijgewerkt moeten houden evenals alle geïnstalleerde programma's.
 • Legitieme antivirus en anti-spyware programma's gebruiken.
 • Opletten met het klikken op links in sociale netwerksites en e-mailberichten.
 • Geen online pop-up berichten vertrouwen die stellen dat hun computer besmet is en die aanbieden beveiligingssoftware te downloaden.

Symptomen die erop wijzen dat je besturingssysteem besmet is met een vals antivirus programma:

 • Intrusieve beveiligingswaarschuwing in pop-up berichten.
 • Waarschuwingen die vragen om een betalende versie van een programma te installeren om de zogezegd ontdekte malware te kunnen verwijderen.
 • Computer die traag werkt.
 • Windows updates is uitgeschakeld.
 • De taakbeheerder is geblokkeerd.
 • De internet browsers zijn geblokkeerd of kunnen geen websites van legitiem antivirus aanbieders bezoeken.

Als je bijkomende informatie hebt over antivirus security pro valse antivirus of hoe het te verwijderen gelieve deze informatie dan te delen in de commentaren hieronder.

Bron: https://www.pcrisk.com/removal-guides/7312-antivirus-security-pro

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
QR Code
Antivirus Security Pro Valse Antivirus QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Antivirus Security Pro Valse Antivirus op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.