Aanbieding van de uitgever: Download EaseUS Data Recovery Wizard Pro en herstel uw data

Download EaseUS Data Recovery Wizard Pro

Herstel essentiële data die in gelijk welke omstandigheid werd vernietigd. Een geweldige tool die erg behulpzaam kan zijn als u een bestand kwijt bent.


KLIK HIER OM UW DOWNLOAD TE STARTEN

Stap 1
Klik hierboven op de groene downloadknop. Klik na het downloaden van het bestand op de bestandsnaam om het installatieprogramma te openen.
Run installer
Stap 2
Klik JA om EaseUS Data Recovery Wizard Pro goed te keuren.
Install
Stap 3
Start de applicatie en scan om herstelbare gegevens te vinden.
Start using

Aanbevolen door:

Betanews PCmag Techradar Softpedia

Herstel van verwijderde bestanden

Per ongeluk een bestand verwijderd? Geen enkel probleem. De EaseUS Data Recovery software kan snel verloren bestanden terugvinden na verwijdering, zelfs na het leegmaken van de prullenbak.

Geformatteerd herstel

Het maakt niet uit of het een HDD, SSD, SD-kaart, geheugenkaart, Flash Drive, USB Drive en Pen Drive is, de EaseUS Data Recovery software vindt wat u zoekt en zal u niet teleurstellen.

Herstel van 'ruwe' data

Data Recovery Wizard Pro scant alle herstelbare bestanden vanaf elk ontoegankelijk opslagapparaat en herstelt veilig en efficiënt uw bestanden.

Meer gegevensherstel

EaseUS Data Recovery Wizard Pro is niet alleen geschikt voor verwijderde bestanden en geformatteerde schijven, maar ook voor andere situaties waarin u gegevens kunt verliezen, zoals virusaanvallen, menselijke fouten, stroomstoringen, systeemcrashes, herinstallatie of upgrade van uw besturingssysteem, crashes van de harde schijf, softwarecrashe of andere situaties.