FacebookTwitterLinkedIn

Hoe thehypefeed.com te stoppen met het tonen van meldingen

Ook bekend als: Advertenties van thehypefeed.com
Type: Andere
Schadeniveau: Medium

Wat voor soort pagina is thehypefeed[.]com?

Thehypefeed[.]com is een van de websites die zijn ontworpen om bezoekers te verleiden om in te stemmen met het ontvangen van meldingen. Naast het tonen van misleidende inhoud, leidt thehypefeed[.]com om naar andere pagina's. We ontdekten thehypefeed[.]com tijdens het onderzoeken van sites die gebruik maken van malafide advertentienetwerken.

thehypefeed[.]com ads

Thehypefeed[.]com in detail

Thehypefeed[.]com toont een laadbalk en een bericht waarin bezoekers wordt gevraagd op de knop "Toestaan" te klikken om "verder te kijken". Deze pagina gebruikt een clickbait-techniek om bezoekers te verleiden meldingen te laten zien. Meldingen van thehypefeed[.]com kunnen onbetrouwbare pagina's openen.

Deze meldingen kunnen leiden naar phishing websites (pagina's ontworpen om gevoelige informatie te stelen), technische ondersteuning scam sites, pagina's gebruikt om louche apps te promoten, en zelfs kwaadaardige websites. Daarom is het ten zeerste aan te raden om thehypefeed[.]com niet toe te staan meldingen te tonen.

In sommige gevallen promoten websites zoals thehypefeed[.]com legitieme software (bijvoorbeeld antivirusoplossingen). In dergelijke gevallen zijn ze eigendom van affiliates die een commissie betaald krijgen wanneer iemand voor een dienst of product betaalt via hun pagina (affiliate link).

Overzicht bedreiging:
Naam Advertenties van thehypefeed.com
Type bedreiging Push meldingen advertenties, Ongewenste advertenties, Pop-up advertenties
Detectienamen N/A (VirusTotal)
Dienend IP Adres 104.21.77.146
Symptomen Het zien van advertenties die niet afkomstig zijn van de sites die u bezoekt. Opdringerige pop-up advertenties. Verminderde internetsnelheid.
Verspreidingsmethodes Misleidende pop-up advertenties, valse beweringen binnen bezochte websites, ongewenste toepassingen (adware)
Schade Verminderde computer prestaties, browser tracking - privacy problemen, mogelijke extra malware infecties.
Malware verwijderen (Windows)

Om mogelijke malware-infecties te verwijderen, scant u uw computer met legitieme antivirussoftware. Onze beveiligingsonderzoekers raden aan Combo Cleaner te gebruiken.
▼ Combo Cleaner voor Windows Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.

Meer over dit soort websites

Gebruikers bezoeken sites als thehypefeed[.]com niet met opzet. Meestal worden deze pagina's gepromoot via onbetrouwbare advertenties, websites die gebruik maken van malafide advertentienetwerken (zoals torrent sites, illegale film streaming pagina's, enz.), reclame ondersteunde apps, en op soortgelijke manieren. De meeste daarvan tonen misleidende inhoud om bezoekers te lokken zodat ze meldingen kunnen tonen.

Voorbeelden van soortgelijke websites zijn advertizementforyour[.]com, pucolltrack[.]com, comadshome[.]com.

Hoe heeft thehypefeed[.]com toestemming gekregen om spam meldingen af te leveren?

Pagina's krijgen toestemming om meldingen te tonen na het klikken op de knop "Toestaan" (of vergelijkbaar) die door een browser wordt weergegeven. Pagina's kunnen geen meldingen tonen zonder toestemming. Thehypefeed[.]com levert dus meldingen omdat het daarvoor toestemming heeft gekregen.

Hoe kan worden voorkomen dat bedrieglijke sites spammeldingen afleveren?

Vertrouw geen websites met meldingen die u opdragen op de knop "Toestaan" te klikken om te bewijzen dat u geen robot bent, een video af te spelen, de pagina te laden, enz. Klik op de knop "Blokkeren", "Altijd blokkeren", of een soortgelijke knop, en (of) sluit verdachte sites wanneer ze om toestemming vragen om meldingen te tonen.

Als u ongewenste meldingen ontvangt, raden wij u aan een scan uit te voeren met Combo Cleaner om ze automatisch te verwijderen.

Weergave van thehypefeed[.]com website (GIF):

thehypefeed[.]com uiterlijk van de website (GIF)

Melding van thehypefeed[.]com:

thehypefeed.com notification

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Schakel ongewenste browsermeldingen uit:

Video die laat zien hoe u web browser meldingen uitschakelt:

Google Chrome logoVerwijder spammeldingen uit Google Chrome:

Klik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechter bovenhoek van het scherm en selecteer "Instellingen". In het geopende venster selecteert u "Privacy en beveiliging", vervolgens klikt u op "Site-instellingen" en kiest u "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Google Chrome uitschakelen (stap 1)

Zoek in de lijst "Toegestaan om meldingen te verzenden" naar websites waarvan u geen meldingen meer wilt ontvangen. Klik op het pictogram met de drie puntjes naast de URL van de website en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Google Chrome uitschakelen (stap 2)

Android logoVerwijder spammeldingen uit Google Chrome (Android):

Tik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer "Instellingen". Scroll naar beneden, tik op "Site-instellingen" en vervolgens op "Meldingen".

Webbrowser-meldingen uitschakelen in Google Chrome - Android (stap 1)

Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en tik er één voor één op. Zodra de pop-up verschijnt, selecteert u ofwel "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" tikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowser-meldingen uitschakelen in Google Chrome - Android (stap 2)

Mozilla Firefox logoVerwijder spammeldingen van Mozilla Firefox:

Klik op de Menu knop (drie balkjes) in de rechter bovenhoek van het scherm. Selecteer "Instellingen" en klik op "Privacy & Beveiliging" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm. Scroll naar beneden naar de sectie "Machtigingen" en klik op de knop "Instellingen" naast "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Mozilla Firefox uitschakelen (stap 1)

Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en blokkeer ze met behulp van het vervolgkeuzemenu of verwijder ze door te klikken op "Website verwijderen" onderin het venster (als u klikt op "Website verwijderen" en de kwaadaardige site nogmaals bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Mozilla Firefox uitschakelen (stap 2)

Microsoft Edge logoVerwijder spammeldingen uit Microsoft Edge:

Klik op de menuknop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het Edge-venster en selecteer "Instellingen". Klik op "Cookies en site-toestemmingen" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm en selecteer "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Microsoft Edge uitschakelen (stap 1)

Klik op drie puntjes aan de rechterkant van elke verdachte URL onder "Toestaan" en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de kwaadaardige site nogmaals bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Microsoft Edge uitschakelen (stap 2)

Safari logoVerwijder spammeldingen uit Safari (macOS):

Klik op de knop "Safari" in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer "Voorkeuren...". Selecteer het tabblad "Websites" en vervolgens de sectie "Meldingen" in het linkerdeelvenster.

Webbrowsermeldingen in Safari uitschakelen - macOS (stap 1)

Controleer op verdachte URL's en pas de "Weigeren" optie toe via het drop-down menu of verwijder ze door op "Verwijderen" te klikken onderaan het venster (als u op "Verwijderen" klikt en de kwaadaardige site opnieuw bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen)

Webbrowsermeldingen in Safari uitschakelen - macOS (step 2)

Hoe kan ik spam in browsermeldingen vermijden?

Internetgebruikers moeten zeer sceptisch zijn wanneer ze gevraagd wordt om meldingen toe te staan. Hoewel dit een nuttige functie is waarmee u tijdig nieuws kunt ontvangen van websites die u leuk vindt, maken bedrieglijke marketeers er vaak misbruik van.

Sta alleen meldingen toe van websites die u volledig vertrouwt. Voor extra veiligheid - gebruik een anti-malware applicatie met een real-time web browser monitor om louche websites te blokkeren die u proberen te verleiden tot het toestaan van spam meldingen. Wij raden u aan Combo Cleaner te gebruiken.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Waarom zie ik advertenties (browsermeldingen) van thehypefeed[.]com in de rechter benedenhoek van mijn bureaublad?

Thehypefeed[.]com stuurt meldingen omdat op de knop "Toestaan" (of een soortgelijke knop) is geklikt tijdens het bezoek. Thehypefeed[.]com heeft toestemming gekregen om meldingen te tonen.

Ik heb op meldingen van advertenties geklikt, is mijn computer geïnfecteerd?

Meldingen van websites kunnen een computer niet infecteren. Echter, door erop te klikken kunnen kwaadaardige pagina's worden geopend.

Is thehypefeed[.]com een virus?

Websites zoals thehypefeed[.]com promoten verschillende scams, potentieel schadelijke apps en pagina's. Deze sites zijn geen virussen. Deze sites zijn geen virussen.

Zal Combo Cleaner thehypefeed[.]com advertenties automatisch verwijderen of zijn er nog handmatige stappen nodig?

Ja, Combo Cleaner zal uw computer scannen en de toestemmingen voor thehypefeed[.]com verwijderen. Het zal ook verdere toegang tot thehypefeed[.]com blokkeren. Er zijn geen extra stappen nodig.

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
QR Code
Advertenties van thehypefeed.com QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Advertenties van thehypefeed.com op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.