Malwarebytes Antimalware

Gebruikerswaardering: / 902
LaagsteHoogste 

Malwarebytes Antimalware boxWerkt met: Windows XP (SP2), Windows Vista/7/8/8.1 (32-bit en 64-bit), Windows 10 (32-bit en 64-bit)

Download
Malwarebytes Anti-Malware

De gratis scanner controleert of je computer besmet is. Om malware te verwijderen moet je een volledige versie kopen van Malwarebytes Anti-Malware.

Malwarebytes Anti-Malware Pro is een populair programma dat gebruikt wordt voor het opschonen van met malware besmette computers. Het werd eerst uitgebracht in 2008 door de Malwarebytes Corporation. Malwarebytes werd opgericht in 2004 en sindsdien ontwikkeld dit bedrijf erg goede anti-malware oplossingen die reeds gedownload zijn door meer dan 300 miljoen gebruikers wereldwijd. Dit anti-malware programma staat erom bekend dat het erg licht is qua impact op de processorkracht van de computer en malware, adware en andere beveiligingsbedreigingen erg goed detecteert. Bijkomend werkt dit programma goed samen met alle grote antivirus programma's en conflicteert het niet met de goede werking van deze programma's.

Malwarebytes Anti-malware Pro kost 24.95$ voor een levenslange licentie en bevat verschillende bijkomende functies (in vergelijking met de gratis versie) zoals real-time bescherming, automatische belangrijke updates, bescherming tegen hacken en tegen phishing. Het belangrijkste verschil tussen de professionele versie en de gratis versie is de bescherming in real-time. Computergebruikers zouden moeten weten dat het altijd beter is om beveiligingsbesmettingen te blokkeren vooraleer ze schade aanrichten dan malware te moeten verwijderen die iemands computer reeds besmet heeft.

Overzicht:

Het installatieproces van Malwarebytes Anti-Malware Pro is moeiteloos en eenvoudig. De installatie-wizard bestaat uit een aantal goed op elkaar aansluitende stappen die toelaten de taal te kiezen en het installatiepad te selecteren. De gebruikersinterface van Malwarebytes Anti-malware is erg minimalistisch en doet denken aan 'ouderwetse' programma's maar dat wil niet zeggen dat dit programma enkel gemaakt is voor geavanceerde computergebruikers. Het is erg helder en gemakkelijk te gebruiken. Alle functies zijn toegankelijk via tabs die gepresenteerd worden bovenaan in het hoofdscherm. Malwarebytes Anti-Malware gebruikt een erg eenvoudig functioneel design en gebruikersinterface. Hoewel het niet het mooist afgewerkte programma is dat we ooit gezien hebben is het goed vormgegeven voor wat het moet doen. Het vertraagt de prestaties van de PC's amper al gebruikt het wel veel computerbronnen tijdens het scannen.

Malwarebytes main

Prestaties:

Hoewel de malware-scan enig effect kan hebben op de prestaties van de computer is dat het echt wel waard - dit programma heeft een indrukwekkende malware-detectie score. Malwarebytes werkt z'n database automatisch verschillende keren per dag bij zodat de mate van bescherming en de kans op het detecteren van bedreigingen maximaal is. Het is een excellente tool voor het scannen en opschonen van systemen die besmet zijn met malware, Trojans, spyware en virussen. Bijkomend heeft Malware-bytes Anti-malware een functie genaamd Malwarebytes Chameleon, deze kan helpen bij het installeren van Malwarebytes Anti-malware op een besmet besturingssysteem.

Malwarebytes scanning

Functies:

Flash Scan - doet een erg snelle scan van het geheugen en de programma's die automatisch opstarten.

Malwarebytes scan options

Chameleon modus - laat toe Malwarebytes te installeren op een besmet systeem, als malware probeert om de installatie te verhinderen.

Malwarebytes chameleon

Malwarebytes Anti-Rootkit bescherming verwijdert rootkit besmettingen - gevaarlijke malware die cybercriminelen toegang geeft tot het besturingssysteem zo dat ze kwaadaardige programma's kunnen uitvoeren.

Malwarebytes advanced settings

Malwarebytes Anti-Malware Pro biedt ook Real-Time bescherming tegen kwaadaardige websites en PC-dreigingen die antivirus-programma's mogelijk niet detecteren. Bijkomend is er ook een functie die zorgt voor veilige online transacties en diefstal van kredietkaart-gegevens voorkomt. 

Malwarebytes detection protection

Conclusie:

Malwarebytes Anti-Malware Pro is een lichtgewicht programma dat PC's beschermt tegen allerlei bedreigingen zoals virussen, Trojans en malware. Het is een fantastisch anti-malware programma dat perfect werkt naast een gespecialiseerd antivirus-programma. Malwarebytes Anti-Malware is erg goed in het detecteren van malware en het verwijderen ervan en is zeker de prijs van 24.95$ voor een levenslange licentie waard.