V9.com Virus

Ook bekend als: V9.com Browser Hijacker
Type: Browser Hijacker
Schadeniveau: Medium
Verspreiding: Hoog
Schadeniveau

V9.com - hoe browser doorverwijzingen naar search.v9.com elimineren?

V9.com is een populaire website die kan gebruikt worden als startpagina voor je Internet browsers. De site geeft gebruikers een zoekbalk en linkt naar populaire websites en sociale media-netwerken. Het is een legitieme site die niet gelinkt is aan computer virussen of malware. De eigenaars van deze website gebruiken echter misleidende promotionele technieken om verkeer naar hun website aan te trekken. De meest voorkomende doorverwijzingen naar V9.com zijn het gevolg van het feit dat computer-gebruikers verschillende add-ons, werkbalken en plug-ins installeren in hun Internet browsers.

Zulke brower add-ons die computer-gebruikers naar verschillende websites doorverwijzen worden verspreid via gratis software die gebruikers downloaden van het Internet. Merk op dat het een veelgebruikte manier is om geld te verdienen browser add-ons te bundelen met gratis software. Controleer steeds elk installatie-venster van gratis software en vink elk vakje af dat gerelateerd is aan de startpagina of standaard zoekmachine van je Internet browser. Recentelijk waren doorverwijzingen naar V9.com het gevolg van het installeren van de Foxit reader, gratis software. De zoekbalk die wordt gebruikt op V9.com is een aangepast Google zoekmachine - elke keer een gebruiker klikt op een gesponsorde link wordt het daarmee verdiende geld gedeeld door de zoekmachine en de website die het webverkeer genereert.

v9.com doorverwijzing

Het gebruik van V9.com als startpagina in je Internet browsers zou geen beveiligingsproblemen of malware besmettingen mogen veroorzaken. Maar als je het gevoel hebt dat deze doorverwijzingen gebeuren zonder je toestemming en je V9.com wil elimineren van de startpagina en nieuwe tabs van je Internet browser dan kan je de hier geleverde verwijderingsgids gebruiken.

V9.com en search.v9.com doorverwijzingen verwijderen:

Video die toont hoe mogelijk ongewenste browser add-ons te verwijderen:

Verwijder V9.com en search.v9.com doorverwijzingen uit Internet Explorer:

Klik op "Instellingen" (of het tandwiel-icoon in Internet Explorer 9), selecteer "Add-ons Beheren". Zoek naar V9.com gerelateerde verwijzingen en schakel deze uit (Foxit reader, enz.). Om je startpagina te veranderen van V9.com naar je zelf gekozen pagina: Klik op "Instellingen" (of het tandwiel-icoon in Internet Explorer 9) selecteer "Internet Opties", in het geopende scherm verwijder je V9.com en typ je het gewenste domein in dat zal openen elke keer je Internet Explorer start.

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met doorverwijzingen naar deze website dan kan je je Internet Explorer instellingen terug op standaard zetten.

Windows XP gebruikers: Klik op "Start", klik "Uitvoeren", in het geopende scherm typ "inetcpl.cpl". In het geopende scherm klik je op de "Geavanceerd" tab en dan klik je op Herstellen.

Windows Vista en Windows 7 gebruikers: Klik op het Windows logo, in de start-zoekbox typ "inetcpl.cpl" en klik op enter. In het geopende scherm klik je op de "Geavanceerd" tab en dan klik je op Herstellen.

Verwijder V9.com en search.v9.com doorverwijzingen uit FireFox:

Klik op "Firefox" (in de linkerbovenhoek van het scherm), selecteer "Add-ons". Klik op "Extensies" en schakel alle V9 gerelateerde verwijzingen uit. Om je startpagina te herstellen klik op "Instellingen", kies dan "Opties", in het geopende scherm verwijder je V9.com en typ je je gekozen domein in.

Optionele methode:

Als je problemen blijft hebben met doorverwijzingen naar ask.com dan kan je de Mozilla Firefox instellingen naar standaard herstellen.

Open Mozilla Firefox, in de linkerbovenhoek van het hoofdvenster klik je op "Firefox", in het geopende keuzemenu kies je Help en klik dan op Probleemoplossing, in het geopende scherm klik je op de "Firefox Herstellen" knop.

Verwijder V9.com en search.v9.com doorverwijzingen uit Google Chrome:

Klik op het sleutel- of balk-icoon (rechtsboven in je scherm), klik "Instellingen" en klik op "Extensies". Zoek naar V9.com gerelateerde verwijzingen selecteer deze en klik op een prullenbak icoon. Verander de Google Chrome startpagina van V9.com naar je zelfgekozen pagina - klik op het sleutel (balken) icoon, selecteer "Instellingen". In de "Bij het opstarten" sectie klik je op "pagina's instellen", beweeg je muis over V9.com en klik op het x symbool. Nu kan je de website van je voorkeur toevoegen als je startpagina.

Na het verwijderen van V9.com doorverwijzingen scan je best je computer op enige overblijvende ongewenste onderdelen of op mogelijke malware-besmettingen. Aanbevolen anti-spyware software.

Doorzoekt uw computer voor mogelijke malware infecties

Met het downloaden van software gepubliceerd op deze website verklaart U zich akkoord met ons privacy beleid en de algemene gebruiksvoorwaarden. Alle door ons aanbevolen producten zijn zorgvuldig getest en goedgekeurd door onze technisch deskundigen als zijnde een van de meest efficiënte manieren om deze bedreiging te verwijderen.

V9.com doorverwijzingen - verwijderingsinstructies getoond op hun website:

Internet Explorer:

1. Klik rechts op het icoon “IEXPLORE”
2. Pagina-eigenschappen IEXPLORE,klik tab op de snelkoppeling
3. Open de bestandslocatie
4. Vind deze twee bestanden:iexplore.exe en old_iexplore.exe
5. Verwijder en hernoem IEXPLORE.EXE old_iexplore.exe:IEXPLORE.EXE
6. Stuur een snelkoppeling naar dit nieuwe werkgebied
7. Verwijder het icoon van IEXPLORE

Mozilla FireFox:

1. Klik rechts op het icoon “FIREFOX”
2. Pagina-eigenschappen FIREFOX,klik tab op de snelkoppeling
3. Open de bestandslocatie
4. Vind deze twee bestanden:iexplore.exe en old_iexplore.exe
5. Verwijder en hernoem FIREFOX.EXE old_firefox.exe:FIREFOX.EXE
6. Stuur een snelkoppeling naar dit nieuwe werkgebied
7. Verwijder het icoon van FIREFOX

Google Chrome:

1. Klik rechts op het icoon “CHROME”
2. Pagina-eigenschappen CHROME,klik tab op de snelkoppeling
3. Open de bestandslocatie
4. Vind deze twee bestanden:iexplore.exe en old_iexplore.exe
5. Verwijder en hernoem CHROME.EXE old_chrome.exe:CHROME.EXE
6. Stuur een snelkoppeling naar dit nieuwe werkgebied
7. Verwijder het icoon van CHROME

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Onze malware verwijderingsgidsen zijn gratis. Maar als je ons wil steunen mag je ons altijd een donatie sturen.